Jump to content

Sogning

Members
  • Posts

    148
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Sogning's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/17)

  • Dedicated Rare
  • 10 years in
  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter

Recent Badges

2

Reputation

  1. Skal montere zeiss 6-24x72 på ein sauer 200 str. Vil bruke picatinny skinne og ringar frå leupold. Viss ikkje andre har gode forslag. Forhandlar var ikkje sikker, men trudde medium ville vere høge nok. Nokon som veit om dette stemmer? Vil ha kikkerten so låg som mogleg.
  2. Treng litt tips ang pelicase. har success, men to løp og to kikkerter som eg skal ha i ein pelicase 1720(trur eg, 106 cm lang) kva løysingar har de på plassering. Har tenkt å ha både magasin og sluttstykke i for å spare litt plass, og trur sluttstykker er betre beskytta viss det står i. Bør kikkertene vere på løpa, eller plasserast for seg? håpar nokon har nokon råd og tips.
  3. Sett den, men har ikkje 140 grs som kule.
  4. Nokon som veit om forhandlarar som har denne kula i 140 grs, 6,5x55?
  5. Nokon som veit om sluttstykkehovud vert utslitt på sikt, og bør bytast etter eit gitt antal skot? Tenkjer då på om det låser dårligere i løp. Gjeld R8 i standardkaliber.
  6. Dei veit å ta seg betalt. 50 gram med plast.
  7. Var da eg trudde, takk for svar. Veit ikkje kva pris det er for nytt avtrekk/magasin til success?
  8. Noken som veit om ein kan bruke same avtrekk/magasin i success som i vanleg pro stokk. Ser nok ikkje heilt bra ut, men om det vil fungere?
  9. Korleis er recon på vasstettheit i forhold til harkila? Eller er det mykje likt? Recon har vel borrelås stramming nede, det vil eg tru er eit minus i forhold til harkila som har reimstramming. Samler seg vel mykje mose og anna drit i borrelåsen.
  10. Har denne moglegheit til lufting på lår? Har ikkje sett denne Anna enn på nett.
  11. Nokon med erfaringar med härkila vector eller turek? lappmarksbuksa begynner og tape seg og vil ha noko lettare. ha og settmpå norrøna recon, men litt usikker på kor godt denne pustar.
  12. Sogning

    Ny Polaris 6x6

    Har sett på ein 500ccm, eg lurer litt på, ein 2009 mod med lite km. Men tykkjer dei stive akslingane står utsett til, er dei lett å henge seg opp på, på Stein o.l? Kan vel og miste bakkekontakt med eitt hjul, når det ikkje er uavhengig fjøring? Kor mykje vedlikehold trengst det på kjededrifta, og kor godt fungerer det? Mange spørsmål, men mange her som kan mykje, og interessant lesing.
  13. Sogning

    Ny Polaris 6x6

    Virker som 500 er meir populær enn 800, iallefall når ein ser på dei som ligg til salgs på finn, er stor sett 800 der, 500 ser ut til å verte vekke fort. Har alle 500 kjededrift og kor driftsikkert er dette? Lurer på å kjøpe brukt, men veit no aldri korleis desse er brukt. Må vel slite litt på akslingane i knappe svingar uten differensial. Er vel ikkje differensiadifferensial på 4x4 heller, men der er det berre ein aksling Nokon som har hatt 4x4 og 6x6, og kva de tykkjer er best.
  14. Sogning

    Ny Polaris 6x6

    Trudde kanskje 500 var litt lite på ei so stor maskin, veg vel bortimot 500 kg. Men viss bensinforbruket aukar so mykje, betyr det ein heil del. Har 4x4 idag, men lurer på og bytte til 6x6 for og få litt meir plass til og ta med seg ting. Ser ein kan laste over 300 kg på planet, er det reelt, og korleis er dei då og køyre?
  15. Sogning

    Ny Polaris 6x6

    Har høyrt noko om motorproblem på 800, ser det er nevnt her og. Nokon som veit kva det er, viss det er noko? Trudde dette var so gjennomprøvd at slike ting var luka vekk. Ser det er kommen ein ny modell på 570 kubikk, vil 800 då gå ut av produksjon?
×
×
  • Create New...