Jump to content

wolfen

Members
  • Posts

    327
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

wolfen's Achievements

Rising Star

Rising Star (9/17)

  • Dedicated Rare
  • Reacting Well Rare
  • 10 years in
  • First Post
  • Collaborator

Recent Badges

22

Reputation

  1. wolfen

    Stevner

    her f.eks https://www.skyting.no/konkurranse/terminliste-alle-grener/
  2. Siste dag på trener kurset og hvis du mener pre testene så er de tilgjengelig på trener utdannings siden. https://ekurs.nif.no/
  3. din egen laptop kan brukes https://www.fsu.no/maler/index.htm?fbclid=IwAR1mc-bI_NLC80CycKDPoYAM47T3OFhU3eOq2S1JrrLPZV4VKnnA-np7SUU
  4. 1000 kroners tipset er å gå igjennom prøvene og virkelig lære deg hvor du finner de i bøkene.
  5. Hei alle sammen.. Hva er deres erfaring med Walther GSP 500 så langt ?
  6. Megalink og sius har like "vanskelige systemer" De burde lage moduler for hver gren, egen for pistol, egen for rifle osv.. Det beste i dag er å integrere INRX da dette letter oppsettet før og etter stevne betydelig. inrx.org er stedet som letter skytehverdagen.
  7. Vær obs på at Benelliens slagstift ikke tåler mange "tørrklikk" for den blir ødelagt. kjøp derfor ekstra slagstifter hvis du velger Benelli.
  8. Multetreffen har premier for alle klasser og konkurranser, det er derimot en Multemester premie for den som skyter best totalt. Vinner du alle 8 konkurranser eller har høyest poengsum etter 8 øvelser så vinner du hovedpremien. Slike typer stevner finner du over hele norge.
  9. Klubber har begynt med premiering der en slår sammen resultatene i felt fin, militær, revolver, spesial pistol og revolver ??? Hvilke stevner er det du tenker på her? Alle våre har egne premier for hver stevnetype. Hvis du tenker på på vinterfelt cupen så var det ikke forskjellige kalibre, men en sammenlagt seier etter x antall runder. Nå kjører vi 5 norgesfelt og vinterserien. Disse stevnene er åpne approberte stevner, MEN for klubbens deltakere så er det og klubbmesterskap hvor 3 av 5 stevner blir tellende og her er det sammenlagt resultat som teller for "klubbens medlemmer" men fremdeles ikke forskjellig kaliber. Kirkenes kjører ikke no samlet premiering for ulike stevner og av det jeg kjenner til så gjør ikke alta det heller. Mange klubber utbetaler pengepremier mot slutten av året til deltakere og DA er dette sammenslått for at utbetalingene ikke skal spises opp av gebyrer. Summen pr stevne er 55 såfremt det ikke er ett større stevne med f.eks KM osv..
  10. Pr i dag er det ikke noen norske program som gjør akkurat det denne appen gjør. Ulempen på dette programmet er at hvis du kjøper programmet til en android telefon så får du det ikke over til iphonen. Så jeg har byttet telefon og bruker kun demo versjonen i dag, ser at han har laget abb på det og i dag. Blir nok å se etter et annet program etter hvert.
  11. Sjekk ut Shotlog.. Du kan lagre hver trening du er på.. og du kan evt lage sessions a'la nais fin, nais grov, vmfin, standard, norgesfelt..
  12. Dagens gode tilbud på XXL.. Få igjen står det. Crispi Kongsvoll til 2899.- https://www.xxl.no/crispi-kongsvoll-evo-mns-jaktstovel-svart/p/1132394_1_Style?gtmProductListName=home_personalized
  13. Noen gode Black friday / week tilbud ute ?
  14. Er ikke dette kit'et VELDIG vanskelig å få tak i ?
  15. Hei Vi har ett nytt medlem i klubben som vil ha 9 mm med 22 kit. Hva er valgene hans i dag bortsett fra CZ og er cz med 22 kit blitt bedre i dag enn for noen år siden da 22 klikket i ny og ne.. ?
×
×
  • Create New...