Jump to content

AiC

Members
  • Posts

    82
  • Joined

  • Last visited

AiC's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/17)

  • 10 years in
  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

0

Reputation

  1. Vet ikke om disse er nevnt, men det finnes svingmontasjer til Sako. Ser jo veldig bra ut. https://www.optics-trade.eu/int/eaw-pivot-mount-30-mm-sako-85-m.html Rusan fra Kroatia lager også noen som er helt(?) like.
  2. AiC

    Lyddemper 22lr

    Ase Utra sin salongdemper er iallefall veldig bra. Tung også. Pvas.no har/hadde
  3. Stiller? Rafdal selger.
  4. Du kan kanskje gå til en rørlegger og få en gammel bereder du kan splitte på midten? Slik man gjør når man lager grill.
  5. Stilig stokk. Ser de har to modeller, hvilken er å foretrekke til generelt bruk? Med det mener jeg liggende med og uten tofot, sittende, stå med lang arm osv. Blir det bare en smakssak på hvilken man synes ser best ut? Noen betraktninger er jo at Element så kjekk ut med tanke på lav kikkert osv, men så ikke så god ut å holde i fortreet. Evolution må man ha høyere kikkertmontasjer, men bedre å holde i det røret over løpet antar jeg? Hvordan er det med en slik stokk av aluminium mot en låskasse av stål? Vil denne kombinasjonen gjøre at noe her korroderer? Tenker på samme måte som at kobber-alu ikke er en god kombo.
  6. Er ikke helt med på det deerkiller sier men. Men iallefall med basene(nei det ikke en skinne) jeg halvveis linket til så kan du iallefall skru disse ringene på: http://www.sako.fi/optilockproducts.php?basesrings" target="_blank Samme som brukes til sako og tikka. Da kan du velge akkurat den ringen som passer din kikkert med tanke på høyde og mellomrør. I tillegg har den en innleggsring i plast som gjør at kikkerten ikke står i spenn og de lager da heller ikke merker i kikkerten din når du strammer til. Jeg har 2 sett av disse og de funker knall og ser bedre ut enn en skinne synes jeg. ikke dekker de over utkastet heller
  7. Hei www.kronjakt.se selger noen awseome baser til 11mm spor som man monterer valgfrie optilock ringer på. Basene er i stål og meget solid utført. Med optilock så får du heller ikke ringmerker på kikkerten
  8. AiC

    HSE sin salongrifle

    Arg. Skulle vært vanlig nå også
  9. AiC

    HSE sin salongrifle

    Tikka montasjer? Optilock det er snakk om? Hva slags tikka montasjer passer i vanlig 11mm spor?
  10. AiC

    selvanviser ?

    http://www.jaktsport.no/vapen-og-skytet ... isere.html" target="_blank De Super og Double mag skal vistnok tåle 44mag. (aner ikke hvordan det er i forhold til 45acp jeg men)
  11. AiC

    Løpsforlenger?

    Det var noe dritt, men takk for svar:)
  12. AiC

    Selvanviser 44magnum

    Den er grei. Var i grunnen det jeg fryktet. Men regner med 223rem skal gå bra. Hva har en 44mag i anslagsenergi da?
  13. AiC

    Løpsforlenger?

    Greit, så er det litt for utseende sin skyld også da Vil i grunn at den skal se temmelig orginal ut. Er det et problem å ikke lage porting for gasser? Det hadde jeg igrunnen håpet på å slippe, hehe.
  14. Hei! Har kjøpt en selvanviser beregnet for maks 44 magnum. Hva kan dette overføres til i riflekaliber? Håpte på å bruke 223rem, men hva med 6,5x55 og 308win? Takk for svar:)
×
×
  • Create New...