Jump to content

Erik B. Hoksvold

Members
  • Posts

    260
  • Joined

  • Last visited

Erik B. Hoksvold's Achievements

Community Regular

Community Regular (8/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Har brukt et elghode i hele vinter. Funker bra, vert mye rev her.
  2. Da selger jeg Zeiss'n min og kjøper en Hawke...
  3. Har en slik Driveway Patrol selv, funker fjell. 9V batteriet varer hele vintern. Bygget også og mottakeren med bryter til å kunne slå av høytaleren hvis jeg skal bruke den i glugga. Da lyser den bare.
  4. Min A-Tec Rimfire demper min CZ 452 meget godt med sub ammunisjon. Da er den nesten lydløs. Supersonic dempes litt, men ikke all verden. Dette er dog vanlig med salong.
  5. Litt lengre avstand og lavere treff pga. kulebane + litt høyere treff pga. skrå vinkel nedover = treffpunkt ca. der du sikter. 3 cm lavere på en liten rev og litt lavere treff pga. skytter vil som Skaubjønn sier kutte hårene under reven.
  6. Nå er vel dette beregnet på militæret, og er en først ute i kamp, er det vel ikke mye glede..
  7. Vi har det grønne Seifuva skapet for en 15-20 våpen, supert skap! Fyller alle våre krav.
  8. Har den i sekken da det er veldig lett å miste den. Hvis ikke ligger den i lomma samtidig som at den er festet fast til beltet.
  9. Absolutt! Har inntrykket av at predatorbestanden tar knekken på rypene. Hard jakt med hunder og manngarder i tillegg er ikke bedre...
  10. Jeg brukte vertfall ikke noe spesialnøkkel til dette, løsnet som bare det. Tror jeg brukte et skrujern og dyttet den rundt.
  11. På 22 LR vertfall (og sikkert 22 Mag også) merker du ikke forskjell på supersonic ammo med eller uten lyddemper. Den er stille nok fra før.
  12. Erter! Grønnforblanding er det beste due vet. Sådde grønnfor for noen år siden, kom igjen 2 erteplanter...
  13. Tviler, du ikke kan påvise en skade på den, siden du har mistet den. Da kan vel egentlig alle som har lyst på noe "miste det" først. Men hør med dem.
  14. Det nederste løpet har som sagt over her som regel større trangboring, og da kan det være fint med et litt trangere løp på 2. skuddet. Selv bruker jeg 1/2 i det nederste og 3/4 i det øverste for å ha litt mer fart i 2. skuddet på rypa. Vet at flere alltid bruker det underste løpet på skytebanen fordi de treffer under duene med det øverste.
×
×
  • Create New...