Jump to content

Jeger'n

Members
  • Posts

    2,054
  • Joined

  • Days Won

    4

Jeger'n last won the day on March 21 2023

Jeger'n had the most liked content!

1 Follower

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Jeger'n's Achievements

Veteran

Veteran (13/17)

  • Reacting Well Rare
  • Dedicated Rare
  • 10 years in
  • First Post
  • Collaborator

Recent Badges

293

Reputation

  1. Sjekk med en som heter Morten Husum. Du finner han enklest med et søk på FB.
  2. Nå har du muligheten https://www.finn.no/337252946
  3. Kjøpte meg en gammel glassfiberstokk her om dagen. Opprinnelig til Howa 1500/Weatherby S2 ble jeg fortalt. Ideen var å tilpasse den til en Krico jeg har, men det ser ut til å passe dårlig. Hadde en trestokk til en HVA 1900 liggende på bordet og kastet et kjapt blikk på den. Der så ikke forskjellene ut til å være så himla store. Med litt tur så får jeg det til å passe med å legge kassa slik at utsparingen for hevarmen kan brukes. Da får jeg avtrekker litt nærmere pistolgrepet enn på originalen. Noe jeg ønsker. Jeg håper det blir igjen nok hold til rekylklakken. Ved å legge kassa som beskrevet ovenfor vil utfresing til underbeslaget bli ca slik jeg har tegnet på. Det er ikke fullgæli. Kapping i bakkant vil trolig bli ca i bakkant av tapen. Fresehoder til Dremel ble innkjøpt i går, så nå gjelder det bare å ikke legge for mye press på verktøyet. Er redd det fort blir fjernet for mye. Wish me luck Noen steder må je fylle opp igjen en god del. Der jeg ikke trenger styrken i beddemasse så vurderer jeg å bruke karbonsparkel. Mye lettere og enklere å ha med å gjøre om det blir litt mye enkelte steder. Noen som har erfaring med karbonsparkel til slik bruk?
  4. På disse er forstokken delt ved løpsbåndet. Det er fullt mulig å ta av den fremre delen, men stokker til disse er heller ikke umulig å få fatt i og så beholder du original stokken slik den er dersom, hvis, såfremt i fall
  5. Ser ut for at den er fra 1955.
  6. Har ikke testet i ekstremvær. Da holder jeg meg i koia og avventer bedre tider Kjøpte en Swazi anorakk før jakta i høst og den tåler dårligere vær, men for bruk utenpå dressen din bør ponchoen holde. En av fordelene er at den er heldekkende. Du slipper at alt vannet renner ned på buksa på samme sted. Den er dessuten langt mer lydløs enn Swazi sin toppmodell. For meg betyr det en del. Lurer forresten på om ikke Magasinet også har kommet med en slik sid anorakk i samme stoff.
  7. Den fra Magasinet er også å få i skogscamo. Den har strikk nederst, så du kan heise den opp til livet når du beveger deg og så slippe den ned når du sitter/står. Funker helt greit. Om du ikke vil ha den så lang, så er det fort gjort å klippe den til passe lengde og så sy en søm med strikken inni en kanal slik at du beholder justeringa. Da får du den akkurat så lang som du vil ha den. Jeg har 2 utgaver av den med hvit camo (veit ikke om den er å få lengre) og der har jeg en fullengde og en akkurat passe som sid anorakk til mine få cm som er omtrent som dine cm over havet Helt grei løsning.
  8. I flg. nettsiden til Barnes er 127 grs i .264 1.402" og 129 grs i .277 1.340".
  9. Det gjør den nok, men det var et svar på teoretisk hastighet, som @kongle spurte om. Hastigheten er fortsatt respektabel om man går ned et par grs.
  10. Et par estimat fra QuickLoad. En med Norma MRP og en med Vihtavuori N565. Husk at dette bare er en teoretisk beregning. Start noe lavere og jobb deg opp med forsiktighet. Sjekk også at alle variabler jeg har lagt inn stemmer. Norma MRP Vihtavuori N565
  11. Jeg gjenget og limte inn en skrue som hadde diameter som passet i sporet i kassa.
  12. En ryggsekkvariant i rett størrelse. https://www.saviorequipment.com/collections/rifle-bags/products/urban-takedown-rifle-takedown-case
  13. Det har den. Du kan bore og sette inn en stopper. Har gjort det på et par Leupold ringmounts. Funker det.
  14. @Perjoto Etter litt ymse erfaring i begynnelsen så har det hele gått seg til og fungerer helt utmerket.
  15. For en enklest mulig QR-løsning til den, så tar du Optilock Ringmounts og bytter skruer til noen med en form for hendel på. Ikke nødvendigvis det estetisk vakreste, men akk så funksjonelt. Det er sikkert mulig å gjøre det langt penere enn dette, men det brukte jeg ikke tid på.
×
×
  • Create New...