Jump to content

G.Larson

Members
  • Posts

    8,384
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    9

G.Larson last won the day on October 15 2023

G.Larson had the most liked content!

1 Follower

About G.Larson

  • Birthday 09/30/1972

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

G.Larson's Achievements

GreatGrandMaster

GreatGrandMaster (16/17)

  • Reacting Well Rare
  • Dedicated Rare
  • Very Popular Rare
  • 10 years in
  • First Post

Recent Badges

486

Reputation

  1. Nei, men det står at han er i 20-årene. Da står han heller ikke i jegerregisteret om prøven mangler. Han har heller ikke muligheten til å eie en lovlig uregistrert hagle.
  2. Så fjas er eneste grunnen til at du er her? Da foreslår jeg at du finner deg ett annet forum. Fjortis.no eller noe tilsvarende.
  3. Første kveldsøkta og morrasøkta var vi i området Bila Hlina, ett par-tre timers kjøring nordøst for Praha. Siste dagene med sikajakt og grisejakta var vi i ett område mellom Plzen og tyskegrensa. Bra med dyr overalt.
  4. Tilbake til regn og kulde etter ei ekstra lang langhelg med jakt i Tsjekkia sammen med 2 kamerater. Hovedmålet med turen var dåhjort. Noe alle fikk skutt. Prøvde vårs også på sikajakt, noe som ikke var helt lett. Veldig sky og vare dyr med ekstrem luktesans og hørsel. Høybrunsten var akkurat kommet igang både for dåhjorten og sikaen så det var brumming og plystring over hele linja. Lyktes for to av oss med sikafelling. Siste kvelden var det posteringsjakt på villsvin. Så en del men lyktes ikke med det. Guider, transport, overnatting, mat, drikke, reiseopplegg, leievåpen og optikk....alt var helt topp. Guidene snakket godt engelsk. Hele opplegget med flybilletter og jakta bestilt gjennom Erling Skogheim og SafariMax var helt topp fra start til slutt. Hjortjakta foregikk som stilljakt og posteringsjakt i grålysningen og em frem til det ble mørkt. Grisejakta siste kvelden/natta fra tårn. Leievåpen var CZ 550, Blaser R93 og Blaser R8 Silence. Alle med god Meoptaoptikk. Så da er det bare å belage seg på lang ventetid på at bogmontasjer kan komme på veggen. Ett par bilder av resultatet for min del
  5. ELG i sirkel viser at det er ei belgisk produsert børse. Forøvrig heter det Rolling block.
  6. Skyt ut hele ulvestammen. Vi klarte oss i mange år uten. Og skal nok klare oss uten i fremtiden også.
  7. Det argumentet hører jeg ofte om at det er noen andres ansvar. Da svarer jeg som regel vedkomne med at det er sikkert til stor hjelp den dagen de er kjørt ihjel.
  8. Så det går ikke ann å jakte om natten uten termisk??
  9. Ingen av trådene her inne er til salgs
  10. Da må man søke politiet om å få låne.
  11. Eller at politiet hadde håndhevet det gamle forbudet mot kniv på offentlig plass. En machete er jo bare en stor kniv.
  12. Eller det kan jo være ,ulig at det er en av de som lover og regler ikke hjelper på. Som ikke bryr seg.
×
×
  • Create New...