Jump to content

Jaktmann

Members
  • Posts

    70
  • Joined

  • Last visited

About Jaktmann

  • Birthday November 26

Jaktmann's Achievements

Contributor

Contributor (5/17)

  • 10 years in
  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

0

Reputation

  1. Kan noen si meg hvilken kombi denne montasjen passer til? Er det Tikka, CZ eller Sabatti?
  2. Jeg kjøper sjelden noe brukt for mer enn 60% av nypris, det tror jeg er ganske vanlig blant brukerne her. Mener det har vært en tråd på det tidligere. Summer det du har betalt for pakka di, gang med 0,6 og vips. Der har du salgsprisen.
  3. Helmantelen går knallgodt i min Zoli kombi. 3 skudd blir ett stort hull på 100-metern.
  4. CZ 75 P-01 En variant av Compact for politibruk, med aluminumsramme, nedspenner og monteringsskinne under løpet. Det nye tjenestevåpenet til det tsjekkiske statspolitiet. En av de få umodifiserte Nato-sertifiserte pistoler som er tilgjengelig for allment kjøp. CZ 75 SP-01-serien Med langt magasin CZ 75 SP-01/SP-01 Tactical Ligner P-01 med tilbehørsskinne, men konstruert av stål og med ramme i full størrelse. Kommer med ekstra stort magasin (19 skudd) og med høyre- og venstrehend sikringsfløy (SP-01) eller med høyre- og venstrehendt nedspenner (SP-01 Tactical). CZ 75 SP-01 Shadow Forbedret politivariant av SP-01. Sikringen på tennstempelet er fjernet, til fordel for bedre avtrekk. Skjeftet og sikrignsfløyen har noe annen form, en svakere rekylfjær for lettere lading og fiberoptisk belyst frontsikte og baksite av «Novak-type».
  5. Bettinsoli/Diamond kan jo kanskje være noe. Jeg vet ikke hva som er vanlig på dem, men jeg så selv på et eksemplar med den kombinasjonen du snakker om for et par år siden. Kanskje denne kan være noe... http://www.finn.no/finn/torget/tilsalgs ... e=31909503" target="_blank Ser jo pen ut iallfall.
  6. Jaktmann

    50 BMG

    Den første er panserbrytende (svar tupp) Nr 2 og 3 er sporlys (rød/orange (mindre intens enn rød) tupp) Nr 4 er panser/brann FA 46 står for "Frankfor Arsenal (Philadelphia PA) 1946" - Panser/brann/sporlys i ett.
  7. Jeg har akkurat hatt min inne hos Breen for å legge inn ny kanal på Micro 5. Det er faktisk helt lovlig for jaktlag å ha egne frekvenser, så det er unødvendig for alle skeptikerene å tyte fram fra hulene sine så fort noen nevner å programmere en radio.
  8. Får legge til at Boris også er far til min Melvin
  9. Gratulerer til Leif og Mille med supre resultater. Min Melvin (Smedkullen's Fauve Findus) var på sin første utstilling i dag og ble BIR med cert/CK. Som ferske i ringen begge to er vi godt fornøyd med resultatet.
  10. Det ble jammen en gullmedalje på denne karen her gitt.
  11. "ØKOKRIM er den sentrale enhet for etterforsking og påtale av økonomisk kriminalitet og miljøkriminalitet." Dette innbefatter ulovlig jakt, fangst og innsamling.
  12. Det første tallet, 14 i dette tilfellet, er diameteren på gjengene. Det kommer mye an på originaltykkelsen på løpet. Hvis løpet er 14,5 mm i diameter, så lar det seg ikke gjøre å få 15 mm gjenger. Om løpet er 16,5 mm så velger man gjerne 15 mm gjenger. Man kan jo få 14 mm også, men da blir det jo mere gods som må tas vekk av løpet. Om det vil være mest naturlig å gjenge Steyr til 14 eller 15 vet jeg ikke.
  13. Jeg vil anbefale deg 1 stigning. Det er finere gjenger enn 1.5, noe som gjør at demperen sitter bedre på. Den har ikke så lett for å skru seg av av seg selv. Kort forklart. Til tikkaen din så er det vel 14x1 som er mest aktuell.
  14. Patrol står ikke noe tilbake for Land Cruiser. Hvis vi ser til Australia, som kanskje er verdens mest ugjestmilde kontinent, så er Patrol høyt hevet over LC. Du skal være litt obs på toppen og kjøling til motoren, avhengig av årsmodell, men det må du på LC også, så det er hipp som happ.
  15. Det ble benyttet bandhund her. Har levert hodet til utstopping og preparanten skulle samtidig få geviret bedømt.
×
×
  • Create New...