Jump to content

Moose Hunter

Members
  • Posts

    184
  • Joined

  • Last visited

About Moose Hunter

  • Birthday 07/26/1991

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Moose Hunter's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Er litt spent på både pris og tilgjengelighet! Er mest interessert i rypeammo til å begynne med. Ser J&F har Rottweil Waidmannsheil 36gr til 7,50 hvis man kjøper en kasse. Ser også Winge Våpen reklamerer med at de tar inn ammo. De tar 6,76 for Winchester ZZ 36gr. Noen som har formening om forskjell på kvaliteten??
  2. Moose Hunter

    Nye Mauser M12

    Spør som en over her. Noen som vet om denne kommer i links??? Har ikke funnet noe på denne eller på Sauer 101
  3. Er det mulig å dra over med gjengesnitt hvis minstediameteren er for stor?? har lite lyst til å sende den tilbake...
  4. Gjengene ser greie ut, men har sett bedre utførelse... skal se om jeg får sammenlignet dem en dag.
  5. Har nettopp fått tilbake rifla fra børsemaker. En Remington varmint i 223. Fikk den gjenget til M 18x1,5. Kjøpte en ubrukt Atec TMM4 med samme typen gjenger men denne passer ikke på, går to omdreininger så er det stop. Prøvde med en Hausken standard med samme gjenger og den går på som den skal. prøvde begge demperne på en annen børse med 18x1,5 og de passer begge to... lurer på om gjengene kan være trange noen her som har noen ide om hva det kan være og hva jeg kan gjøre med det??
  6. Noen som vet max løpsdiameter på en A-tec Maxim??? Skal bestille demper til ei Remington 700 Varmint, løpet har en diameter på 21mm. Går den normal maxim på det eller må jeg opp på heavy barrel modellen??
  7. Hvordan gjorde du det med betaling hos Stokystocks?
  8. Låner denne tråden litt Ser etter en kikkert å sette på varmintrifla mi og har ikke den største erfaringa med optikk Har sett litt på Vortex og ser den får mye skryt her. Noen som har erfaring med Vortex Viper 6.5-20x50? Noe forskjell på optikken på den og Viper PST? Med tanke på at den skal brukes på jakt er det verdt å bruke 2k mer på en PST?
  9. Var i kontakt med saksbehandleren i Narvik og fikk beskjed om at det ikke var noe problem. utrolig greit med folk som er løsningorienterte! Tok en kjapp tur innom Winge Våpen for å se litt, gikk ut med ei rifle et kvarter senere
  10. Da får jeg vel ta kontakt med Midtre Hålogaland politidistrikt på mandag Syns det er rart at jeg ikke kommer i kontakt med mannen. Som sagt kan det jo være en gyldig grunn til dette. Hvis han har solgt den så er det et brudd på en avtale, men forsåvidt greit. Det å ikke si ifra om salget er derimot skikkelig hæstkuk færa! (må unnskylde nordnorsken min) Vet ikke om jeg skal gi ham lengre tid til å svare....
  11. Har gått en stund og fundert på å investere i ei 223. Inngikk en avtalen med en privatperson om å kjøpe hans nå rett over nyåret. Pris var avtalt og jeg måtte bare få gjennom søknaden. Fikk nettopp godkjent søknaden på en 223, med hans navn som leverandør. Problemet er at jeg nå ikke får tak i mannen, har prøvd i en uke snart. Svarer ikke på epost eller sms og tar ikke telefon når jeg ringer. Kan jo være en "gyldig" grunn til dette... Men begynner å lure på om han kanskje har solgt den til noen andre og ikke gidder å si ifra til meg. Så spørsmålet mitt er: kan jeg kjøpe en 223 hos noen andre selv om han står som leverandør, eller må jeg søke på nytt?
  12. Er vel vanligvis rett stokk på rifle. Skyter links og det er ikke noe problem med vanlig stokk, men tommelhull er no dritt! Hva skal han bruke rifla til? Vil ikke anbefale å kjøpe "høyrevåpen" hvis den skal brukes på jakt dær det kan være bruk for raskt andreskudd pga at våpenet må ut av skytestilling for å få ladet. ellers er det ikke noe problem.
  13. kommer helt ann på kulevekta.
  14. låner tråden litt. har en Browning A-bolt som jeg godt kunne tenkt meg å duracoata, men er litt i tvil på hvordan det vil sitte på stokken. den har et lag med såkalt duratouch som er et ganske mykt stoff. noen her som har erfaringer med dette?
×
×
  • Create New...