Jump to content

larsakre

Members
  • Posts

    225
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

larsakre's Achievements

Community Regular

Community Regular (8/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Da var alle fellene kommet i hus, nøgd med sesongen. Da er det bare og glede seg til kommende sesong.
  2. Må jo si at det vi ser på denne filmen, om det er feil kameravinkler etc eller ikkje så ser eg jo som jeger at dette er en ganske hissig jaktform. Som trådstarter skriver : "tvilsom reklame for jegerstanden" så tror eg nok definitivt det . Vil man utøve denne type jaktform og som eg personlig mener er ikkje nordiske jaktformen (vil eg tro), så versågod. Men trur ikkje dette vil gå oss jegere i favør.
  3. Skeptisk til at et nytt dyr som ikkje hører heime her skal etablere seg. Selvfølgelig så hadde det vært artig og fått eit nytt vilt og jaktet på, men veit vi hvordan dette vil utvikle seg? Kanskje bra, kanskje ikkje.I Sverige er det jo noen ganger meir ulv, bjørn etc som kanskje holder disse grisene noelunde i sjakk. Norge derimot..
  4. Tror ikke alle som lurer på og anskaffe seg en drilling skiller mellom dette. Derfor syntes jeg det var greit med et pris eksempel.
  5. Monterte svingmontasje på min drilling, rimlelig var det ikke i mine øyne. 5700.- pluss moms
  6. Ellers er det enkelt og forholdsvis rimelig og få en børsemaker til å slisse inn en svingmontasje. Monterte svingmontasje på min drilling, rimlelig var det ikke i mine øyne. 5700.- pluss moms.
  7. Dette har vært et kjempe problem i sikkert 10 år i disse små fjordene eks hardanger fjorden. Har det blitt noe handling, nope. Alle har vært klar over at dette. No når det begynner og bli et problem i dei store kjente elvene, tenker eg det blir litt mer fart på sakene. Her hvor gutta boys i næringslivet,politikken etc holder seg. Håpe noen av disse gutta vil fronte villaksen.
  8. Ja dette var en human og kjekk felle. Når det gjelder jakt og fangst for meg er regel nummer 1 : drepes humant , og så fort så mulig. Har nok for stor respekt for dyr, for og utsette dei for noe sånt dritt som denne,
  9. Kan jo begynne og lure ka trådstarter gjorde der ute kl 02.30 med lykt og våpen i bilen som han skriver
  10. Meiner og hugse (beklager om eg tar feil) at det blei ein ganske så oppheitet tråd på sluttstykket, kor trådstarteren her meldte fra til øvrige myndigheter etter noken jegere hadde skutt rådyr i lovlig lys, som da hadde brukt lykt på ettersøk. Veit det er ulovlig, men får en føling at trådstarter med og selge bilder osv virker litt .....
  11. Fikk låne meg en svart elg hund, og etter og fulgt sporet etter 3 dyr i noen timer fikk jeg endelig en sjanse til og skyte. Stup bratt og tett bjørkeskog. Fantastiske hunder dette!
  12. Greit med en pause fra jakten, 2 fine laks idag på en litt kraftig fjellstang.
  13. Her er en annen tiur etc, som jeg og min svoger skaut. Vi brukte også tida til og plukke kanatarell.
×
×
  • Create New...