Jump to content

thedane

Members
  • Posts

    20
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

thedane's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. thedane

    Import fra Danmark

    Sitter vel med en følelse nå at du hverken har lest posten min eller reviewsene i lenken jeg la ved. Hvis du vil handle hos en butikk som selger brukte våpen til ny pris, en butikk som vil frese opp pistolløpet på pistolen din for å kunne selge deg ammo som du har inne på lager og der størstedelen av anmeldelsene går på at de ikke tar i mot reklamasjoner på varer som går i stykker. Ja, da er det opp til deg. Når man kan få tilsvarende priser på andre jaktbutikker i Danmark ser jeg ingen grunn til å handle hos noen som får slike reviews i hvertfall.
  2. thedane

    Import fra Danmark

    Bare litt info i tilfelle det er andre som vurderer å handle i Danmark. Unngå å handle hos Hunters House. Grunnen er her: https://dk.trustpilot.com/review/www.huntershouse.dk Men det er fullt mulig å gjøre en god handel hos en av de mange andre forhandlerne i DK. HuntersHouse er ikke de eneste med eksporttillatelse.
  3. thedane

    Import fra Danmark

    Jeg har sjekket med hovedimportør i Norge og de fleste av underforhandlerne. De ville ikke gi noe mer enn litt rabatterte priser på futural og slike ting. Ja, omregnet i norsk kurs blir det 7400kr pr stk. Og så momsen får jeg tilbake når jeg eventuelt forlater landet og så betaler det igjen når jeg kommer til Norge hvis jeg har forstått det riktig.
  4. thedane

    Import fra Danmark

    Var ikke hunters house jeg hadde tenkt å handle fra heller. Jeg har sjekket prisene hos norske forhandlere og prisforskjellen er enorm. Jeg skal handle to stk hagler som i norge koster 13000kr stk, i danmark koster akkurat samme hagla 6000kr stk. Kanskje jeg får arrangere en harrytur til DK, slik at jeg får hentet dem og handlet noe annet godis på veien
  5. thedane

    Import fra Danmark

    Jeg vurderer å kjøpe et våpen fra danmark til en verdi av 12 000 danske kroner. Selgeren har ikke eksporttillatelse slik som HH, men faren min er dansk så det er vel bare for han å søke? Noen som vet rutinen for hvordan jeg kan gjøre det siden jeg har familie der nede?
  6. Noen som vet om det går greit an å bytte kolbe og forskjefte på browning bar? Er det forskjell på om det er short, long eller safari? Kan man få satt pistolgrep på en som orginalt har vanlig grep? Hvor får man eventuelt kjøpt kolber, jeg har søkt meg helt grønn på nettet.
  7. Hvor får man kjøpt baikal halvauto for tiden? Eneste forhandleren jeg finner er jaktdepotet. Og der koster den 500-1000kr mer enn hva jeg så den til tidligere i år, samt at den må bestilles inn.
  8. Er skyting med rifle, salongrifle og leirdue som er aktuelt. Er vant til å skyte på ubemannet rifle og haglebane, hvor man selv tar med blinker og leirduekaster og liker veldig godt friheten med det. Men virker ikke som om det er slik det fungerer her i regionen?
  9. Jeg ser det er flere skytebaner i området, men virker som om alle er underlagt skyteklubber. Er det noen som har oversikt over: -skytebanene i området -hvilke skytemuligheter man har der -om de er alle er bemannet -hva det koster for å skyte der -åpningstider
  10. Det er ikke med lys og ikke klassiske mildot men denne ser ok ut. Falcon Menace Tactical http://swfa.com/Falcon-Menace-55-25x50- ... 47575.aspx 450$ Og denne har klassisk mildot også uten lys: Weaver Tactical: http://swfa.com/Weaver-3-15x50-Tactical ... 55482.aspx 700$
  11. Ja jeg har sett litt på den, men det retikkelet er vel nesten utelukkende til langhold ol? Derav milldots fordi jeg innbiller meg at det vil være egnet til begge deler
  12. Hei! Jeg har problemer med å finne kikkert til en ok pris som har følgende egenskaper: - Medforstørrende retikkel - Milldots eller tilsvarende - Gjerne med lys - Minst 10 fortstørrelse Har dere noen forslag?
  13. thedane

    BLOG 110-113

    Kjempeflott initiativ! Jeg tar gjerne en
  14. Du har jo avstandsmålere, kikkerte med avstandsmålere, kikkertsikte med avstandsmålere. Men finns det ikke en type avstandsmåler som man kan feste på toppen av kikkertene eller langs geværet? Har prøvd å søke litt på google etter dette, men eneste jeg fant var denne hjemmefiks løsningen http://www.theriflecam.com/ Som ser ganske upraktisk ut!
×
×
  • Create New...