Jump to content

SlAAnsky

Members
  • Posts

    133
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

SlAAnsky's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/17)

  • Reacting Well Rare
  • 10 years in
  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter

Recent Badges

0

Reputation

  1. Jeg fant dette på savage shooters forum. The 1st Generation short actions were discontinued in 1988 when Savage went into bankruptcy. From 1988 to the launch of the 2nd Generation Short Action in 1998, all rifles offered in a short-action cartridge were built on long actions with a shorter magazine well cut in the bottom of the action. Så jeg tror den gamle rifla mi er kaliber 308 win bygget på en long action låsekasse. Jeg har funnet ut at 1. generasjon model 110 har 5.062 tommer ( 128,575 mm ) Så da vet jeg hvilken model jeg har ! Tusen takk for at Dere har satt meg på rett spor. Har Dere noen link til en KKC stokk som ville passet på denne rifla ?
  2. Hei !! Jeg har en gammel Savage model 110 som er mitt første våpen som jeg kjøpte når jeg var 16 år gammel. Jeg har et ønske om å sette på en ny stokk på dette våpenet. Det er 30 år siden jeg kjøpte denne rifla. Jeg tror den heter Savage model 110 E , men jeg er ikke hundre prosent sikker. Den er i kal 308 win så det er en short action låskasse. Er det noen som kan hjelpe meg med å finne noen riflestokker som vil kunne passe på dette våpenet. Den er uten magasin. Den blir matet fra toppen. Og sikringen er som ei haglesikring. Skyvesikring. Har ikke så mye informasjon, men håpet er om noen der ute har noen tips. GRS Berserk har noen modeller til Savage, men vet ikke om de er helt riktige. Alt er av interesse. Men ønsker kinnstøtte som er oppbygd eller at den kan justeres. På forhånd takk !
  3. Er det noen som vet når dette er å få kjøpt til det norske markedet ? Reconyx MMS viltkamera
  4. Noen som kan være behjelpelige med å fortelle meg hvilken montasje jeg må kjøpe til min Sako Quad. Er 22. LR Jeg skal ha 30 mm rør på kikkerten som skal stå på den. Er det 11 mm skinner på Quad`en ? Eller er det et annet mål. Tips med linker taes imot med takk !! På forhånd takk !!
  5. Smygeren2 !! Jeg tror vi er godt over snittet når det kommer til hvor " dyktige " jegere vi er !! Og er langt over snittet når det kommer til hvilke hunde vi hadde !! Så anbefaler Deg å leie terrenget !! Du vil nok få valuta du hehehehheh !!
  6. MTT !! Bra du er enig med meg ! Så kan de andre tro vi lyger om denne jakten som skal leies ut !! Jeg tar kontakt med Deg i innboksen for jeg er i Nordsjøen på jobb så er ikke tilgjengelig på tlf !! Mn vi kan korrespondere på email evt eller facebook !!
  7. Chiefen skriver dette !! " Ellers har jeg sett "jegervenner" gjøre de mest utrolige stunt for å skaffe seg eller beholde terreng, for ikke å snakke om å ødelegge for andre, at jeg tar all slik info som dette med store klyper salt " Chiefen !! For å si det slik så har jeg leiget mange steder i min jegerkarriere ! Men aldri vært ute for en slik utleier som dette !! Eg har ikke for vane å poste slike innlegg !! Så alle utenom " Smart ass " chief bør holde seg unna !! Tipper han er så smart at han hadde funnet masse vilt der !!
  8. Poenget mitt er nødvendigvis ikke at jakta er dyr hvis det hadde vært noe å jakte på !!! Men at her vil eg prøve å gjøre mitt til at ikke folk kjøper katta i sekken !!
  9. Denne utleigeren eiger ingen skrupler bare så det er sagt !! Har vært borti mange utleiere, men denne tok kaka !! Utrolig viktig at vi får slike frem i lyset !!
  10. http://www.finn.no/finn/torget/tilsalgs ... archQuery= Vil bare advare mot at noen hopper på dette terrenget ! Jeg har selv vært med å leiet det en sesong. Det var ekstremt lite småvilt der. Vi har gode hunder og fikk bare en rådyrlos som drog over alle vidder. Store deler av terrenget er nesten ikke jaktbart i lia ned mot hyttene ! Kan nesten garantere at det skal virkelig slites for å få skutt de elgene !! Som utleier sa til oss så trodde hun ikke at noen kunne fylle kvoten !! Strålende rypeterreng er vel heller ikke dekkene ord for dette området. Terrenget er nok fint, men bestanden er ikke bra i det hele tatt ! Hjort hadde blitt observert her sa hun til oss, mn kan ikke forvente å få skutt noen er min mening !! Når vi leiet det så hadde de som leiget elgjakten kun noen uker på seg til å felle kvoten. Etter dette prøvde hun å framleie kvoten til andre, og i tillegg leie ut hytten som vi hadde kontrakt på siden hun visste at vi ikke kom til å jakte mye der ! Vi gav ettertrykkelig beskjed til henne om at vi var misfornøyd !! Så hvorfor skriver jeg dette innlegget her i et landsdekkende forum ? Jo for jeg ønsker ikke at mine jegervenner skal gå i denne fella som vi gjorde !! Prisen er horribel når en vet hva en kommer til å få !! Nå er Dere advart og håper at folk tar dette videre hvis dere hører om noen som viser interesse !! Dessverre og mest sannsynlig kommer hun til å få leiet ut, men ikke til oss ! Og helt sikkert ikke til de andre som leiet der ;-D
  11. Høres ikke ut som du har kontroll på løpetiden til hunden din. Så da tenker jeg at hun har hatt løpetid for 6-7 uker siden, og at hun har innbilt svangerskap nå. Da kan de oppføre seg sånn !! Følg med om det begynner å komme melk i pattene til henne ! Da bør du vurdere Galastop siden det er midt i sesongen !!
  12. SlAAnsky

    Viltkamera

    Jeg har prøvd mange viltkameraer ! Men de beste jeg har prøvd til en normal pris er Bushnell Bone Collector. FÅ dem hjem fra Usa via Ebay. Da får du dem hjem i posten for ca 1100-1200 kr. Bare kjøp den første modellen til dem er mitt tips. 119446C Bushnell 8 MP Bone Collector
  13. SlAAnsky

    revejakt

    Ja har vært der et par ganger ,men er ikke godt kjent der ute. Men de skyter som regel et par rådyr og diverse der , så litt er det å jakte på.
  14. SlAAnsky

    revejakt

    Hvis du melder deg inn i Kvinesdal JFF, så har de et terreng som medlemmene kan leige på Busund. Man betaler et lite beløp pr dag en jakter. Der er det muligheter for rådyr , hare, og fugl. De har storviltjakt også, men jeg vet ikke åssen den er organisert.
  15. Jeg sliper Swingbladen`en på en Tormek T7 , og jeg stiller inn jiggen på 17 grader når jeg sliper den. Om det et riktig eller galt vet jeg ikke , men den blir sylskarp og det ser likt ut.
×
×
  • Create New...