Jump to content

martini

Members
  • Posts

    140
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

martini's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/17)

  • Reacting Well Rare
  • Dedicated Rare
  • 10 years in
  • First Post
  • Collaborator

Recent Badges

2

Reputation

  1. Pyrodex skal ikke komprimeres godt , kun lett komprimering ( ca 2mm er nok ) til 12 mm x 44 er 38 grain pyrodex grei ladning , tilsvarer 55 grain svartkrutt .
  2. Har 300 stk magnum hetter cci. Kan bytte likt dersom det er cci eller federal du har .
  3. Så det evige maset ang lading, kjøp ladeboka , der har du det meste
  4. martini

    Førstegangsrifle

    Det enkle er ofte det beste , du ønsker en lings rifle ,rett fra esken er tikka t3 et meget godt valg ,styr unna gamle mausere koster nok mere enn det smaker å få disse til å passe til en lings skytter.
  5. Ta av kikkert , legg et vater på fremere base og over bakere base så jeg mener denne er feil eller feil montert ( tilpasset)

  6. Har du brukt flytende mantel puss ? I såfall ville jeg brukt jb borpasta ol.Det er greit å prøve tar mantel bedre enn andre midler
  7. Hvor mange skudd har du skutt? 3-4-5 tusen ,dersom under det vil jeg prøve mantel fjerning eller som tidligere innlegg kutte pipa og ny kroning .
  8. Registrerte meg som kunde og skulle få 20% på første kjøp , fikk varen til full pris blir ikke mere handel på meg.
  9. kjøp gummiduk på Biltema og lim denne innvendig .
  10. Norby gunshop selger på nett kr 670.-
  11. kjenner ikke til PH fra den tiden 50 -60 tallet, men det er nok en PH produsert på sivil /militær kasse som omtalt i tidligere innlegg . De PH riflene jeg kjente til hadde avtrekk med skyvesikring .Den rifla du har ,har tilsynelatende et orginalt mauser avtrekk , bolten har nok hatt det man kaller flaggsikring slik som er mont på M98 .
  12. PH Safari hadde polert låsekasse ,og skyvesikring . Den sikring som sitter på dette våpen er eftermontert ,såkalt 1/4 sikring , denne er merket med PH .
  13. Det eneste som er PH her er sikringen .
  14. Har kjøpt en Colt Army 1860 , Har skutt med denne og alle skudd sitter opp til høyre kl 1 .Har prøvd kuler 451 og 454 ,har også lagt siktepungt til venstere kl 7 men treffpungtet er fortsatt opp til høyre.Er det noen som har noen formening om hva som kan være feil ? Takker for tips
×
×
  • Create New...