Jump to content

malt

Members
  • Posts

    236
  • Joined

  • Last visited

malt's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/17)

  • 10 years in
  • Conversation Starter
  • First Post
  • Collaborator
  • Week One Done

Recent Badges

1

Reputation

  1. Eg har Forester sin benkmonterte og den er heilt grei å bruke.
  2. For me så gjere da er jævla smarte
  3. http://www.industrinett.no/wsp/tess/fro ... deid=41261
  4. Eg sparte ca ei dillon 650 på lading i fjor
  5. Å kjøpe rem å skifte deler er berre tull meiner eg . Har gjort det sjøl, masse penger ut vinduet bedre å kjøpe ei rifle som har det du trenger rett ut av boksen. Ein sauer 100 i 6,5x55 med ein god kikkert så er du der. Då har du ei grei børse som er fin til jakt.
  6. Har berre gode erfaringer med JD hyggelige folk og god service! Har og erfaring med at det er litt tomt i lommeboka når eg har vert der
  7. bygge om til løst magasin http://www.ebay.com/itm/ATLASWORXS-CNC- ... 2181647050
  8. Picatinny til rem http://artemisas.mamutweb.com/Shop/List ... asjer/50/1
  9. https://lovdata.no/dokument/SF/forskrift/2011-09-09-930
  10. Når det gjelder desse "vådeskudda" til politier så er dei aller fleste gått i tønna dvs ikkje materielle skader. Husk på at media er veldig glad i å komme med "fakta" når det gjelder våpen relaterte saker.
  11. malt

    1911-tråden

    når eg renser håndvåpen så bruker eg biltema sin våpen olje. Lar det sitte på ei stund å så blåser eg reint med trykkluft. Enkelt å greit,så er det over med fille etter på. Til smøring bruker eg sagkjedeolje, tynn olje forsvinner etter eit smel eller to.
  12. § 80.Oppbevaring av ammunisjon Uten politiets tillatelse er det i samme husstand forbudt å oppbevare mer enn 10 000 patroner håndvåpenammunisjon eller 15 000 patroner håndvåpenammunisjon hvis minst 5000 patroner er i kaliber .22 long rifle eller .22 short. Ammunisjonen skal oppbevares nedlåst i særskilt skap, skuff eller tilsvarende låsbare innretninger, atskilt fra våpen. I FG-godkjent sikkerhetsskap, eller i skap med høyere sikkerhetsnivå, kan det sammen med våpen oppbevares det antall patroner som er godkjent av skapprodusenten etter retningslinjer gitt av Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap. Hvis skapet ikke er særskilt godkjent for oppbevaring av ammunisjon, kan det ikke oppbevares mer enn 2000 patroner i skapet.
  13. kraver til oppbevaring av krutt,kuler ammo er at skal vere ned låst.
  14. Eg har som sakt kassta masse penger vekk på rem 700. Og etter råd fra ein del av dei som skriver her så blei det ein sauer. Min er i 308 ,men skal ha meg ei pipe i 6,5 om litt. vist du ser på ka eg har brukt opp gjennom årene på å bygge lego rem så er dette ei rimeleg børse. Sauer med vortex HD 5-20 og spuhr montasje det er berre lekkert. vekt på børsa med alt dilldall montert er 7,1 kg 200m med regn å sidevind
×
×
  • Create New...