Jump to content

Fedda

Members
  • Posts

    68
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Fedda's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/17)

  • Dedicated Rare
  • Reacting Well Rare
  • 10 years in
  • First Post
  • Collaborator

Recent Badges

9

Reputation

  1. Min erfaring med presisjon i bøylerifle endra seg til det langt bedre da jeg tok i bruk dioptersikte. Bildene viser skyting med .357 Magnum på 100 meter, slengeren er min feil alene.
  2. Føler jeg må bidra litt til denne tråden igjen jeg også. Bøylerifler er absolutt noe å ha, nå som "garderoben" har blitt mer romslig er jakta på en bøylerifle til i gang. Denne gang har jeg lyst på en Winchester 1886, antakelig ender det opp med en fra Pedersoli. Disse børsene gir meg stor glede
  3. Kjenner til dette med utkast på toppen, skyter mye med både Winchester 1873 og 1892. Foretrekker diopter jeg så topp-utkast er ikke et stort hinder. Sier ellers amen til god ladeteknikk, særlig porten på 73`en kan bite litt))
  4. Meget interessant, det ser bare så lekkert ut det våpenet. Jeg er jo også veldig glad for å høre du er så fornøyd. Det er jo ikke en billig børse dette her, kjedelig om det skulle vist seg at det bare var utseendet børsa hadde å skilte med. PS! bilder har jeg ikke noe imot å se
  5. Takk for et raust tilbud, jeg bor i Stavanger så det blir nok dessverre litt vanskelig. Det er nå godt å høre du er fornøyd. På hovedsakelig amerikanske fora på nett er meningene omkring Pedersoli 1886 ganske så delte. Hvilken utgave er det du har handla deg? Jeg sikler på utgaven fabrikken kaller "1886 Lever Action Sporting".
  6. Hvordan er det å importere fra Danmark da? En slik Winchester frister jo fælt da jeg har meget gode erfaringer med de utgavene som blir produsert av japanerne.
  7. Hei alle sammen. Jeg grubler nå fælt på om jeg skal unne meg Pedersolis replika av Winchester modell 1886. Jeg har vært i kontakt med Swenor Import som forhandler merket og har fått gode svar av dem. Som alle andre søker jeg nødvendigvis uavhengige meninger og ikke minst reelle brukererfaringer med tilsvarende børse. Søk på engelsk gir meg et vidt spekter av erfaringer som går fra å beskrive Pedersoli 1886 som ikke brukbart til annet enn å ankre opp båten med til å være i toppklasse med hensyn til både funksjonalitet så vel som det estetiske. Havesyken herjer kroppen som en feber, aller helst skulle jeg hatt kloa i en 1886 laga av Miroku, men importør er nok ikke så interessert i å selge slike, men en Pedersoli ser nydelig ut og er faktisk tilgjengelig for kjøp. Spørsmålet er om det er et stort sjansespill å handle italiensk, jeg har hatt litt varierende erfaringer med Uberti for å si det litt pent. Jeg håper inderlig at noen av dere med reelle erfaringer med Pedersoli kan gi meg noen innspill og dele noen brukererfaringer med meg før jeg eventuelt bruker en mindre formue på et slikt våpen. På forhånd: Tusen takk!
  8. Fedda

    22 lever action

    Hei! Jeg er også ute etter en kurant bøylerifle i .22. Har nå ute en annonse for å se om noen vil selge meg en pent brukt Winchester 9422 eller en eldre Marlin 39a til en vettug pris. I likhet med trådstarter kikker også jeg nå nærmere på en ny Henry i 22. som et alternativ til ovennevnte våpen. Jeg har i den forbindelse lest mye om Henryen i ulike amerikanske nettfora der mange skryter børsa opp i skyene, da særskilt med tanke på servicen fra produsenten som ettersigende er en familiebedrift med nettopp god service i høysetet. På den annen side er det flere amerikanske brukere som er lite fornøyd med at Henrys salong er av en noe lavere kvalitet i forhold til de gamle børsene fra Winchester og Marlin, dette nok for å holde prisen nede vil jeg tro etter hva jeg har lest meg til. Flere amerikanere ser ut til være skeptiske til at deler av våpenet er laget av en eller annen form for lettmetall som er malt og ikke blånert etter hva jeg har lest meg til, enkelte har også hatt mateproblemer med børsa skal jeg tro det jeg har lest. Selv har jeg falt litt for utgaven Henry kaller "Frontier" og synes jo derfor det er spennende å lese Rodges tilbakemelding i denne tråden. Jeg håper Rogde leser dette og kanskje legger ut noen bilder av sin børse? . Er det forresten noen av dere som har erfaring med Aspelie´s våpen? Jeg hadde ikke hørt om dem før jeg begynte jakten på en bøylesalong.
  9. Hei Er det noen her inne som vet om det finnes en riflebane i Rogaland som er åpen for jegertrening nå i juli måned?
  10. Fedda

    1911 på budsjett

    Interessant lesestoff: http://www.shootingtimes.com/handguns/1 ... -shootout/
  11. Fedda

    1911 på budsjett

    Noe du selvsagt har helt rett i! De to forskjellige haglene har det til felles at de er designet av Mr. John Moses Browning, så vidt jeg husker måtte nærmest Browning "tvinges" til å lage tegningene til 1887`en. At jeg må ha en 1911 i skapet er i alle fall sikkert, må jo holde de to bøyleriflene jeg har som er laget på oppskrift av Browning med selskap .
  12. Fedda

    1911 på budsjett

    Når det gjelder Norinco skulle jeg gjerne hatt kloa i deres kopi av Winchesters 1897 pumpehagle, skulle jeg komme over en Norinco hagle ville jeg nok utført en grundig inspeksjon av hagla før jeg la pengene på bordet. Den kinesiske utgaven av 1911 forbigår jeg i stillhet, er heldigvis nok av 1911 pistoler å velge mellom sånn ellers.
  13. Fedda

    1911 på budsjett

    Kan godt stemme Jaktdepotet hadde Kimber i sitt sortiment tidligere ja. Driver ellers og leser om Ruger SR1911 vs. Remington 1911 R1 på ulike amerikanske fora, meningene om hvilken utgave som er den beste av de to er rimelig delte kan man si. Det flest misliker med Remingtons utgave er at den er en serie 80, men har egentlig dette så mye å si som amerikanerne ser ut til å mene?
  14. Fedda

    1911 på budsjett

    Jeg har ikke klart å finne noen norsk forhandler som fører Kimber, hos Interarms finner man nå bare Glock og Hammerli. Når det gjelder tilgjengelighet på ulike våpen jeg liker så skulle jeg aller helst bodd i USA .
×
×
  • Create New...