Jump to content

Mr Hanssen

Members
  • Posts

    115
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Mr Hanssen's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/17)

  • Reacting Well Rare
  • Dedicated Rare
  • Conversation Starter
  • 10 years in
  • First Post

Recent Badges

31

Reputation

  1. Ja,det er mye rart som har blitt lagd gjennom tidene. Disse hylsene kan enkelt lages av 38 Spl, som jeg også gjør. Men siden jeg har både gamle hylser og hetter, så er det morro å lade dem. Bruker ambolten om igjen. Som du ser på bildet, så er den umerkete hylsa lagd i 2 deler. Eley hylsa er jeg usikker på, ser ingen skjøt på den. Begge er i .380 Long. Er en slags ballon head, da tennhette med ambolt blir lange.
  2. Denne bruker nok løse ambolter slik som Kynoch hettene du viser lenger oppe. Driver å lader noen originale hylser i 380 Long og 360 no 5 Rook, som bruker slike hetter/ ambolter.
  3. Takk. Kommer nok en rapport utover våren. Har faktisk hylser og kuletang liggende fra ett gammelt prosjekt som det ikke ble noe ut av. Kjøpt fra Usa ,den gang dollaren og frakt var billig. Disse hylsene er ikke lette å lage, men kan også bruke 32 long colt og .300 Rook hylser som blir endel kortere enn Sherwood hylsa.
  4. Hei. Trenger litt hjelp med disse delene. Tror det er en kruttsleide og tennhette setter og ?? Men til hva?
  5. Min dobbelrifle i 300 Sherwood, lagd for en liten gutt/jente en gang i tiden. Har ikke testet den enda. venter på varmere vær.
  6. Hei Det er nok produsert på Kongsberg, For å kunne antyde noe som helst, må du legge ut noen bilder.
  7. Dette er vel en Ammomaster. Gå inn her, å se på bildet ett stykke ned. Er en såkalt case detect spring, Aner ikke hvor den sitter. https://www.rcbs.com/on/demandware.static/-/Library-Sites-HuntShootAccessoriesSharedLibrary/default/dw7474763a/productPdfFiles/rcbsPdf/AmmoMasterAutoProgressiveReloadingPressInstructions.pdf
  8. Svein Solli ,skrev en bok om Nansen. Mener å huske att kaliberet var 9,3x 57R. En patron som ikke holder dagens krav til rådyr.
  9. Noen av tønneknivene i samlingen til bror min. I følge han, så var det en 10-12 forskjellige svenske fabrikanter av disse.
  10. Du kan jo korte ned 32 s&w long hylser eller prøve med 32 acp hylser. Disse har en halvkrave, så de fungerer fint i revolver. Skyter dem selv i min revolver. Og de er så korte så det er kanskje ikke nødvendig å korte dem ned.
  11. M&p 79. Har prøvd å sende deg en mld, men du kan ikke ta i mot?
  12. Tror denne har blitt kortet ned en gang i tiden. Løpet virker rimelig kort for en såpass stor patron.
×
×
  • Create New...