Jump to content

Odings

Members
  • Posts

    38
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Odings's Achievements

Contributor

Contributor (5/17)

  • 10 years in
  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

3

Reputation

  1. TOOLS kan levere i forskjellige kvaliteter, også i "metersvis"Tilpasses selv. Kjøpte ei hel plate der selv, for en tid tilbake.
  2. Bruker å ta ut bryststykkene, og ev. lår etter jeg kommer hjem. Legger et lite snitt i "kneleddet" så inn med blåsepistolen fra kompressoren og kjører på! Mye lettere å løsne skinnet da. Har sluttet helt å ribbe gåsa.. Snitter opp i halsgropa, bruker så fingrene til å "vrenge skinnet" Vakumpakkes og legges til mørning i kjøleskap.
  3. Du kan høre innom på Coopen på Hopen! Det var ihvertfall meninga de skulle ta over kortsalget. Er vel åpent til kl 2200/2000 hhv hverdag /Helg.
  4. Høres bra ut! Ikke så lange kjøringa herfra, satser på å ta turen, får kombinere det med litt Harryhandel da!
  5. Noen som har vært her før, er det verdt å ta turen ? http://favikengamefair.com" target="_blank" target="_blank Var da spesielt Sven-Ingvars, som trekker
  6. Odings

    M03-Klubben !

    Vurderer sterkt en slik til neste Afrikatur, men har liten "hands on" kjennskap til denne. Hvordan synes dere oppspenneren funger på denne? Synes den ser litt "liten"ut.Går det an å spenne opp tilnærmet lydløst, ikke minst spenne ned, er den tung når man er kald på fingrene, etc.. Hva ligger løpsprisene på?
  7. Har et par av disse : http://www.combatkit.no/products/Oakley ... esert.html" target="_blank Har subbet mange mil i disse her hjemme, noen av de bedre skoene jeg har hatt! Hvordan de funker i Afrika vites ikke, men det skal man finne ut i September !! Ad de Meindelstøvlene,jeg har en mistanke de kan bli noe varme, det være seg Gore-Tex`n..
  8. 1200 penger pr tårrn, mener jeg å huske. Fikk gjort dettte selv i fjor.
  9. Noen som vet hvor man kan få fatt på slik " Verktøyskumgummi ", som det nevnes her?? Var tenkt brukt i en Pelicase 1750..
  10. Så ut til å være en kjempetur det der karer, flott fortalt som vanlig Maral! Gratulerer med bukkefallet Donner!
  11. Hva har folket av erfaringer med disse båttypene ?, tenker da spesielt på "slitestyrke". Feks, er det lett å få hull i pontonger ved landsetting mot berg/skjær etc..? Snakker da om båter av en viss "kvalitet" ! Tilltenkt bruk er, Seljakt/ div annen skjærgårdsjakt og kanskje litt dykking. Fordeler jeg kan tenke meg er jo, rimelig lette båter, enklere å frakte rundt på henger, god fart med forholdsvis liten motor.. Til fiske og røffere bruk har jeg vanlig glassfiber båt..
  12. Om det er Hardox eller ikke, kan jeg ikke svare på. Men det duger ihvertfall som Gonger, har satt opp slike på 3 hold, ( 4-600m ) funker fjell det! sveiset sammen 2 stk til 600m holdet. Blir ikke kratring av 308/6,5.. selv på kort hold. Priser kan jeg ikke si noe om, har fått mine hos entrepenører..
  13. Har tilsvarende kompressor fra Biltema, den var ikke noe særlig,tror det blir for lite luftmengde eller noe sånt. Tok ibruk den gamle "garasjekompressoren" igjen, ble mye bedre resultat da, fikk jevnere fordeling av lakken. Airbrushen funker forøvrig utmerket!
  14. Odings

    Resound Jeger

    Hvilke erfaringer har dere mtp vindstøy ? Synes kanskje mine har litt i overkant,men er muligens litt for kravstor..
×
×
  • Create New...