Jump to content

Reinsberg

Members
  • Posts

    17
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Reinsberg's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • Dedicated Rare
  • 10 years in
  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter

Recent Badges

2

Reputation

  1. Våpensmed Helgesen kan gjøre jobben
  2. hvis det er samme ASV som på v8.så kan du gjøre slik. finn en passelig O-ring. så er du i boks.
  3. Lee loader dier og sinclaire arbor press. Lader 308w og 6,5x55
  4. vihtavuori Har en tabel som viser at urp og n150 har samme burn rate. Men selføgelig står det ikke noe om at vekte på di to krutt sortene er like. Bruker da vihtavuori sin tabel og går ut ifra ladedatan på scennar 100 grain.
  5. Trenger lit støtte i startladning da jeg finner lit varierende svar på nett. Skall lade norma 100 grains HPBT med N150 og federal hetter og norma hylser. Skall brukes i mauser m67 til trenning jaktfelt og elgbane. Målet er og få en noe lik ladning som norma jaktmatch 100grs vihtavuori sin tabel på lapua scennar 100grams med N150 har start på 36grs og maks 41.5grs Får oppgitt at URP og N150 er noe likt. Og i norma sin tabel har har norma 100 grains med URP start ladning på 47grs og maks 49.5grs !!?? Vurderer og starte 39grs og 75mm col
  6. Denne tråden og en reportasje i et jaktblad er ansvarlig for at jeg bestemte meg for og pensjonere banemausern til årets jakt. Utfording og skyte gåt med børse i 308w på 3,4kg uten demper. Dempern hjalp mye men miragen blir problem etter 3-4 skudd. Skall brukes på jakt alt fra elg til toppjakt
  7. Hei Kjøpte en brukt leupold patrol her på forume for en tid tilbake. Eneste jeg ikke likte med denne kikkerten hvar mangelen på zero stop. Blir lit i tvil når man oppdager at tårnet har flytett på seg og du ikke er 100 prosent sikker på om det har tatt en hel runde irunt eller bare 5 klikk.. Har prøvd og kommet på en måte og lage stoper på i lengre tid nå uten at jeg helt har funnet en god måte og gjøre det på. Men igår etter et siste søk på internet fant jeg endelig løsningen. http://www.24hourcampfire.com/ubbthread ... _stop_How_" target="_blank" target="_blank" target="_blank Du mister selfølgelig mange klikk da du bare kan ta 1 runde på tårnet. Men for meg og mit bruk spiller dette liten rolle. Så da fikk jeg endelig en unskylding til og bestile noe fra brownells. http://www.brownells.no/epages/Norge.sf ... /080679062" target="_blank" target="_blank" target="_blank Ønsket og dele dette videre da jeg selv har brukt mye tid på og googlet dette uten resultat. Kanskje det er jeg som er lit treig men jeg har ivertfail ikke funnet noe på dette tidliger. Ble plutselig mer gla i leupold kikkerten min nå.
  8. har du noen bilder av hvordan det ble?
  9. bra jobb! peneste bane mausern jeg noen gang har set! har selv ein liggende etter arv som jeg kunne tenkt meg og fåt brukt mer! kan du veie hvor mye den veier nå med kortere løp? noe håp for og komme under 4.5kg me kikkert?
  10. kan jeg spøre om hvor mye herligheten veier? helst uten 2-fot?
  11. har du noen bilder av gummi gønnern med den nye stokken?
  12. det hadde vert supert.. vet du vekten på skjefte? kan du eventuellt veie det når du får det?? ta noen bilder av innsiden av skjefte med bedingen og det helle..
  13. holder på og gå i innkjøp i en gammel bane mauser skall bruke den på jakt og elg bane klasse jeger så denne børsa skall veie ret under 4.5kg sikte blir mest sansynlig en LEUPOLD EUROPEAN og nå står skjefte får tur http://www.midwaynorge.com/apps/ebrowse ... +11550+*** noen som vet forskjellen på disse to skjeftene? er bedingen i disse skjeftene god nåkk? noen med erfaring? kvalitet eller plastik drit? takker på får hånd
  14. Reinsberg

    baikal 223w

    vurderer og gå til annskafelse av ein baikal enkeltløper i 223w. har en sauer str fra før som jeg bruker på elg bane men ønsker meg ei mer hendig rifle til småvlit.. skall ha på en kikkert muligens leupold vx1 4-12x40 hvordan er denne kikkerten til en som har lit nedsat syn på det høyre øye? noen som kan andbefale en montasje som er lavest mulig? trenger ikke noe hurtig montasje men kunne kanshe vere kjekt me hengslet montasje når man skall pakke børsa nedi seken.. har og lyst til og ha en demper på den.. men da blir den fort lang og framtung. så da må løpet kappes.. spørsmålet er hvor mye kan man kappe vist man fortsat ønsker og kunne bruke børsa opp til 150m og hvilken demper andbefaler derre til denne rigen?
×
×
  • Create New...