Jump to content

lakelander links

Members
  • Posts

    70
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

lakelander links's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Nesten vær gang jeg skal skyte så er det vanelighvis hagla eller rifla i futrial på ryggen oppå mopeden, pleier alltid og gå bra, (bor på lande da så er ikke så mange som bryr seg) det eneste som ikke er det beste og anbefale er og kjøre med fult skytterklær(dvs, skytter bukse og jakke), jakka går veldig fint, men det er buksa som er probleme, blir vansklig og gire, bremse, og tør nesten ikke og nevne når du skal stare, er noe jeg har gjort en gang og ikke så mange ganger siden, men som sagt jakka kjører jeg med, det er problemfritt.
  2. Da får jeg prøve og bytte om ringene før jeg prøver noe annet, så får jeg ta det derifra.
  3. Er en Savage mark II, og jeg tror at fenstene sitter som de skal. nei har allderig hatt denne kikkerten på denne børsa før, sto tiligere på ei annen rifle og der har den elltid fungert fint.
  4. Har noen kikkert problemer på salongen, har satt på en bausch&lomb 6-24x40 på salongen men når jeg nå har fått skyti inn denne på 50m så får jeg ikke stilt den høyere, og det går greit så lenge jeg skyter på 50m, men tengte jeg skulle skyte litt på 100 på banen men det ser da ikke lyst ut når jeg ikke får stilt opp kikkerten. Noen som har noen ider som jeg kan prøve på?
  5. Går bra nå, viste seg og være en dårlig kikkertmontasje, Samler 33mm på 300m nå
  6. Tror børsa var ei Carl Gustav ett eller annet, men eneste måte er og lade selv på? ingen som selger disse?
  7. Er det noen som vet noe om dette kalliberet 8x54? Har en kompis som har en børse i dette kalliberet men har bare ett skudd igjen, noen som vet hvr man kan få tak i skudd til denne? Hvis men får tak i det hvor må man dra får og få kjøpt det?
  8. Jeg synes at de fleste som skyter links burde prøve en linksbørse og tenke på og investere i en. Har både skytig med hevarm på høyere og venstere side, før når jeg var mindere så skøyt jeg links med høyer sporter børse dette er noe av det værste jeg har vert bortig, fikk til og med gnagsår inne i hada på grunn av pistolgrepet. Har også skytig løpende elg med høyere børse, dette er noe av det mere stressende jeg har gjort, tokk ladegrep med høyerehanda holdt børsa da med venstere, fikk mest flyt i det med og gjøre det på denne måten, men man må være kjapp. (ikke den beste serien jeg har skytig ) Det anbefales og prøve en linksbørse, dette er som natt og dag.
  9. 6,5 pipa mi er 22mm og har akk kappa 8cm. Det veide ca 300 gram. Men jeg har ikke fått noe god presisjon etterpå, samler som om jeg skulle skyte med nato
  10. Har savage mark 2 i links, den gamle modellen. Og den er ikke og anbefale, det er det værste avtrekket jeg noen gang har vert borti. Man får nesten ikke gode samlinger påga avtrekket og skjefter er ikke av beste kvalitet og utforming, løpet går innat skjfte. Er såpas at det nytter nesten ikke og skyte på 100m Men den nye utgaven trur jeg er bedere, har vertfall accut-trigger avtrekk så tror det er beder en det gamle rælet.
  11. Jeg fikk låne noen par nå jeg var på gikk på jegerprøve kurset Men måtte levere de igjen, så har det ikke nå, men det er jo ikke umulig og få tak i ett par skulle man tro.
  12. Her har de di på nette vertfall, det er jo et godt tegn http://www.villmarksbutikken.net/Produkter/Vapen/Rifler/
  13. Easy, Exit, Elvis, Elmer, eneste jeg kom på i farta
  14. Det finnes masse billig kikkerter som er greit nokk får ei luftbørse, har ei ril 300 skjøl funker helt greit. Det eneste som er vansleig or og får gode fester får en billig pris. De billige er vanelighvis alliminium og det er får mykt. jeg har skyti av kikkerten min et x antal ganger. Så det kan være kjekt og dra av litt maling på feste og litt på børsa og sette det fast med ariallitt(eller åssen det skrives) får og ikke skyte det av, får da må du enten file opp festene eller kjøpe nye, og det blir fort kjedelig.
×
×
  • Create New...