Jump to content

Olgmo1

Members
  • Posts

    39
  • Joined

  • Last visited

About Olgmo1

  • Birthday 04/28/1966

Olgmo1's Achievements

Explorer

Explorer (4/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Onecall funker ikke på Acorn. Sånn er det bare Har tatt det opp med produsent, men de har ingen løsning på det. Ole Gunnar Mosvold Sent from my GT-P7300 using Tapatalk 2
  2. Olgmo1

    Viltkamera

    Du må nok opprette en epost hos tele2 bruke netcom som mail server. Du kan ikke sende fra din gmail konto. Slik ser det ut når jeg bruker netcom på GPRS. Ikke sikker på om det er helt likt med tele2. Server=smtp.netcom.no Port=25 APN=netcom Account=mms Password=netcom Email user="brukernavn"@netcom.no Email password="passord"
  3. Olgmo1

    Viltkamera

    Fordi batteriene nesten er oppbrukt eller dårlige. IR lyset bruker mye strøm (se spesifikasjon på boksen). Derfor kutter den filmingen etter så kort tid. Den kan fremdeles filme på dagen da batteriene klarer å levere nok strøm. OleG
  4. Samme som telenor. URL http://mmsc APN 10.10.10.11 port 8080 User og PW: dj
  5. Funker dette? URL=http://mms.nwn.no APN=mms IP=188.149.250.10 Port=80 Account= Password=
  6. Olgmo1

    Viltkamera

    Ikke så lett å få dyra til å posere, men synes dette var fint. Ville bare dele det med dere
  7. Olgmo1

    Viltkamera

    Sett inn Energizer Lithium så varer de lenge i kulde også. Satte inn ett sett 2 jan 2009 og de varer enda
  8. Olgmo1

    Viltkamera

    Skrivebeskyttet kort? Pass på at den hvite låsen ikke står i LOCK.
  9. Olgmo1

    Viltkamera

    Ja det stemmer, men de er for tiden veldig mye dyrere. Blitsen kalles da 'black flash' eller 'covert flash'.. RECONYX bruker det på noen av kameraene. Kan jo håpe at de andre produsentene tar etter og bruker nyere teknologi. Har ikke prøvd de selv..
  10. Olgmo1

    Viltkamera

    Jeg har alltid mine kamera til å ta 3 bilder i serie og har aldri sett noen bilder der dyr ser på kamera på første bilde, hvis de ser er det på bilde to eller tre.. Er det noen blits kamera som tar 3 bilder i serie? En annen kommentar jeg har angående dårlige nattebilder er at skodde / dis / dogg om natta vil gi dårligere lysforhold.. Gode batterier er en forutsetning og vil kunne gi godt nok lys som eksemplet under fra en KG-5BS..
  11. Olgmo1

    Viltkamera

    hehe, ja nå har jeg sett det også ikke akkurat kamufasje lenger, men tørt står det i hvertfall.. Det er helt unødvendig med sånn ei kasse for regn, men det kan kanskje hjelpe for rimfrost og snø på linsa osv når vinteren nærmer seg. Sjøl har jeg bare tatt en halv isboks og stukket bak reima for å holde snøen borte fra kamera om vinteren. Det eneste jeg vil anbefale alle som har viltkamera er å smøre pakningen med listebeskyttelse (silikon) slik man bruker på bildørene. Når kamera står ute i all slags vær og det blir frost kan man lett ødelegge pakningen som tetter kameraet.
  12. Olgmo1

    Viltkamera

    Det var da en staslig kar Veldig moro å se. Har ikke noen sånne hos oss. men her er et morgenstemningsbilde jeg synes er litt fint...
  13. Olgmo1

    Viltkamera

    Fikk du "free shipping" til Norge? Vi gleder oss til å se leopard bildene her og andre fremmede dyr også
  14. Mitt bidrag: Har hatt den på jordet i sommer og fanget den på viltkamera noen ganger 9 august hadde den en 2 timer lang oppvisning der jeg bare kunne skyte med kamera Etter å ha lurt seg unna mange ganger, møtte den opp den 23. aug da den trodde det var for mørkt for meg. Da tok det ikke mange tiendels sekund før Oryx-en var i lufta .. en grei 5-tagger.
  15. Olgmo1

    Viltkamera

    Er det ikke herlig å se god fotodokumentasjon Løp og kjøp
×
×
  • Create New...