Hvorfor ser jeg bare masse rare tegn midt i innleggene?`ser ut som de kan v? erstatning for ??bokstavene. Det er s?ss mye at jeg ofte ikke f?med meg sammenhengen i det som er skrevet
dette høres jo aldeles nydelig ut.. og enkelt å lage ikke minst.
Sausen du snakker om.. der er vannet jeg får igjen etter å ha stekt filletene og svisker/eple?
funker disse oppskriftene på gåsebryst også?
Hvordan er det å bruke gåsebryst som kyllingfillet-- krydre og steke og spise sammen med bernesaus og ris!? hehe
Ser etter lette oppskrifter da mine kokkeferdigheter er serdeles begrensa
men blir det feil slik jeg har gjort.. ? går det ikke an å mørne kjøttet de 40 døgngradene etter at jeg har tatt det ut av fuglen?
Synes å huske å ha lest et sted at man kan mørne kjøttet i kjøleskapet etter å ha tatt det ut av fuglen
takker for tips. Jeg gjorde ingenting med invollene.. plukket bare brystet , rev vekk skinnet og skar ut bryststykkene med en gang. Går det greit?
Så legges dem i kjøleskapet ? hvor lenge?
Som dere skjønner er jeg fersking på dette her.
Nå er gåsa skutt og henger i garasjen. Hva gjør jeg så?
Hvor lenge skal den henge?
Skal jeg fryse den hel eller skal jeg ta ut kjøttet først?
Hvor mye av kjøttet bruker jeg? Bare bryststykkene?
Håper noen kan hjelpe meg