Jump to content

SuperSonic

Members
  • Posts

    210
  • Joined

  • Last visited

About SuperSonic

  • Birthday 01/18/1982

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

SuperSonic's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Takk for tipset, skal se om jeg får kontakt med han.
  2. Hei, Lurer på om det er mulig å få litt hjelp med montasje til en Blaser R8. Skal ha på en SuB 3-12X50PMII (34mm mellomrør) og ønsker en montasje som er så lav som mulig. Det er også ønskelig med 10-20MOA tilt på montasjen om det lar seg gjøre. Har søkt litt rundt om kring men synes det er vanskelig å orientere seg i jungelen. Så om noen har tips/erfaring mottas dette med stor takk Kevin
  3. Meget flotte kniver dette! Bare og ta av seg hatten for flott håndtverk
  4. Flott! Takk for info, så rundt 23-24gram. Var ikke ute etter noe eksakt vekt, men et anslag slik du kom med
  5. Av ren og skjær nysgjerrighet: er det noen som har vekten på et ferdig ladd skudd i 6.5x55 med 140grains kule??
  6. Jeg er som veldig mange andre hær inne flink til og lese, men akk så dårlig til å bidra. Synes trådene dine er veldig interessante og du lager fantastiske kniver Noe av det jeg liker best hær inne er tråder som viser prosjekter fra start til slutt, er i tillegg særs glad i kniver så en steg for steg tråd om fulltangkniv hadde vært interessant! Kevin
  7. Hei og velkommen til forumet. Jeg vi anbefale deg å se litt etter "dame" modellene som enkelte produsenter har. Disse er laget for lavere personer slik at jenter ofte finner en hagle som passer. Fruen i huset hær har kjøpt seg en sabatti lady hagle i 12/76 som hun er fornøyd med. Den passer god, er sånn mid på treet når det gjelder vekt (3kg) og funksjonerer godt. Hun bruker så og si aldri 12/76 patroner i den, men har muligheten om det skulle bli nødvendig. Hun påstår også at rekylen er helt ok med ladniger på 36gram og klarer fin å bære haglen en hel dag på fjellet. Som andre hær sier; dra til en forhandler og prøv forskjellige modeller, finner du ikke noe som passer kan du få den tilpasset. Finnes også mye pent brukt på markeder så det kan lønne seg å følge med litt der også. Lykke til i din søken etter rett "verktøy".
  8. Hei. Har selv en skinne fra Near Mfg i Canada. Veldig fornøyd med denne. Hyggelig og hjelpsom kar dette. Har også montasje, skinne og brems til Trg fra samme firma. Vill påstå at det er topp kvalitet på disse.
  9. Jeg har selv i 10 år brukt RCBS sit rock chucker supreme master kit. Dette er jeg godt fornøyd med og alt fungerer fremdeles tilfredstillende. Du får dette settet hos "de aller fleste". Var vell test av ladekitt for noen år siden hvor Lyman sitt kitt kom veldig godt ut. Mener Jakdepoet har dette. Om du gjør søk hær på kammeret så finner du flere trådet om dette med utstyr for "nybegynnere" og hvilket utstyr som er bra/dårlig.
  10. Jeg har selv hatt VX3 i 4.5-14x40. Syns denne var helt ok, men kan selvfølgelig ikke samenlignes med en S&B. Når du er i den prisklassen så kan kansje Vortex også være aktuell? De har en 2.5-10x44 med ordentlige tårn og mil/mil, jeg vurderer en slik selv til salongen min. Så at Trijicon fikk veldig gode skussmål i bladet Vapen sin test nå nylig, men da en annen modell.
  11. Hvilke lykt er det? Fet rifle også
  12. Hva med DFS sitt anlegg i Tønsvik? Går ut fra at det enda er drift dær...
  13. Jeg har selv Lecaen og er kjempefornøyd. Har ikke sett i Zeissen så kan ikke sammenligne de.
  14. Er fremdeles ganske ryddig i mi furtebu. Den er ikke så mye brukt da tiden ikke strekker til Men glimer til og lader 2-300 i slengen når det er tomt
  15. Nope "Vanlige" montasjer passer ikke på Sako, du må ha optilock eller annen montasje spesielt tilpasset Sako sitt system. Leupold har vell noen montasjer til Sako om jeg ikke husker helt feil. Near Mfg har en picatinny skinne til Sako og du kan da bruke alt av picatinny ringer. Men skinnen må monteres av børsemaker.
×
×
  • Create New...