Jump to content

Bomsen

Members
  • Posts

    97
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Bomsen's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Takk for det! Jeg kan heller ikke legge ut noe som helst, men samboeren min kan Min er også kjøpt hos hos Aaserud på 80-tallet, og har tjenestegjort i australia og etter det i Singapore Police Force. Din har nok mer historie da, UK, Israel og SA; spennende tider!
  2. Ved nærmere ettertanke ville det være galskap å selge et slikt våpen. Hva tenkte jeg på/med? Edit: Hassel, Chiefen og Jutul: Takk for at dere vekket meg!
  3. Har fått to henvendelser fra samlere angående FAL'en, dvs Lithgow L1A1 som den jo er. Men hørte ikke mer, så da legger jeg den ut på Finn etterhvert. Har trua på å få solgt den, jeg. Om ikke annet beholder den selv, vakker rifle med historie.
  4. Så en samler kan finne på å kjøpe en, ja? Men det var jo litt oppløftende.
  5. Sitter man i saksa nå når disse ikke lenger er lovlig å erverve til praktisk rifle, og man skulle ønske å avhende en slik?
  6. Jeg har en Rem 870, og en Mossberg 500. Knallfine begge to, og jeg kan ikke anbefale den ene fremfor den andre. Rem'en har glattere, jevnere bevegelse i mekanikken, men det er nok kun fordi den er eldst og mest brukt. Begge er trygge kjøp.
  7. Fikk adapter til hagle i dag, i .22lr. Stor skuffelse, adapteren er glattløpet... Forventer ikke rare presisjonen i den der. Det eneste positive er at den er i stål, og var billig.
  8. Da har jeg misforstått, jeg trodde A1 var militærmodellen, og at 500'n var den med kort løp og enda kortere magasin. Er strålende fornøyd med min, uansett modellnummer
  9. Rart. Kjøpte min hos Winge. Annonsert som 590A1, det var også det jeg søkte på og reserverte, men det står da vitterlig stemplet "500" på min.
  10. Jeg hadde eksakt samme problem med min Expert når den var ny. Ble ikke klok på det, men det gikk over av seg selv etter noen hundre skudd. Det er nå noen tusen skudd siden.
  11. Ja, det er eller var feil på sidene til Winge. Det er bilde av en 500, "Mariner"-modellen, men det står 590A1 på sidene deres. Fornøyd med min, en 500 Mariner. Lerduepatroner setter seg ofte fast i kammeret etter avfyring, akkurat som på Rem 870'n når den var ny. Tror det går seg til på denne også. Jeg måtte plukke 500'n fra hverandre og file på patronstopperen før jeg i det hele tatt kunne prøve den. Den slapp ikke patroner ut av magasinet. Det er tråkkere gange på sluttstykket enn på Rem'en, men tror dette vil gå seg til etterhvert. Kan anbefale Mossberg, et ujålete og praktisk våpen:)
  12. Forskjellige løp, magasin, låskasse mm. Men mest vesentlig er vel at 590a1 er militærmodellen, med bl.a bajonettfeste.
  13. Bare vær obs på at der Winge annonserer Mossberg 590a1, er det i realiteten en alminnelig 500. Prisen er dog den samme...
  14. Godt poeng, El Gringo. Som jeg har sagt før; jeg er så glad i hundene mine, at jeg risikerer ikke deres liv fordi JEG insisterer på å utøve HOBBYEN min der det er fare for at semitrailere, jernbane, ulv eller skytegale sauebønder skal kveste eller drepe de så snart de er utenfor øyekontakt. Mine hunders ve og vel er LANGT mer viktig for meg enn mine preferanser om jaktmetode.
×
×
  • Create New...