Jump to content

Gammelfiskaren

Members
  • Posts

    497
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Gammelfiskaren's Achievements

Proficient

Proficient (10/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Vi kaller det 60 cm men dette er ikke verifisert av meg personlig
  2. kaaredump: Ditt innlegg i denne tråden beveget meg også dypt med tanke på ditt personlige tap. Kondolerer fra meg også! Mht argumentet om halvauto rifle som hjelpemiddel ved nedsatt førlighet/kraft må jeg innrømme at jeg som "frisk" har oversett dette fullstendig, og det er det helt sikkert "flere" som har gjort !!
  3. Spennende, gammel teori kan ofte være.. vel , gammel. Får fyre opp google. Skyter vist bare smådyr uansett om dagen
  4. Takker for to flotte tråder Virkelig flott, fine bilder og gode beskrivelser. Et mønster til etterfølgelse !!
  5. I tillegg til at det vistnok skal hjelpe på mørning med strekk på utvalgte muskler. Kan det være en mulig næringsvei å leie ut kjøleromsplass kanskje ?? Litt kort sesong muligens
  6. Dette er ikke min hovedinteresse , men er det ikke slik at det stadig dukker opp nye småskalaprodusenter her til lands av slike produkter ?
  7. Gjenoppliving av tråd: Er det noen som har høstet nye erfaringer ang 222 / 35 V-Max ?? Jeg lurer en del på om man kan merke forskjell i hvordan kruttypene reagerer på temperatursvingninger ?? Jeg har ikke statistisk grunnlag, men inbiller meg at N130 gir mindre variasjon enn N135. Noen som har forsket på dette ??
  8. Røkka ut denne til årets jakt: http://www.kikkertspesialisten.no/leica-trinovid-8x42-p-2391-c-629.aspx Så gjennom den nye Conquesten samtidig, og kun marginale forskjeller gjorde at jeg gikk for Leica`n. Er mildt sagt utrolig fornøyd med valget , Leica har fokus på de rette tingene !!
  9. Har hatt kompassproblemer i hele dag, var ikke mulig å få gjennom kalibreringen uten feilmelding. Nå inne i god og varm bu gikk kalibreringa som en lek. Dette sier meg at kanskje det er vanskelig å være garminkompass når det er litt kjølig. (minus 6 i dag) Syntes den hadde tilløp til å vise riktig når den hadde ligget i varm lomme en stund ?? Jeg kommer til å kalibrere før jeg går ut så får vi se om det går bedre..
  10. Bare innom for å påpeke at hastighet kan være cluet for disse kulene. Har vel ca 20 elg for 200 grns Oryx i 3006, jag lader moderat, vo ca 740 , noe som ser ut til å være perfekt for denne kulekonstruksjonen. Skal du mye over 800, gå for noe hardere. (A Frame, Tsx e.l.)
  11. Har hørt rykte om en som er på elgjakt sporadisk. Hundeførerrifle ?? Neppe
  12. Du har sikkert surfet rundt her på kammeret og oppdaget at det er utrolig mye meninger rundt rifle. Jeg har en del rifler, men den jeg stoler best på er en Rem. 700. Denne modellen heter (het) Mountain Ks. Disse ble levert med en dønn sollid stokk fra Mc Millan. Denne er helt utrolig sollid lett og driftssikker. Går godt gjør den også. Ser de avertert brukt av og til for en billig penge. Ligg imidlertid unna de som ble kalt 710. Billig utgave som du ikke kan skifte løp i. Ellers er vel de fleste modellene greie..
  13. Ikke lett å se på div bilder. Men det er tre lengder på 600 serien: 601 = kort, 600 medium og 602 lang. Etter det jeg kan skjønne er 537 levert i medium og lang, samme som cz 550, og dermed er det vel trygt å konkludere med at den ikke passer.
  14. Jeg har forstått at FAIR og Lincoln er samme sak. Jeg liker min Lincoln Premier veldig godt i hvert fall..
  15. Glaner litt på den nå, ser jo lovende ut. Tips og triks mottas med takk Kan hvem som helst få opp denne : https://www.google.com/calendar/embed?src=ink3agsd5s0va5fj6u4pucj05o%40group.calendar.google.com&ctz=Europe/Oslo og legge den til sine kalendere i android ?? Edit: Fiksa link..
×
×
  • Create New...