Jump to content

WyattEarp

Members
  • Posts

    17
  • Joined

  • Last visited

About WyattEarp

  • Birthday 03/05/1982

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

WyattEarp's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • Reacting Well Rare
  • 10 years in
  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter

Recent Badges

0

Reputation

  1. Takker for svar! Totalvekt med demper og kikkert nærmer seg 4,8 kg hvorav R8’n er 3,8 så det er definitivt ikke noen lettvekter Det blir uansett hovedsaklig posteringsjakt og baneskyting så da høres det ikke ut som det er noe stort poeng å kappe, hvis det ikke har noe å si mtp balansen ?
  2. Riflesøknaden er da i boks og valget har falt på en Blaser R8 Ultimate X AC/ARP i 308 for baneskyting og ellers storvilt/villsvin. Ble av forhandler anbefalt en Hausken JD184 og ble spurt om evt ønske om kapping av løp. Løpet er originalt 58 (56) og jeg er veldig usikker på hvor mye jeg evt bør kappe. Demperen bygger 184mm og jeg ønsker et hendig og balansert våpen uten å tape for mye kraft. Ser det er mange ulike meninger om dette der ute og er selv veldig usikker. Har stort sett bedrevet småviltjakt med hagle så er relativt uerfaren rifleskytter. Noen tips/anbefalinger?
  3. Takk for tipset ang 22 spesial! Den havner definitivt på listen over kandidater:) For 9mm felt har jeg kikket litt på P226, evt Shadow2 mtp muligheter for å bruke på dynamisk senere.
  4. Takk for svar! Jeg ble litt usikker da jeg så Sportec og Korth selv tilbyr denne i 357,38 og 9mm men antar det da kun er hvis man kun ønsker 38 :). En i klubben har en Korth, riktignok en litt eldre (ser ut som Ranger) og den virket veldig fin. En S&W er nok helt klart et smartere kjøp mtp videresalg, spesielt siden jeg er nybegynner, men synes Super Sport GS er en fantastisk lekker revolver.. Var ikke klar over at de har gått konkurs og produserer andre typer revolvere nå, mange takk for tips! Er uansett noen måneder til jeg kan søke, og mange måneders ventid på søknadene så hva slags våpen det blir kan fort endre seg. Skyter med en Walther GSP500 på treninger og vurderer det til finpistol, ellers en Taurus TX22 Compact til spesialpistol (da jeg også har en privat bane å trene litt ekstra på, fortrinnsvis med demper), i tilegg til en 9mm for militærfelt.
  5. Hei! Er fersk pistolskytter og kan om noen måneder sende inn mine første søknader på egne våpen. Når det gjelder revolver har jeg kikket litt på bla.a Korth og ser at de har 357mag med egen tønne for .38. Hvordan vil man gå frem i en evt våpensøknad for dette? Må man søke om 2 våpen eller våpen+del, evt holder det å skrive 357/.38 i søknaden ? Eller misforstår jeg helt her da man (som jeg antok) kan skyte .38 i .357 tønne ? Er mye flott å se på fra både Colt og S&W og andre, men synes personlig Korth har noen veldig lekre varianter, særlig Super Sport GTS .357
  6. Virkelig ei tøff børse den Extrema`en også, veit om en kar som er storfornøyd med sin iallefall, men jeg falt litt for Benellien selv da jeg så at endel folk skøyt problemfritt med leirdueskudd, samt et par videoer av Våpenlåvensjefen sjøl. Jeg er vel et par treningsøkter unna akkurat den skytinga hans....: http://www.vapenlaven.no/TRICK256.wmv
  7. Seven: Han viste meg mye rart, deriblant en skrue bak kolben for å justere vinklingen på kolben, men kan husker ikke alt sammen, ble litt mye informasjon for en stakkars nybegynner . Er sikkert bare å ta en telefon til ham å høre? Han kjenner nok dette våpenet minst like godt som de som laget det;). www.vapenlaven.no Takk for gratulasjonene, og lykke til med din egen!
  8. Takk Takk Veldig bra å ha venner med gård og eget jorde når hagla skal skytes inn. Ble ingen rolig kveld på naboene der nei, og verre skal det bli for nå skal fast "bane" bygges. Dette ga helt klart mersmak . Helt enig mtp på Kenneth, knall service og full opplæring i demontering og vedlikehold av børsa, samt gode tips for skyting og selvsagt uslåelige priser! Blir uten tvil flere turer oppover i Aremarks dype skoger for å handle mer
  9. Etter laaaaang venting kunne en stolt og fornøyd kar hente Benellien sin på Våpenlåven i går ettermiddag. Kort tid etter fikk hagla kjørt seg med et par hundre leirduepatroner. Alle skudda fungerte som de skulle, og hagla passer meg perfekt! Rett og slett en drøm å skyte med . Kan uten tvil anbefale M2 og Våpenlåven/v Kenneth Aspestrand til andre, en hyggelig kar med hyggelige priser
  10. Da var endelig Jegerprøven i boks, og søknad til politiet sendes straks.. Er en ikke så reint lite glad (og spent) førstegangsjeger som skal igang med søknad for å få hentet Benellien sin..
  11. Takk for oppdateringen! Blir ikke akkurat noe mindre gira på å få hentet den fortere nå.. . Har også hørt at den må "gå seg til" litt før den fungerer optimalt, kanskje det hjelper med noen runder med jaktammo ?. Hvordan er det med justering av børsa/kolben, kan dette gjøres enkelt ?
  12. Heisann! Gratulerer med hagla! Fortell gjerne om hvordan du liker den! Nei, har dessverre ikke fått jegerprøven og godkjennelsen i hånd enda men børsa skal være bestillt og på plass hos Våpenlåven..
  13. Takk for tipset! Ringte nettopp og snakket med en meget hyggelig kar, og forhåndsbestiller (og betaler) en Benelli M2 omgående så jeg slipper den enorme prisstigningen på nyåret
  14. Høres meget bra ut! Da har jeg mer eller mindre bestemt meg allerede . Drøyer også med å kjøpe ei hagle nr 2 da denne ser ut som en veldig fin allroundbørse. Har ikke papirene i orden før på nyåret, i februar en gang så jeg får dessverre ikke bestillt noe enda.. Prisene til Kenneth Aspestrand ser helt klart meget gode ut! ligger et par tusen under andre jeg har sett (xxl feks). Ser ut som det blir en stor prisøkning på benelli på nyåret. Er det Benelli som er blitt grådige, eller er det staten som igjen vil dra mer penger ut av alt som er gøy ?
  15. Er nok mer "leik og morro" med flere enn to leirduer jeg tenker på, med aktiv mener jeg ikke aktiv som i skytterlag/konkurranse, men aktiv som veldig ofte skyting med gode venner som har godt med sikker plass for skyting utpå landsbygda
×
×
  • Create New...