Jump to content

måltrosten

Members
  • Posts

    211
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

måltrosten's Achievements

Community Regular

Community Regular (8/17)

  • 10 years in
  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

4

Reputation

  1. Er det noen som har fått til å ettermontere ballistisk (M30) tårn på meopta 1r1? Stoppen kan jo ikke være på samme sted som trekanten på tårnet. Noen som forstår denne setningen?
  2. Hei, jeg har en 14 åring som skal begynne å skyte med hagle, hun har ikke skutt før. Hun er høyrehendt og vi har testet og funnet ut at hun har venstre dominant syn. Spørsmål mitt er da om hun bør trenes opp som en links skytter eller skal hun bare lære å klype igjen det venstre øyet rett før skuddet? Hva er best?
  3. Ja spørs om det ikke blir en slik hevbar kolbekam allikevel, må tenke litt, legger ut før og etter bilder. Takk for svar.
  4. Hei, Det ser ut som godt utført arbeid Justerer du høyden på kolben når du tar på kikerten eller står den fixed posisjon? Tror du verdien av børsa synker når man sager i veden men øker nytteverdien?
  5. Hei, Så veldig bra ut ja Du har denne på hele tiden eller smetter du den på når du setter på kikkerten ?
  6. Hei, Jeg har en suhl drilling (ca 1960) der kolben er håpløst for lav for å skyte fluktskudd etter fugl i fjellet. Noe må gjøres! Slik jeg ser det er det er mulige valg - forhøyelsessokk på kolben - lime på en forhøyelse på kolben - lage regulerbar kolbeforhøyer Drilling=estetikk så en permanent sokk er jeg lite fornøyd med. En regulerbar forhøyer som står høyt er vel vanskelig å få til å se fint ut, fordelen er at den kan justeres til andre i huset. Hva vil permanent kolbeforhøyer gjøre med verdien? Lime på et annet stykke tre kan fort bli «clash», fordelen er det er mulig å reversere, men da blir børsa bare tilpasset meg. Forslag, kommentarer, ideer og bilder av suksesshistorier mottas men stort takk.
  7. Skal bygge norsk kråkefelle (3,7*2,75*2,75) og fellen skal stå litt værutsatt til så hvilken dimensjon på treverket er mest fornuftig? 2’’*3’’ eller 1,5’’*2,5’’.... eller noe annet?
  8. Kunne du sendt en screen shot fra QL?
  9. Supert takk skal du ha Vavlo, jeg poster resultatene når jeg kjem så langt
  10. Hei, jepp det er det https://www.sellier-bellot.cz/en/products/rifle-ammunition/rifle-ammunition-sp/detail/179/
  11. Hei, Jeg har en drilling i 5,6*50R som jeg vil jakte rev med. Jeg ønsker å lade skudd med 40gr vmax kule. I ladeboken er det bare oppgitt ladninger i 70, 60, 55 og 50 gr kuler, har noen ladedata for 40 gr de vil dele? Er det noen som har quick load som vil teste 69,7 cm løp, col 60,00 mm, 27,5 gr norma 202 krutt (som er min ladningen for 50 gr ladningen i ladeboken), vmax 40 gr kule, federal hetter og s&b hylse?
  12. Halv dag i fjellet i dag (nytt terreng) som begynte bra men, så rullet tåken inn. Flere flokker suste forbi tett på med herlig sus fra vingeslag. Vanskelig å komme innpå når alt var innhyllet i tåke (50 m sikt på det verste). Fjellene har fått et lite hvitt dryss og det var spennende å følge rypespor i snøen. Lite kontakt med fugl. Det sprakk heldigvis opp i det returen hadde startet, plutselig ble det masse action. Dessverre ble det bare bom. Traff 3 andre jegere som jeg hadde en hyggelig prat med. Alt i alt en super dag.
  13. Ja rype nr 50 i løpet av livet
  14. To fine dager i fjellet som resulterte i rype nr 49 og 50!
  15. Kult at noen skriver igjen Skal vi alle bli enige om at vi legger inn minimum 1 bilde og en beskrivende "one liner" ved hvert revefall Please la oss få fart på denne tråden igjen. Hvilke dimensjoner er det på bua di?
×
×
  • Create New...