Jump to content

BusterGutten

Members
  • Posts

    688
  • Joined

  • Last visited

About BusterGutten

  • Birthday 03/30/1970

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

BusterGutten's Achievements

Proficient

Proficient (10/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Posting Machine Rare
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

1

Reputation

  1. Har prøvd å få tak i magasinfjæra( Magazine catch spring) til min cz 527 222 rem.men finner den ikke på nett noe sted. Kanskje noen kan hjelpe?. Fant en link til en side i tråden,men denne var visst ute av drift. Edit: fått tak i .
  2. Tja jeg vet ikke om du kan ta det som en selvfølge at de passer foten din,men sjansen skulle være bra . Jeg har også rimelig brede føtter,og de trives i både hunter og besseggen.
  3. Det er ikke noe å spekulere i,kjøp Viking hvis de passer foten din! . Jeg har hatt uttallige fjellsko,jaktstøvler opp gjennom årene og de to typene jeg er mest fornøyd med og bruker nå, er Viking Hunter og Crispi Besseggen. Viking-skoa har en meget bra såle som sitter godt på alle underlag. Sålen på besseggen er brukbar som ny,men taper seg raskt og blir da etter min mening livsfarlig på de fleste fuktige underlag. Begge skotypene er utrolig slitesterke ,og gore-tex membranen holder fortsatt tett etter mye bruk over tre år,til tross for slurvete vedlikehold. Lange fjellstøvler som Viking hunter har jo den bakdelen at de blir svært varme og klamme på fine sommerdager,men har man med sokkeskifte,og lufter bena innimellom så går det greit,men alt blir et kompromiss hvis man bare skal ha ett par fjellsko .
  4. Med all respekt,ko-stens. Det er på tide at du legger fra deg uflaksbegrepet. Hvis du til stadighet opplever at jaktturer ødelegges av uflaks,så bør du tenke over om dine forventninger til jaktturen står i stil med hva du faktisk kan forvente å få, ut fra en kritisk gjennomgang av hvor mye tid og energi du har brukt på å skape en god jakthund,bli en god jeger osv.
  5. Jeg vil anbefale deg å ta en titt på http://www.fjellforum.no/topic/26286-le ... rfaringer/" target="_blank]. Der ligger det drøssevis med tips i forhold til lett og bra utstyr. "LettUtstyrsFriluftsliv"er jo nesten blitt en egen "gren"så det er mye å velge i. Selv har jeg prolapser i både rygg og nakke,men mye og god trening gjør underverker .
  6. Ja de lar den nok ikke dø av alderdom . Hvordan ville et slikt buejaktforsøk i praksis foregå mon tro ?
  7. Hvis buejakt hadde ført til mindre lidelse,ville ikke alle de oppegående og smarte landene dere henviser til som som driver med dette stoppet jakt med skytevåpen og bare tillatt buejakt ? La oss bare som et teoretisk eksperiment være enige om at buejakt er like humant som jakt med kruttvåpen. Vil det da bli mer eller mindre lidelse nå som det ikke blir noe av dette dyreforsøket ?
  8. Vil det bli mer lidelse, eller vil det bli mindre lidelse nå som dette forsøket er stoppet ?
  9. Hvis du reflekterer litt ekstra rundt dette ønskede dyreforsøket,lidelse,unødig lidelse vil du kanskje komme med et Aha etterhvert.
  10. Man påfører dyr lidelse når man dreper dem,ergo vil et slikt forsøk påføre dyr lidelse enten det blir skutt med pil eller kule.
  11. Å påføre dyr unødig lidelse i et forsøksprosjekt for at en "håndfull" jegere kanskje skal få lov til å få et større adrenalinkick ved at de får lov til å bruke bue og pil til jakt er naturligvis ikke enkelt å rettferdiggjøre. Det er ikke vanskelig å forstå at forsøket ikke ble noe av. Når det er sagt kunne jeg godt tenke meg å felle en tiur i los for spetsen min med buen min,men det ser altså ut til at jeg ikke for lov til dette i nærmeste fremtid.
  12. Hvorfor er det forbudt å bruke håndvåpen til jakt i Norge,noen som vet,jeg bare lurer?
×
×
  • Create New...