Jump to content

mar.j.kar

Members
  • Posts

    476
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

mar.j.kar's Achievements

Proficient

Proficient (10/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

2

Reputation

  1. Hvis man sikler og pusser ned nøye og fullstendig sitter man gjerne igjen med brungult/brunrødt treverk... Hvordan blir resultatet hvis man legger på grå eller grønn beis etc? Vil man kunne få et resultat som nærmer seg looken som laminat med farge, ala kkc/grs...?
  2. Spør om det samme... Har noen prøvd å tilføre farge som ikke er brun/brunrød på forskjellige stokker? Og med hvilke resultater?
  3. Kuleste børsa jeg har sett på lenge;-) Har du prøvd den??
  4. Hvordan sender dere kostbare våpen som dere er redd for å miste? Har hatt litt dårlig hvilepuls i perioder hvor mine våpen reiser med posten.... Har veldig lyst til å forsikre våpnene mine, men det krever jo en takst. Og en annen ting er at kanskje ikke alle forsikringsselskaper er gira på å forsikre våpen. Spørsmålet deretter, er vel om en forsikring gjelder dersom våpenet blir stjålet i postgangen. Eller som det er nevnt tidligere at pakka må forsikres via posten.
  5. Sånn er det jeg har og... Husker ikke hvordan eller hvor jeg fikk tak i den.
  6. Jeg har fått noen bra innspill og nyttige tips på pm. Takk for dette! Per nå er jeg mest gira på å få til en kreasjon med 224 kule. 6br/xc/ppc blir for tett opptil det jeg har, og gir meg derfor ikke så mye nytt å få til. Så da er det herved besluttet: 224, eller itt'no...
  7. Du kan jo nesten spare en halvkilo på optikk og. Løp kan kappes på 45 omtrent. Det letteste er jo å droppe demper og bruke åpne sikter, men jeg bærer gjerne de grammene
  8. Har et kikkertsikte-futteral med beltefeste som jeg putter i lårlomma. Den har glidelås, og er derfor dessverre ikke lydløs. Lett tilgjengelig og ikke i veien. Det beste ville jo vært å hatt den på børsa mer av tiden, og det er derfor børsa mi er i ferd med å få en 1.1-4 istedet for en 1,5-6
  9. 222 er en fin patron, men har for liten dim. For min del er det ikke aktuelt å kjøpe nytt sluttstykke. Finnes det ikke magasiner som er bygd ut i bakkant, slik at kortere patroner blir hentet opp av magasinet lenger fremme enn f.eks 308en? Altså at man kunne hatt en type magasin til 308/338 og et annet til la oss si 22ppc? Greier ikke å finne noe slikt ved å søke... Jeg veit ikke hva patronlengde blir på f.eks en 22ppc med 69grs kule. Ser for meg at den skal kunne mates og kamre bra hvis det går med 6br og 70grs kule med en lengde på 53,9mm. Ref: slb sin rem700 i 6br. Men dette er synsing, og jeg kan ikke dette godt nok... Synspunkter?
  10. Har du dårlige erfaringer med br eller ppc? Flere som sier at disse går å dra ut helt fint.... På amerikanske forum ser jeg mange med rem700 og ppc modder med sako utdrager. Sikkert fordi denne flekser litt og får tak i kanten selv om dim er noe mindre.
  11. Basedim 6ppc 11,2 og 6br 12. 308 har 11,96. Alt ifølge wiki....
  12. Takker for innspill så langt! Jeg har superpresisjon med lette 308 kuler til fugl... Derfor er det ikke noe poeng å skaffe ei ny pipe for å skyte 100grs 6mm kuler. Dette er jo et behov jeg mer eller mindre konstruerer, så litt strenge krav må man kunne sette PPC funker vel med org sluttstykke? Noen sier man må moddes med sako ekstraktor, men det er vel evt en smal sak? Ang 22-250 har jeg brukt og skutt mye med det. Jeg gjør kanskje dumt i å avskrive den helt, men fikk kun den presisjonen jeg krever i for høye hastigheter. Dersom noen har egne data på ammo opp til ca 850 til fugl så kom gjerne med det! Tvisten jeg har skutt med før har vært for treig for de lengste kulene. Slb: 6br/6xc. Hvordan mater disse hos deg?
  13. Hei! Jeg vurderer en pipe nr 3 i min gode og trofaste Remington 700. Eneste jeg ikke har gjort, som jeg vurderer, er å bytte ut det hengsla underbslaget med magasin. Jeg har 308 og 338 med muffesystem på vei. Skulle så gjerne hatt et mindre kaliber med fraværende rekyl. Tiltenkt fugl i hovedsak. Har fått noen gode innspill på pm av folk med god peiling på dette som jeg ønsker. Mine "krav": -bruk av org 308 sluttstykke -Max kulevekt ca 70grs -Max hastighet ca 850ms v0 -Skal ikke være enkeltskuddsrifle og må derfor til slutt kunne mates på et vis Aktuelle kandidater 6br, 6ppc, 243. Skulle gjerne sett 22ppc fungere! Er det mulig? Ellers er jeg mer enn åpen for andre kandidater og innspill!
×
×
  • Create New...