Jump to content

endbil

Members
  • Posts

    23
  • Joined

  • Last visited

endbil's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Er det undersøkt om det er spenning i kikkertmontasjen?
  2. Heisann, dette vil jeg være med på denne gangen også...
  3. For at du skal kunne avfyre skudd mot dyr i lys fra lysstolper el. lignende bør du også teoretisk kunne klare dette om lampen ikke var tent... Mener dette har lagt til grunn i noen rettsaker i seinere tid..
  4. Da bærer det avgårde.. 7-8 timer i bil så er vi der...
  5. Har lokalet på Melkeplassen en mer spesifikk adresse? Det hadde vert til stor hjelp..
  6. Er det satt noen tid for oppmøte til Festen?
  7. Jeg kan finne frem noe kjøtt jeg også. Hvor mye må jeg få komme tilbake til når jeg har sett etter hvor mye minkekjøtt det er i fryseren.
  8. Godt forslag å starte dagen på skytebanen.. Gjerne med en uhøytidlig liten konkuranse..
  9. Dette vil jeg ha med meg.. Dere får sette meg på listen..
  10. Tror ikke de kommer til å få mange til å etterregistrer på hagle etter begrensningen på 6 våpen ble kjent heller. Det vil jo bare gå utover de som prøve å være "ærlig".
  11. Jeg har skutt et par hjorter med 150 gr. Bal. tip i 308 med 850 m/s. Min erfaring er at de ekspanderer mer en jeg setter pris på.. Byttet derfor over til partition 150. de ekspanderer godt de også, men om du jakter i tett terreng og er "avhengig" av at dyrene faller rett i smellen for å finne de igjen er gjerne dette ikke så dumt. De gir som regel gode blodspor også.. Personlig synes jeg ikke Bal. tip er de beste til større hjort og elg.. Dette er min erfaring etter å ha sett virkningen på mindre hjort, mye fragmentering og lav restvekt.
  12. Gratulerer, den var RÅ. Du får komme ut til oss og gonge litt med den der en dag det passer:wink: Den gjør nok susen på langholdene..
  13. Har teste 140 gr. A- MAX i min sako med L. Walther løp. Der får jeg samlinger rundt 20 mm på det jevne.. Der har jeg brukt N19 krutt. I sauer 202 i 6.5-284 med oppbrotsja DFS løp derimot er regelen 10- 15 mm / 5 skudd @ 100m når skytter gjør jobben sin. Den beste samlingen målte 6-7 mm 3skudd @ 100m
  14. Streken var virkelig dårlig i dag.. Jeg var innom der rett etter ankomst av rifla og da måtte forsyne meg jeg sette sammen stokken og kasse/løp for han. Tenk å klare å la være å klø på det jernet Håper den svarer til forventningene din, for den var virkelig rå..
×
×
  • Create New...