Jump to content

DogValley

Members
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

DogValley's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Tipper det er meg Hassel sparker i leggen, men han tar faktisk FEIL!!! *TROMMEVIRVEL* Er nemlig en HK93, de er laget for det amerikanske sportsmarkedet og kan ikke på noen måter konverteres til helauto (eller "hurtig tømming av lommebok"). Den holder alle lengdekrav etc så NEI, den kan ikke tilbakekalles heller.
  2. Er akkurat denne problemstillingen jeg også er i, men jeg har fått godkjent siden jeg has spesifisert at AR skal brukes i åpen klasse. Men da får jeg vel holde øye med forumet på HKPRO.COM og gjøre litt research på eksportlisens sånn just in case.
  3. Spørsmålet jeg stiller meg da er: Hva med de våpen som TIDLIGERE var godkjent for praktisk, men ikke lenger er på lista? Er eneste alternativ plombering / destruksjon, eller kan disse videreselges om bruksområdet den var ervervet for er identisk for ny eier?
  4. Liten gjenopplivning av denne tråden: Sendte for en stund siden 3 Glock-rammer via S&SS for utskiftning til nyere generasjons rammer. 1 stk ramme fra en G22 (.40), 2 fra G17 henholdsvis med 1. generasjons og 2. generasjons rammer. Pris var ca. 700,- for en strippa ramme og 1600,- for en ramme med alt innhold. Fikk for noen dager siden en telefon om at en av rammene (min egen selvsagt) dessverre hadde "US" på slutten av sitt serienummer, og da dessverre ikke kunne byttes ut. Alternativet var da å måtte søke på ny ramme eller beholde min gamle. Skikkelig nedtur for meg, men en liten lærdom. Virka jo nesten for greit, så Murphy måtte blande seg inn.
  5. DEN klubben har jeg riktignok klart å bli medlem av..............
  6. Disponerer rifle for flere klasser, men må innrømme jeg føler en smule mer skyteglede når man må gjøre mer enn å bare dra i avtrekkeren. Men for all del, kortholds-stager med mauser'n var IKKE gøy........ Men dette er snakk om smak & behag.. og det er ikke diskutabelt. Men en god krangel etter endt skyting med dertil egnede forfriskninger derimot.......
  7. Fra punkt 6.2.2 i Januar 2006 ed Rifle Rules In IPSC sanctioned matches, the minimum number of competitors stipulated in Appendix A2 must compete in each Division for it to be recognized. If there are insufficient competitors in a Division, the Match Director may allow that Division to stand without official IPSC recognition. Fra Apendix A2: Level III ................. A minimum of 10 competitors per Division (mandatory) Min tolkning av dette er at IPSC-reglementet forlanger 10 skyttere eller mer for å premieres med presidentens medalje , mens MD står fritt til å la en klasse få starte og gjennomføre selv med mindre enn 10 deltagere. Så jeg håper på en tålmodig MD som liker store smell fra gamle rifler.
  8. Vel, en av 2 kommer ihvertfall. Og sjansen til revansj skal du få, offisielt eller ikke
  9. Har en alternativ løsning: Man kan bytte ut baksikte (hele skinna) med en rail-montasje fra http://www.murphysarms.com/ Har selv denne løsningen sammen med en Leupold Scout og er mege fornøyd. Den fungerer selvsagt da kun med kikkertsikter med lang øye-avstand Du finner bilde av løsningen på linken, og vet folkene bak er å stole på. Send meg PM om du trenger mer info.
  10. Det her ga meg frysninger inntil jeg oppdaget en ting...... jeg hadde skrevet FEIL!! Er i utgangspunktet en G27 jeg kjøpte, med pipe i 9mm og .357SIG. Liten trykkleif. Takk for tilbudet AmmoT, men med en G27 skal dette være mulig. Da må jeg satse på et diesett da & gjøre litt research.
  11. Kjøpte en Glock 26 for kort tid siden, og fikk bl.a med en pipe for .357 SIG. Jeg syntes dette hørtes passelig eksotisk og spennende ut, og så frem til å teste hva Glock selv kaller "Pocket Rocket". Skuffelsen var stor da jeg etter en runde i nettbutikker oppdaget at det ikke fantes ammo i dette kaliberet. Børselars hadde i følge nettbutikken 100 skudd liggende til 5 kroner smellen. Og jeg var villig til å betale det for å teste vidunderet! Skuffelsen var stor da min utskremte medarbeider kunne konstatere at nettbutikken lå litt etter reelt varelager. En forespørsel hos min nærmeste forhandler endte i at de kunne bestille på neste lass som skulle inn i landet, men dette ville ta tid. Så mitt store spørsmål er: Er det noen som kjenner til noen butikker som har ammo i .357 SIG liggende inne? Er lite lysten på en telefonrunde til samtlige forhandlere i Norge, men om det ikke kommer noen gode tips her er det siste løsning. Krysser fingrene! DV
×
×
  • Create New...