Jump to content

Tikka T3 6,5 x55

Members
  • Posts

    317
  • Joined

  • Last visited

About Tikka T3 6,5 x55

  • Birthday 07/14/1993

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Tikka T3 6,5 x55's Achievements

Rising Star

Rising Star (9/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. 1 times tid til nå så drar jeg innover lordalen, håper reinjakta 2012 bli samme sykse som den var i 2011. Da ble det skutt storbukk, simle og kalv første dagen før kl. 12.00 Men bli borte noe av sjarmen med reinjakta når en skyter såppas tidlig i jakta!
  2. Bare 22 timer og 22 min i gjenn til det braker løs nå. Gleder meg nå ja
  3. Går fort til jakta nå gitt, ei uke igjen. Har fått simle å kalv i lordalen i år og. Har sett rein de siste 4 turene jeg har vert og kikret. Attpåtil har jeg fri første uka i jakta. Dette blir en morsom høst!
  4. Hei! Var på skytebanen å skulle skyte opp i dag, de første 4 gjekk bra men det siste drog jeg litt til høyre og traff utenfor men den var borti sirkelen på reinen. Så jeg regnet med det var bestått (har godkjent det der før). Da jeg snudde meg sto han som godkjenner oppskytingen å skrattet, og sa det var ikke godkjent. Hva er egentlig reglene for dette når det gjeller godkjent og ikke? Kan nevne det att jeg kommer til å sette mine sko på den skytebanen mere når Han er der.
  5. Hvilke saltstein er hjorten mest gira på? Har noen røde saltsteiner ute men er dårlig me trafikk der syns jeg
  6. Jaja. ble en brå slutt på rensjakta for min del. Jeg å fattern hadde 3 dyr i lordalen. Vi gikk opp på Nørdre vigga kl 04.00 på morgenkvisten den 20 august. Når vi kom opp i høyden, dreiet vi mot Skarådraget å sletthøe. Jeg tror kl var halv 7 da det kom en enslig kalv springende mot meg. Plystra, kalven stoppa og det smalt, den sto i 5 sek. før den datt. Så gikk fattern fra meg ved kalven. Da jeg hadde slakta i 10 min smalt det. Så ringte fattern å sa att simla datt rett ned. Timene gikk i ett HELVETES regnvær. Vi hadde en flokk på 300 dyr i området rundt oss i timesvis, men vi holdt oss iskalde og aventet fordi det var mye folk i området og flokken var ikke sikker på hvor den ville. Regnværet lettnet og vi traff på noen kjenstfolk, vi prata om børser å reinen vi hadde sett. Plutselig så fattern 3 storbukker på tur rett mot oss. båda han og jeg kasta oss over børsene å sikta, jeg hadde bare såvidt fått bukken i sikte da det smalt oss fattern, og bukken var i de evige jaktmarker. Alle 3 dyrene var nede før kl 12 første dagen, kan vell kalle det en vellykket jakt
  7. Har brukt noe som heter Locobase siden jeg startet denne tråden. Funker som fan. Har ikke problemer med det nå lenger. Men må smøre meg 5-7 ganger om dagen for å ikke tørke helt inn!!
  8. Skutt 6 rever totalt på åte her i år. 1 søllrev av fattern å en av "Hjortefant". Dei 4 andre har jeg skutt selv. Noe utfyllende rapport om dei jeg skaut blir det ikke .
  9. Tror jeg kasje har løst problemet lypsyl Therapy heter den. " Hadde vært fint om du skrev om du var Mann eller Kvinne først, å evt om det er øvre eller nedre lepper " Er mann ja. Er sår rundt hele kjeftenen, rød sirkel rudnt hele kjeften, kan ikke huske jeg har sleiket meg rundt truten heller
  10. I år fikk jeg en sånn en: http://www.magasinet.no/display.aspx?menuid=933&prodid=3995
  11. fattern skaut en sølvrev da han skulle til fjøset i dag tidlig, var en fin rev egentli. skal legge ut bilde når jeg for ti
  12. Er så jævli sår på leppene, noen som hvet om noe som FUNKER?? La den bare under storviltjakt, var det første på lista mi, må bare flytte den om det ikke passer!
  13. Søndag morgen satt jeg å spiste frokost da jeg hørte att di ropte fra stua, da gjekk det en rev rundt huset. Da ble mat kastet fra seg å jeg var på trappa me Tikkan i hendene på et sekund. Men reven var ikke å se noen steder. Jeg gjekk nedenfor nabofjøset å der sto den jaggu, men den så meg før jeg så den. Da ble det fult firsprang nedover gjordet jeg sprang da rett nordover i håp om att den skulle komme innpå jordet til fattern å det gjorde den. Jeg fikk kastet men ned i snøen (i t-shorte ) å siktet på den men den sprang bare. Den stoppet plutselig så jeg klemte av, men det var bomm, litt for langt holl. Så senere på dagen var jeg å en kamerat på tur til rådyrjakt da han fikk se en rev som gjekk i veien så da snudde vi å kjørte opp der vi så reven. plutselig fikk jeg se den på en liten haug. det var det siste den gjorde. akkuratt da jeg skulle klemme av fløttet rev litt på seg så jeg så bare ryggen, men kula ble sluppet å reven ble borte bak haugen. Da jeg kom frem til haugen fikk jeg se reven på baksiden, ferdi utvomma. Kula hadde gått inn på skrå bakfra å ut igjen i buken. 1 reven så langt i år, håper på flere. Så 2 rever til den dagen, ble skutt på en, det var kamereten min som skaut på 200 meter men bomma da og.
  14. Hos meg går det 100 år å laste opp portalen. men er egentli ikke noe problem, skrifer forum der det står portal i linken så order det seg
×
×
  • Create New...