Jump to content

Tomas

Members
  • Posts

    754
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    3

Tomas last won the day on March 9 2023

Tomas had the most liked content!

1 Follower

About Tomas

  • Birthday 11/30/1953

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Tomas's Achievements

Mentor

Mentor (12/17)

  • Reacting Well Rare
  • Dedicated Rare
  • 10 years in
  • First Post
  • Collaborator

Recent Badges

61

Reputation

  1. Hooked Breech Plug, i USA har de disse brikkpluggene, ser også at Pederzolli lagerfører disse. Kan det tenkes at det finnes noen i England som lager eller lagerfører slike. Handlet en nyprodusert flintlås fra England for noen år siden, men finner ikke tilbake til hvem dette var. Kanskje disse kunne hatt noe slikt. Noen med tips så er jeg meget takknemlig.
  2. Tja, det vet jeg ikke. Har meldt meg på jakt i et område. Vurderer å trekke meg, om det er mulig.
  3. Takker, da datt det en sten fra våre hjerter
  4. Er det noe en må be politiet om? Eller kommer dette automatisk?
  5. Sendte inn to våpensøknader for over et halvt år siden. Jaggu fikk jeg livstegn fra de i dag. " Kvittering for innsendt våpensøknad ". På side 2 under " Hva skjer med søknaden din? " Står det at ervervstillatelsen kommer i din digitale postkasse. Jeg har ikke digital postkasse, og akter ikke å anskaffe det. Kan jeg forvente at jeg får søknaden i papirform? Har hatt dette før, og syntes det var et pokkers til mas, derfor avviklet jeg det hele. Stilte de også spørsmål anngåene bytte av revolver, noe jeg ikke har fått svar på. Har ikke politiet også krav på seg til å svare?
  6. Jeg har blitt oppfordret av grunneier til å ha applikasjonen Wee hunt tilgjengelig under jakt på hans eiendom. Så spør jeg, finnes det GPS lik den Garmin 320 jeg har fra før som tar denne applikasjonen, eller er jeg nødsagt til å handle en mobiltelefon hvor dette kan lastes ned?
  7. Tysvær, Vindafjord og Sveio
  8. Har aldri brukt apper før, men når jeg skal jakte i et bestemt område anbefales det å ha dette tilgjengelig. På denne appen får jeg opp kart, hvor andre jegere er i terrenget, og grenser for jaktområdet. Tips om dette tas i mot med takk.
  9. Går ut i fra at Optima har oppspenner på rilfeløpet slik som Trumphen hadde. Det er i hvertfall oppspenner på den som selges på Finn nå 08.01.24
  10. Du forteller at stokken har " slått seg når det er fuktig ". Da må det vel være greit å fjerne hele magasinet, og helle på med stokkolje i de åpne flatene inne i " magasinbrønnen ". Har ikke gjort dette selv, men det kommer nok til å gjøre dette fremover.
  11. Hvilken funksjon har den platen med div. utsparinger som sitter innenfor kolbekappen? Dette har jeg nok aldri sett før, men så koster vel børsa en halv årslønn.
  12. Denne slår vel de som Våpenbua har hatt inne.
  13. Bruker du et eller annet for å værne treverket innvendig mot mineralolje? Selv benytter jeg epoxy, håper at treverket skal holde litt bedre i årene fremover. Når børsa står i skapet setter jeg den også med løpet ned, dette for at olje forhåpentligvis skal få liten anledning til å komme i kontakt med tre.
×
×
  • Create New...