Jump to content

jeger83

Members
  • Posts

    432
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

jeger83's Achievements

Proficient

Proficient (10/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Har noen knivskaft som trenger litt olje. Bør man vaske skaftet med noe før man påførerer oljen for å fjerne fett etc? Er salmiakk noe å bruke?
  2. Flere av rifleskjeftene mine trenger noen strøk med olje. Ser at det finnes noe som heter 'Liberon finishing oil' som kan brukes på skjefter m.m. Noen som har prøvd denne eller som har noe annet å anbefale?
  3. Hva anbefales å bruke for vedlikehold av knivslirer? Tenker i forhold til å holde læret mykt og fint. Har noen knivslirer nå som begynner å bli litt tørre.
  4. Takk for tipset, kommer til å kjøpe disse
  5. Skal kjøpe meg et par nye hørselvern til bruk på riflebanen, begynner å bli litt lei de gamle siden de ikke sitter spesielt godt på hodet. Dunker de ofte bort i kolben slik at det skyes oppover. Er det noen som har et par gode hørselvern å anbefale, skal ikke være lydgjengivelse på disse.
  6. Hadde med meg en nybegynner på riflebanen i går og fikk spørsmålet om hva ytterkanten på reinskiva blir i forhold til DFS-skiva? Godkjent med 5'er? Aldri tenkt noe over dette siden jeg sjelden har noe problem med å sette skuddene i senter
  7. Noen som vet om det er noe sjøis å fiske på i Sandebukta/Mulvika/Melsomvik eller er det isfritt/dårlig is?
  8. Det var den gamle modellen de solgte, så ble til at jeg bestilte sekken direkte fra Vorn.
  9. Jeg får teste litt. Har skutt noen fugl med Nato-ammunisjon de siste årene, men synes det blir litt for store utgangshull.
  10. Noen som har erfaring med Norma Jaktmatch i .308 og som har brukt dette på toppjakt?
  11. Noen som har Burrel XT Pro og som kan si noe om kvaliteten? Koster 1500,- kr på nettojakt.no
  12. Takker for svar, da blir det et par luer for å gi i julegave.
  13. Ei nettside som heter www.sofaliv.no selger sekken til 2300,- + 85,- kr i frakt Det er det billigste jeg fant i kveld etter litt søking på nettet.
  14. Luefabrikken har luer med kule jaktmotiv - noen som kjenner til kvaliteten på disse luene og hvordan passformen er? Link: www.luefabrikken.no
×
×
  • Create New...