Jump to content

ckorn

Members
  • Posts

    62
  • Joined

  • Last visited

ckorn's Achievements

Contributor

Contributor (5/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Hei. Har et kort spørsmål angående visning av spor på Astro 320. Jeg har nettopp byttet fra 220 til 320. På 220 hadde jeg laget terrenggrense som spor som ble vist hele tiden uansett om jeg var inne på vanlig kartsiden eller som følg hund. Jeg får ikke frem sporet på 320 slik at det blir liggende i kartbildet hele tiden. Noen som vet om en løsning på dette? For å vise terrenggrense må jeg nå gå inn på spor og vis på kart, men synes dette er tungvint når man må flytte seg manuelt i kart for å f.eks se hund . Dette gjelder også nybygde veier som jeg også hadde lagret som spor.
  2. Forskrift om berekraftig skogbruk: https://lovdata.no/dokument/SF/forskrift/2006-06-07-593" target="_blank" target="_blank
  3. Når det gjelder jakt og utmark kan man også forsøke å prate med noen av disse skogforvalterene
  4. Du kan prøve å Google "vedtekter utmarkslag". Da vil du få opp mange vedtatte vedtekter, i tillegg til normalvedtekter utarbeidet av Allskog/skogeierforbundet.
  5. Flere år siden jeg gjorde det samme i mapsource. Virker veldig bra på Astro 220.
  6. Jeg kjøpte denne: http://www.ebay.com/itm/55W-HID-XENON-R ... 0986783709" target="_blank Lyser svært bra.
  7. Jeg ville heller ha betalt litt ekstra og fått en slik en: http://www.gmax.no/produkt/691627/white ... kaster-12v Men du har et alternativ til din versjon her: http://schouvapen.no/nyhetsarkiv/ny-ler ... pa-lager_/
  8. For de som lurer på heftet angående jakt i skjærgården i Vestfold, så finnes dette her: http://www.njff.no/portal/pls/portal/do ... 169031.PDF" target="_blank
  9. Er dette americansk DC med oppdatering etter 15. desember?
  10. ckorn

    Viltkamera

    Hei. Har et Bushnell trophy cam som tar bilder i et sett til batteriet er tomt. Unngår å sette det i nærheten av kvister osv. Jeg kan plutselig ha 1000 bilder med solskin der du ser sola endrer posisjon. Følsomheten står på medium. Det begynner nå å bli så mange "tomme" bilder så jeg gidder ikke å gå gjennom alle og sletter usett. Når kameraet var nytt så tok det kun bilder når det var dyr på saltsteinen osv. Er det flere som har opplevd noe lignende, eller som eventuelt har tips til hva jeg bør gjøre? Noen som har anbefaling til et nytt kamera?
  11. Vi bruker jernhest, og er veldig fornøyd med det. Tar seg frem nær sagt over alt. Lavt tyngdepunkt og er ikke så lett å velte. Kjører over bløthøl der man ikke klarer å gå selv. Eneste stedet det kan være problematisk er på nye hogstflater.
  12. Låner denne tråden litt. Noen som vet om Garmin har kuttet ut oppdateringer på 220 us modell? Lenge siden jeg oppdaterte den sist, men når jeg søker på webupdater så får jeg beskjed om at jeg har nyeste versjon.
  13. Allumbanen: Banen er åpen for skyting to dager i uken – mandag og torsdag – 1800 –2100 i tidsrommet 1. mai til 10. september. Unntak for bevegelige helligdager ! http://www.njff.no/portal/page/portal/v ... t_id=79227
  14. Er det noen som har opparbeidet seg noen erfaring på denne vesten (Protector pro)? Vurderer å kjøpe en slik for løshundjakt innenfor ulvesonen, og skal brukes på en NEG.
×
×
  • Create New...