Jump to content

nemesis

Members
  • Posts

    259
  • Joined

  • Last visited

About nemesis

  • Birthday 04/16/1984

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

nemesis's Achievements

Community Regular

Community Regular (8/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Noen som har prøvd dette systemet og kan dele erfaringer?
  2. Noen som har hørt resultater fra tellinger rundt Helgeland?
  3. Ja... Hva positivt forventer du egentlig skal komme ut av denne tråden? Jeg har mine egne grenser på hva jeg synes er akseptabelt i en hver situasjon. Dette vil jo garantert fravike fra andres grenser da vi heldigvis er forskjellige. Når det gjelder videoene så Jeg bare første filmen. Holdt i massevis for meg. Hvorfor vi som jegere reklamerer med å poste slikt idioti fatter jeg rett og slett ikke.
  4. Litago, hvis du ser mer nøyaktig i annonsen ser du at for delslene er det 750kr pr. del. Hvis man da skal ha på begge sider blir det vel 1500kr pr sett.. Og da synes jeg det begynner å bli litt..
  5. http://m.finn.no/bap/forsale/ad.html?pa ... e=46583663 Har vurdert et slikt sett selv.. Men var da voldsom pris på disse..
  6. Mange sier at det bare er en hund.. Joda det er jo det,, Men det er også en utrolig "kompis" som man i de aller fleste tilfeller har delt ufattelig fine stunder med.. Håper du sitter igjen med masse gode minner og lykke til med ny-valpen. Håvard
  7. Da har jeg lært noe nytt i denne tråden. Jeg har alltid trodd at and på sjøen var synonymt med transmak og derfor har jeg aldri hatt interesse for å skyte disse fuglene. Er det slik at en gressand vil ha like god kjøttkvalitet om du skyter den til fjells kontra sjøvann, og dermed ikke trenger disse forhåndsreglene angående umiddelbar flåing og diverse..?
  8. Jeg sletter min klage over Winge da vi har skværet opp og jeg fikk en meget fin prat med Winge våpen som la seg helt flate.
  9. Vel jeg har 1gen. Z6i 2,5-15x56 med ballistisk tårn. Ballistisk tårn (dersom dette er noe du vurderer på siktet): Dette er kanskje ikke aktuelt for din situasjon men jeg ville unngått 1.gen BT(ballistisk turret) på grunn av at denne har ingen låsefunksjon. Dette betyr jo fint lite med mindre du skal bruke siktet til smygjakt og i områder der du kan risikere at tårnet endrer seg. 2.gen har vel nå låsefunksjon. Lysbryter på 1.gen ligger veldig utsatt til og jeg har allerede måtte sende dette inn for reperasjon. Dette tar gjerne 2-3 måneder å få fikset. Jeg fikk tilsvarende lånekikkert mens denne var til reperasjon. Ser ut som en bedre patent på gen. 2 siktet da lysbryter ikke ligger like utsatt til..
  10. I går bestilte jeg meg en Decima Hunter til min tikka M695. Etter å ha lest denne tråden må jeg innrømme at jeg føler meg mer usikker på GRS. Søkte derfor diverse innlegg om KKC og finner samme klagingen på de stokkene. Nå produseres visst ikke KKC lengre til min Tikka så da får vi bare la det stå til og håpe på at det ikke blir som fryktet.. Satser på god bedding og håper denne stokken holder uten sprekker eller problemer med skjefteskruene.
  11. viewtopic.php?f=21&t=28856&hilit=Åkrafjorden+jakt
  12. Jøss, "oppegående bedrevitere" og "innesittende detektiver" samlet i en og samme tråd. 5 sider faktisk... Og jeg tenker ikke på moderatorene..
  13. Jeg har 2,5-15x56 med ballistisk tårn. Jeg bruker denne kikkerten på alt fra storviltjakt til toppjakt. Til mitt bruk er det i hovedsak 2 problemer med dette siktet: Ballistiske tårnet: Det sitter utsatt til og det er ingen form for låsefunksjon. Så det er viktig ved bevegelse i kratt og lignende at man sjekker posisjonen på tårnet før skudd slik at man unngår overaskelser. Lysbryter: Lysbryteren sitter også utsatt til. Dette har jeg erfart da jeg kom på post og lysbryteren var borte. Det resulterte i at siktet måtte sendes til fabrikk og det tok måneder før jeg fikk det igjen. Det skal sies at dette ble selvsagt dekket av garantien og jeg fikk tilsvarende lånekikkert mens min var til reperasjon. Ellers et kanon sikte!!
×
×
  • Create New...