Jump to content

pilAR

Members
  • Posts

    1,083
  • Joined

  • Last visited

About pilAR

  • Birthday 06/26/1971

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

pilAR's Achievements

Mentor

Mentor (12/17)

  • Reacting Well Rare
  • 10 years in
  • First Post
  • Collaborator
  • Posting Machine Rare

Recent Badges

0

Reputation

  1. Den paragrafen omhandler forsinkelser i levering. At selger hever kjøpet i ettertid kan neppe dekkes av denne paragrafen. Mulig det finnes andre paragrafer som dekker et slikt tilfelle, men jeg har mine tvil i og med at våre lover ikke er heeeelt up to date i forhold til det handelsmønsteret vi har her i landet nå. Mye av disse lovparagrafene er jo en videreføring og tilpasning (lappeverk) av gamle lover og forskrifter. Og da møter man ofte på relativt uklare definisjoner og dekninger for lovene.
  2. Mulig jeg leser noe feil her, men glass/elektronikk i MAS divisjon er vel fortsatt ikke tillatt?
  3. pilAR

    Pump Action Rifle

    Lynx tenker vel på at med demper så samler det seg mer dritt i kammeret, som gjør at patronen ikke kamrer 100% og derfor gir lett anslag når skulderen på hylsa ikke ligger 100% an mot kammeret?
  4. pilAR

    Pump Action Rifle

    Spørsmål til dere som har PAR i 223: Hvilken ammo har gitt dere ok presisjon? Regner med at det er noen som har fått litt erfaring nå som det har gått litt tid.
  5. pilAR

    Pump Action Rifle

    Du kødder nå? Det var ikke et seriøst spørsmål? Dersom det ikke er andre tekniske ting som utelukker det ene eller det andre avtrekket, så er det vel ingen ting å lure på?
  6. pilAR

    Airgunworld.org

    Og da var AirgunWorld tilbake i sin tidligere, og kjente drakt. Det var noe som gikk skeis under en stor oppgradering for en tid tilbake, men nå skal det meste være rettet opp. Norske menyer osv kommer etterhvert som språkpakker blir tilgjengelige. Det samme med nye smileys.
  7. pilAR

    Airgunworld.org

    Nå er det tilgjengelig! Sjekk ut: www.airgun-w.com/forum og se om du kjenner deg igjen Per
  8. pilAR

    Airgunworld.org

    Det kommer aldri til å bli borte. Dersom AirgunWorld.org er "savnet", så skal det ikke være noe problem å få det på lufta igjen, sånn helt plotseli'....... Just say the word... Tøffere enn trikken, men ikke barskere enn toget!
  9. pilAR

    Pump Action Rifle

    SPAR er ikke hva jeg ønsker, jeg ønsker å holde samme grepet uten å måtte bytte for å ta ladegrep. Ellers så var sikkert SPAR en ok børse.
  10. pilAR

    AirGunWorld

    Gangnamstyle! Det har vært en del problemer med registrering av nye brukere en lang periode, hvor resultatet ble en flom av spam. Resultatet ble da dessverre at registrering av nye medlemmer ble stoppet inntil videre. Hvilke brukernavn var det dere prøvde å registrere på AGW? Send meg det gjerne på PM. Så skal vi se hva vi kan klare å få til.... ¨
  11. Eller vi har rett og slett en klikk-tabell som er notert for feks. hver 5 meter. Så med fokus vet vi hvor langt ut målet er, og vips så vet vi tilnærmet eksagt hvor mange klikk vi må justere. Men nå er jo strengt tatt ikke paralakse akkurat det samme som fokus heller. Og på "alle" kikkerter så kan avstanden hvor man ønsker fokus justeres. De kikkerter som ikke hsr justerbar fokus kan justeres ved å skru litt, altså kan man justere en kikkert fra å ha fokusområdet på ca. 100-150m til å heller ha fpkusområdet feks på ca. 50-100m dersom det er ddr man bedriver brorparten av skytingen sin. Litt mer jobb (ikke felt-jobb!), men fullt mulig.
  12. Lite som flytter seg med 27j i en 4,5mm luffe. Du vil mest sansynlig ikke treffe noe som helst, pga dårlig presisjon som skyldes ustabilt prosjektil pga overlydshastighet. Det hadde nok vært bedre å bytte til en børse i 5,5 eller 6,35.
  13. Har du sprengskisse av den? Men hvorfir vil du ha 27j? Ønsker du dårligere presisjon i børsa?
  14. Nåja, Egon Olsen er vel ikke heeelt borte på regulert PCP han heller? Men jeg er ikke uenig i at Hurricane er et greit sted å henvende seg.
  15. pilAR

    Pump Action Rifle

    Trenger AR gjør man ikke i noen sammenheng. Og jeg var jo i utgangspunktet ute etter ei manuell rifle, så....
×
×
  • Create New...