Jump to content

Emil

Members
  • Posts

    154
  • Joined

  • Last visited

About Emil

  • Birthday 04/21/2003

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Emil's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Testa akkurat min Varmint, kan se ut som jeg får ca 3-4cm opp og 1-2 til venstre på første skuddet. Forklarer hvorfor fuglene bare flyr videre...
  2. Henta tilbake et innlegg fra 30 juni Har ikke fått sovet de siste nettene. Så jeg har tilbrakt litt tid med å sjå på det nyslåtte jordet, hvor det har vært utallige troster,måker men også hare og rev. Så i natt så så jeg katta hadde fanga noe nede på jordet, vart jo ekstremt stolt frodi jeg aldri hat sett den ta noe som helst.(Untatt at den forsøkte seg på haren natta før ) Men jeg tok nå med meg kniven og gikk nedpå der for å sjø hva detta var. Når jeg kom fram så jeg noe stort å grått ligge nedi ei grop, lurte på om det ikke var en fugl i mørket, men hadde heldivis vett nok til å pirke borti med slira istedet for fingern. Takk og lov for det, for der hogg det til med et sett gule tenner . Dette var første gang jeg så ei rotte på så nært hold, så jeg vippa den om av gropa for å sjå den bedre. Og der satt den og hveste og beit etter katta hver gang den nærma seg. Men tilslutt så fikk den beti seg fast i ansikte til katta (heldigvis bare pels) , så da tenkte jeg nok var nok. Så jeg hjalp katta litt.... Så nå har jeg vært på min første (og sanyneligvis siste) rottejakt med kniv Noen som slår den?
  3. Tenkte sikkert med den forferdelige prisen på ammo Lykke til.
  4. Snakke med en på skolen her om dagen. Han er 15 og blir 16 etter elgjakta. Han hadde vist fått en slags dispansasjon for å få lov til å bli med på opplæringsjakt. Ikke at det er det samme som jakte på egenhånd.
  5. Når jeg har fått godkjent rifler for småvilt. Da må da vel jeg ha lov til å bruke dem til akkurat dette
  6. Jeg er 16 år. Jeg fikk godkjent ei i 22lr og ei i 308. Begge for småviltjakt, men for 308 også for stoviltjakt når jeg fyller 18 års kravet. Ingen problemer med å skaffe seg rifle før man er 18.
  7. Tok min første hare i dag under rype jakt
  8. Sendero sa: "Man må ha fylt 18 år før man får invilget kjøp av rifle." Ehhhhh jeg er 16 og fikk godtkjent en for .308 og en for .22lr. Så det med at man må være 18 er bare tull.
  9. Hei, lurer bare på om det er blitt for sent til å skyte opp i stange? Takker for svar.
  10. Du trenger jo bare Avgiftskortet. Funka for meg og jeg er 16. xxl og Jessheim
  11. Sorry, så ikke at han var ny. Men, velkommen skal du være
  12. Dra rundt og spørr om duejakt på gårder med mye duer.
  13. Emil

    Våpensøknad

    Skal kjøpe et våpen fra en her på kammeret. Hvilke deler av våpensøknaden skal han ha? Hva er det jeg skal gjøre? Har ikke mulighet til å møte han.
×
×
  • Create New...