Jump to content

alces

Members
  • Posts

    55
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

alces's Achievements

Contributor

Contributor (5/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Der var det ja...Ok jeg stinker på å lete gjennom tråder. Tydeligvis ikke så mye erfaringer med denne.
  2. Mener jeg har lest noen om en slik kipplauf her tidligere, men er ikke kar om å finne det igjen, drister meg til ny tråd. Sitter noen med erfaringer om denne? http://www.finn.no/finn/torget/annonse? ... y=kipplauf
  3. alces

    militærets klær

    Hva er betegnelsen (M....) på de gamle gode grønne feltjakkene som en del DFS skyttere bruker. Noen som vet hvor man evt kan få tak i en slik, har trålet nettet så omtrentlige tipser er nok sjekket ut.
  4. En "ikke vitenskaplige", men enkel løsning kan være plasseringen av innertreff på bjørnen. Det ligger så lavt at man går fra innertreff til bom i underkant. Dette gjør i hvert fall for meg at jeg ikke klarer å holde midt i senter av innertreff, jeg blir "dratt" litt opp i skiva. Jeg har også endt med å stille det samme på reven og bjørnen, men det er fordi jeg ser jeg holder litt for høyt i bjørnen.
  5. NJFF er varslet, de skulle visstnok gjøre noen peilinger. Time will show
  6. Etter mitt syn har ikke dette noe med squelsen å gjøre, det har jeg med flere prøvd. Jeg tipper at om flere prøver å sette sin radio på kanal 2 og/eller kanal 5 vil flere oppleve mye støy, noen som "tar utfordringen" i en travel førjulstid...??
  7. Har i lengre tid hatt støy i form av vedvarende skurring på de norske jaktkanalene nr 2 og nr 5. Det er værst på nr 5. Jeg har sjekket med flere som har opplevd dette i store deler av høsten, så det synes ikke å være bare min radio. Jeg har snakket med folk i ulike deler av landet som opplever samme problemene, så det syens ikke å være en lokal problematikk. Er det flere som har opplevd dette/opplever det nå? Evt noen som vet grunnen?
  8. Har opplevd noe av det samme med lignende hylser og hetter. Remington hetter gikk lettere å få i bunn av hettelommene. Vet ikke hva du bruker til å sette i hetter med, jeg slet med lee sin håndholde med nevnte kombinasjon
  9. Er det umulig å montere en sonic 35 på løp som er tykkere enn 19 mm bak gjenger? Er det mulig dersom hele POM ringen dreies ut?
  10. Dro av gjengene på capen til lee collet dia mi. Ringte til hjemmelading og snakket med fru Alvestad. De hadde ikke løse caper, men hun plyndra en ny die og sende capen i posten. Dagen etter lå den i postkassa mi. I min bok går det under svært god service og kundebehandling!
  11. Hvor på berget er det man får kjøpt denne Lee`dia. Ser at Midway har, men da må man kjøpe med kuleisetter die og det trenger jeg jo ikke... Det er kanskje ikke mulig å bare kjøpe Collett dia "løst"?
  12. J/F sine passet ikke. Det som er gjennomgående er at de dekslene jeg har prøvd har samme diameter fra topp til bunn. Mine turrets har en større diameter i toppen enn i bunn. Får søke litt videre i det store nettet...
  13. Da hadde vistnok J/F Satset på at disse passer, time will show....
×
×
  • Create New...