Jump to content

RemRand

Members
  • Posts

    31
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

RemRand's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. RemRand

    1911-tråden

    Har prøvd DPM-systemet. Og det fungerer. Vet ikke om jeg merket så mye på verken flipp eller rekyl, men pistolen oppfører seg annerledes. Mykere, liksom. Testet den 300 skudd i en Bul M5 .40 s&w, men gikk tilbake til vanlig fjær. Du kan få kjøpe DPM-systemet mitt for en billig penge hvis du vil teste. Send PM om du er interessert.
  2. Woff, jeg tror dette kan være en ålreit ressurstråd for skyttere som bekymrer seg over dette problemet. Flåsete og ignorante innlegg er unødvendig støy. Jeg har nå et såpass lavt blynivå at jeg skyter litt innendørs. Med maske. Det er flere i min klubb som har brukt maske ved behov. Idioter? Njei, må man, så må man. Som påpekt tidligere i tråden; blyforgiftning rammer ikke nødvendigvis deg selv hardest. Begrens innendørsskyting, bruk belagte kuler og ha normalt god "blyhygiene", så bør du vel være trygg. Skader heller ikke å ta en blodprøve en gang i året for å ha kontroll.
  3. Min lege sendte meg denne: http://tidsskriftet.no/article/555642
  4. Etter et aktivt halvår på en dårlig ventilert innebane (hvor det ble skutt en del .22) hadde jeg 1,86 i sent i mai. Venter på at det skal gå sin gang, da "motgift" ikke anbefales ved slike nivåer. Sent i august var jeg nede i 1,43 eller noe rundt der. Jeg skyter nå kun utendørs og bruker aldri kuler med eksponert bly. Jeg skyter heller ikke sammen med flere andre skyttere samtidig. Kjenner forøvrig skyttere som har hatt langt høyere verdier enn dette, og dermed spist kelaterende stoffer. Da reduseres visstnok nivået relativt hurtig, men jeg har ingen tall her på stående fot.
  5. Jeg holder på å jobbe meg nedover skalaen nå, etter en periode med mye innendørsskyting. Normal ligger på 0,0 - 1,0 mmo/l. Under 2,0 velger man å unngå eksponering heller enn å behandle. Det skal ikke så mye til før man er på 2,0 eller mer. Du dør ikke med det første, men en del andre stygge effekter kan vise seg relativt kjapt. Tips: Skyt med mantlede kuler, bruk hansker når du plukker hylser, og vask deg selv og klærne dine etter skyting.
  6. Nja, altså...Trådstarter spurte - så vidt jeg kan lese - om både guide rod og guide rod plug i første post.
  7. Fjærstyringa står i ro, hylsa rundt fjærstyriga (som holder fjæra inni plaffografen) beveger seg med sleiden. Ved å sette inn en tungsten hylse (guide rod plug) vil du vel da sette inn igjen den vekta du i utgangspunktet slipper å ha i sleiden ved å ha en sight tracker konfigurasjon. Tror Dawson Precision har en ganske grundig artikkel rundt dette med stasjonær vekt kontra vekt som følger med sleiden frem og tilbake. Det er jo alt ettersom hvilken effekt du ønsker å oppnå. Personlig liker jeg mye vekt i ramme, fjørstyring og løp, slik at det blir liten vipp, og lite vekt i sleiden så ikke vekslinga kjennes treg og myk.
  8. Guide rod plug i tungsten er vel ingen kjempeidé, siden du da får enda mer masse i bevegelse. Stasjonær vekt er kult. Mer vekt i sleiden er ukult.
  9. Jeg vil være med og leke! Topp til bunn: modda Remington Rand, Springfield Armory Custom Shop .38 Super/9x19 og STI Trusight .40 S&W
  10. RemRand

    K-100 Grand Power

    Har ingen erfaring med pistolen, men du kan jo prøve å kontakte STI-forhandlerne, og høre hvilken erfaring de har med STI GP6. Det er i bunn og grunn samme pistol.
  11. RemRand

    Para Ord Warthog

    Som sagt; jeg har ikke nok erfaring med pistolen til å uttale meg noe særlig, men jeg synes ikke Warthogen var ukontrollerbar. Warthog virker morsom og ålreit den, men jeg holder nå en knapp på G26'n i den sammenligningen.
  12. RemRand

    Para Ord Warthog

    Har svært liten erfaring med Warthog'en, men har da så vidt prøvd den. Liten 1911 i .45 auto er jo alltid gøy, og kvalitetsfølelsen oppfattet jeg som det meste annet jeg har sett fra Para Ordnance - helt OK. Som på andre høykapasitets-PO'er er grepet tykt, og også kort på Warthog, men jeg fikk helt greit tak på den med mine små/medium hender.
  13. Hei. Som blackops92 skriver, finner du all informasjon du trenger på tfs.no. Vi har også en egen studentgruppe i klubben som er sponset av SiT Tapir. Ta gjerne kontakt med meg på PM eller send mail til student.tfs@gmail.com hvis du vil vite mer
  14. Sportsvåpen er vel det som tidligere het Scanarms. Innehaveren er vel bare minutter fra å poste svar her, tenker jeg. Kan absolutt anbefale å handle med Sportsvåpen.
  15. Ja. TAS passer standard Novak cut: 65° X .495
×
×
  • Create New...