Jump to content

410rigby

Members
  • Posts

    46
  • Joined

  • Last visited

410rigby's Achievements

Contributor

Contributor (5/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Aps: helt enig med deg. Myhrespiten var morsom, traffogså nøkkelhulene ja, og bommet på noen av de store he he. Ser helt klart problemet med og lage en kombinert løype for alle klasser, når målet er at ingen skal fylle i fin.
  2. Jepp enig med dere, synes dessverre jeg ser konturene av mindre deltagelse på feltstevner nå. I dag var ihvertfall skytterne som havner vanligvis midt på lista misfornøyde så det holdt. Flere sier at dette er siste gangen de deltar her. Og JA gleder meg til NM. Skal bomme minst mulig i alle 4 grener.
  3. Nå er hukommelsen på linje med skyteferdighetene, men standplass 9 og 10 var med 4 luftpistolskiver hvor kun svarten telte som treff, samt to litt større skiver. 8 sek sittende, og 10 eller 12 sek en hånd. Det er noe for singelaction Ruger men bedre tid på Magnum da.
  4. Kunne tenke meg og lufte noen tanker rundt feltskyting og løypeoppsett. Etter dagens selsomme opplevelse på feltstevne i NEPK. Her har igjen fåttflere standplasser med etter min mening alt for små skiver. Luftpistolskiver har ingen ting på en feltbane og gjøre! Det er ikke forsvarlig med tider på Magnum 1 og 2 som ligger ned mot finfelttider med 5 skiver og skyte på. Hva med en skive med litt større størrelse på hver standplass. Skal vi i framtiden prioritere og legge løyper for supertunede våpen og Norges 10 beste feltskyttere? Skal bredden i feltskyting bort , sammen med oss litt eldre som ser litt dårligere? Hvor synes dere vi bør gå? Gleden ved og skyte ble fullstendig borte i dag, og for meg holdt det med en runde. Vil jeg skyte på tivoli så går jeg på tivoli.
  5. Bare å slutte seg til rosende omtale her, som skytter så får vel arrangørene og funksjonærene få mesteparten, men jammen var det en fin gjeng som holdt i skjefter også Godt humør var gjengangeren overalt! Takk for denne gang!
  6. All ære til gutta og jentene! i Oppegård SL, dette var bra! Som gammel feltskytter klarer jeg ikke å finne noe å klage på (uff) . Men ikke gjør løypa vanskeligere da, bommet nok som den var
  7. Brøytet hele banen i går, takraset og alt,nydelige forhold!
  8. Hei! Tar de gjerne jeg har sendt deg pm
  9. Gratulerer med et kjempeflott arrangement,takk til dere som satte opp banen. Bare en ting og si , kjempemoro Dere som ikke var der,kom neste år!
  10. Har fått i hus en slik en fra USA, sliter med å få tak i hylser,kuler,kuletang til vettug pris.Prøvd på oldmoms,får ikke svar. Finnes det noen her som kan tenke seg og selge meg noen ferdigladde,så jeg får testet vidunderet? Send meg gjerne en meld.På forhånd takk!
  11. Ringerike PK har trening med skyteleder mandag og torsdag 1800-2100. Onsdag satsningsgruppe 2000-2200. Utetrening er mandag og torsdag samme som inne. Praktiskgruppa onsdager 1700-2100. Utebanen er åpen for medlemmer på dagtid.
  12. Som den lykkelige eier av Våpenjournalens samlede verker tilegner undertegnede seg mye nyttig kunnskap. Her om kvelden var det på tide og lese nr 3 fra mai 1999. Kommet til "redaktørens maskin" fikk jeg, så langt det er mulig, bakoversveis.Hør bare; i Fn fantes(finnes) en styringsgruppe Coordinating Action on Small Arms, blant avdelingene som koordineres er Commision on Crime Justice i Wien, de arbeidet på den tiden med å få oversikt over alle lands våpenlover, med sikte på og lage en internasjonal våpenlov. Ifølge VJ s redaktr en uhyre farlig sak.Møtereferater fra deres møter har vært særdeles vanskelige og finne, men fra CPCJ s møte i Wien i april 1998 var listet opp foreløpige resultat fra seminarene om våpenlov og videre anbefalinger.Om du fremdeles henger med så hør nå:1 Restriksjoner på hvilke våpen som tillates til konkurranse.2 Restriksjoner på antall jaktvåpen og transport av disse. 3 irrelevant for oss. 4Våpensamler skal kun få eie plomberte våpen. 5 For å få ervervstillatelse kreves mental og fysisk form skriftlig tillatelse fra ektefelle, vandelsattest fra nabolaget,ingen anmerkninger i off registre og eksamen i våpenlære. 6 Legeattest for eldre (60+) 7 Periodiske kontroller fra politiet 8 Ikke relevant. 9 Jeger må ha spesiell forsikring. 10 Landene skulle legge mest mulig hindringer i veien for våpenbesittelse,men eventuellt la dem eie ett. 11 Holde seminar og møter for å opplyse omhvor farlig våpen var og oppmuntre til og anmeldehverandre ved ulovlige handlinger. Ok fremdeles med, kjenner vi ,nesten ordrett, igjen flere av forslagene til ny våpenlov? Er dette tilfeldig? Kunne vært artig og få noen synspunkter på dette.
×
×
  • Create New...