Jump to content

300ULTRAMAG

Members
  • Posts

    331
  • Joined

  • Last visited

About 300ULTRAMAG

  • Birthday 11/30/1966

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

300ULTRAMAG's Achievements

Community Regular

Community Regular (8/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Vedr. TURUT så har vi nå i dag endelig fått varebeholdning og driftsmidler abandonert tilbake fra bobestyrer for realiseringssalg for Sparebanken Hedmark. -Godt på overtid etter en noe nidkjær behandling av bobestyrer... Jeg er nå tilbake på kontoret og kan endelig ta fatt på å få ferdigstilt våpenpapirer fra siste kvartal. Jeg regner med å ha sendt ut alt innen en ukes tid - så må dere legge til behandlingstiden til respektive lensmenn og politi før dere får våpenkort. Håper dette når frem til mange, og ellers vil det bli lagt ut info på nettsidene til TURUT så lenge disse er oppe og redigerbare. Jeg blir tilgjengelig i butikkens lokaler (stort sett) i de vanlige åpningstidene hvis noen trenger oppklaring på spørsmål - eller vil benytte seg av opphørstilbud (mye bra som skal selges). For å gjøre avtaler, vennligst benytt epost. Epost: post@turut.no Telefon: dessverre ikke tilgjengelig Mvh Reidar
  2. Legger igjen et kort svar her for litt oppklaring. Når det er åpnet konkurs er det vanlig at de tidligere ansatte ikke har adgang til lokalene. Så er tilfelle her. Det er jeg som sitter med papirjobben og så snart jeg har fri tilgang til kontor og papirer som ligger nedlåst vil dette bli tatt hånd om. Ft sitter jeg hjemme og får ikke gjort stort. Telefoner tilhører boet og ikke meg, men mail er åpen og vil bli besvart når jeg kommer tilbake inn på kontoret. Før det er det ikke mye å få gjort, dessverre.
  3. Takk for tilliten, men importør er vi ikke -Det er Norma AS som er eneimportør på Blaser. Vi har fokus på Blaser i vårt sortiment, men det finnes andre og mye større forhandlere enn oss som har like mye og enda mer. Reidar
  4. -Brukerfeil ved at nytt ladegrep ble tatt og nytt skudd avfyrt tross "mistenkelig" lyd. C&B 9x19 er noe av det billigste vi finner av treningsammo (1,60 pr skudd?), så spørs det da hva vi skal forvente av feilprosenter i produksjonen i forhold til ammo vi syns er for dyr? Det ville vært verre om det var overladning i patronen!!
  5. Tenk så kjett at du nå har lagt ut den nøkterne sanne historien her! -For hva hadde ikke denne historien kunne blitt til etter noen sesonger, hva?
  6. Sikkert, men blir det like stødig? Hvis det er Prof du har og du ser inni fremre del av stokken så ser du ei flate som er egnet for boring og innfesting fra utsiden. Jeg har fått satt et ordinært feste for rembøyle der, og beholder reima i fremre feste. Det ser strøkent ut
  7. 6,5x55 -> 9,3x62 går smidig uten bytte av annet enn løp og magasininnmaten.
  8. Hvis det gjelder et "krav", eller i annen sammenheng enn et (frivillig) salg, så er det i min verden listepris + nye deler + anslått børsemakerpris for modifikasjoner. "Gjenanskaffelsesverdi" er et fint begrep å benytte i noen sammenhenger, og det er gjerne høyere anslått enn faktisk salgsverdi.
  9. 93 har vært på markedet i noen år. Det har vært gjort forbedringer på den opp i gjennom, så dagens 93 er neppe kvalitetsmessig noe tilbake for 8. Jeg savnet magasin på min gamle rifle, så jeg valgte naturlig nok 8'ern = brukervennlighet. Men smaken og baken osv. Noen foretrekker å ikke ha magasin. Det er jo faktisk en ting mindre å rote bort... Presisjonen er i toppklasse på begge, som på nye Mauser, Sauer og Sako. Jeg trives godt med balansen i våpenet, og rettrekkersystemet gjør meg i stand til å veksle uten å miste syn på målet, enten det er blink eller vilt. Ja det skulle jeg vel egentlig klart med andre riflekonstruksjoner også, men jeg er vel for dårlig til det da. Med Blaser fikk jeg det til i hvertfall!! Og så veksler jeg lynraskt og helt uten fikling. Løpsskifte går også veldig smidig. I fjor var jeg litt "sjokkert" over at noen faktisk turde å demontere løp og kikkert mellom hver jakttur. Nå gjør jeg det selv med den største selvfølge. Det finnes rifler for en hver smak, og sikkert en drøss i samme kvalitet og prisklasse som Blaser som man sikkert vil trives med. Prøv deg fram. De fleste forhandlere har vel en eller annen form for tilbud om prøveskyting. -Du kjøper jo ikke ei rifle til 20-30.000,- uten å ha prøvd den først.
  10. Eventuelt bare gjøre som beskrevet på displayet - trykke på de to knappene samtidig... -Trikset er at du må løse ut tastelåsen før du gjøre det.
  11. Hoi! Kanskje bare en fordel at jeg ikke "har råd til" ekstra mag til min R8 da!
  12. Ingen navn nevnt, men SENEST I GÅR måtte jeg fortelle en kar som skulle på elgjakt hvilket kaliber børsa hans var i (.30-06) og dessuten fortelle han rimelig bestemt at NEI, han kunne ikke skyte opp flere tusen skudd med 7,62 "HV-ammo" som han hadde fått. Ta utgangspunkt i at alt kan ha skjedd du!
  13. De eneste lavvuer som kan stå ute og snø ned om vinteren er kraftige tradisjonelle typer med ramme. Velg også en med kraftig duk, minimum 450gr/m2. Venor, Reisa og Bisontelt har modeller med kraftig nok duk og skikkelig treramme. Ikke tenkt på polyesterlavvuer, eller enstangs i det hele tatt.
  14. Blaser registreres del for del ja. Bare fordeler med det. Billigere søknadsgebyr blant annet. Grunnen er så enkel som at du sikkert i det minste skal ha flere løp etter hvert, og du får ha ett kort pr del. Så om du senere skaffer jaktfeltskjefte eller annet så kan du mikse og sette sammen som du vil, men du har fremdeles bare ETT våpen i våpengarderoben uansett hvilket kaliber du vil skyte med den dagen. Dette gjelder i grunnen alle systemvåpen, men Blaser er litt speiselt siden alle delene kan byttes ut etter ønske for type bruk.
×
×
  • Create New...