Jump to content

sorander

Members
  • Posts

    43
  • Joined

  • Last visited

About sorander

  • Birthday 09/02/1984

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

sorander's Achievements

Contributor

Contributor (5/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. sorander

    Colt King Cobra

    Hassel liker instillingen din (ruger ftw )
  2. sorander

    Ruger Vaquero

    Vil du ha en SA revolver til å skyte mag 1. Ville jeg heller ha sett på Ruger Blackhawk eller lignende fra FA eller BFR. Da disse har stillbare sikter og er generellt mer egnet til mag 1. Blackhawk kan spise magnum ladninger uendelig.
  3. Er det noen der ute som vet hva som skiller Uberti og pietta når det gjelder deres replicaer av 1873 revolveren? altså hva er forskjellen i kvalitet, presisjon og kosmetikk på disse?
  4. Ok har nå vært i kontakt med våpensport, de sa at magasinet var den mest sannsynlige synderen her. Skal prøve en kompis sitt magasin i mitt våpen (hans pistol tar det meste). I forhold til testing av ammo, så bruker jeg til daglig cci standard. Har også prøvd winchester super x (ca. samme feilfaktor som cci std.), og federal champion (fikk mateproblemer på 2. skuddet nesten hver gang). Hver gang jeg lader et magasin drar jeg "knappen" ned for å sikre at patronene ligger riktig, dunker ikke magasinet. Har forsiktig pusset bittelitt i kammeret med 1200 pussepapir rundt pussestanga, så jeg får se om ikke en av disse løsningene hjelper. Liker jo veldig godt å skyte med pistolen, og karl nill skjeftet passer meg meget bra så jeg vil ikke måtte kvitte meg med den. (i tillegg vil jeg heller bruke penger på nyervervelser )
  5. Ok, da ringer jeg våpensport i morgen og hører om de har noen gode råd, evt. om de vil fikse den
  6. Den har ikke materampe, går direkte fra magasinet inn i kammeret. Hvordan får jeg brotsja opp kammeret? er det noe man kan gjøre selv, eller må det en kompetent våpensmed til?
  7. Har hatt en benelli mp95e i snart 2 år nå, jeg sliter med å få den til å veksle ordentlig. Dette er et problem jeg har hatt mer eller mindre siden jeg kjøpte pistolen (pent brukt fra danmark). Det som skjer som oftest er at patronen "krasjer" i toppen av løpsåpningen og blir stående kilt mellom løpsåpning og magasin, det hender også at patronen ikke blir "dyttet" helt inn av sluttstykket og jeg får klikk (når tennstempelet slår, dytter den bare patronen lenger inn i kammeret). Og en sjelden gang vil ikke våpenet kvitte seg med tomhylsa, den blir stående igjen i kammer eller jeg får en stovepipe. Ting jeg har gjort for å prøve å få bukt med problemet er: Puss av våpen (selvfølgelig), og bronsjebørste etc. i løp/kammer. Demontering og grundig puss av begge magasiner, samt stramming av fjær i magasin. Skiftet rekylfjær. Har liksom gått tom for ideer for å få denna j**** pistolen til å funksjonere. Er "litt" irriterende å ikke kunne gå ei feltløype uten å miste 2 eller fler poeng på grunn av verktøyet. Er det noen som har noen råd eller tips til å få denne pistolen til å oppføre seg?
  8. Hmm, var en tur oppe på banen og prøvde ovennevnte lading (3,5gr N310 og kulen satt "normalt"), og det kan virke som at den funka bedre enn den jeg har brukt hittil (2,8gr N310 og kula satt med nesen flush med hylsekant). Det som overrasket meg mest var at første skuddet ikke "drog ut". Dette må testes mer på.
  9. Allright, skal opp å teste 3,5gr med kula satt "normalt" i ransomen, er litt skeptisk til om ikke første skuddet kommer til å gå helt annerledes enn resten. I og med at det blir veldig mye volum i hylsa som ikke blir fylt.
  10. Hvor mye krutt kan man ha før det begynner å bli "skummelt", med 105gr SWC kule, og kulenese satt flush med hylsekant? kjører en ransom rest runde skjønner dere. Har tidligere prøvd 2,6gr , 2,8gr og 3,0gr med angitte kule og dybde. Kunne tenkt meg å teste litt over dette, bare for å se om presisjonen blir enda bedre med høyere fyllingsgrad i hylsa. Siden det ikke finnes noen dokumentasjon fra vihttavuori eller ladeboka om denne kula, må jeg nesten spørre dere om råd. Revolveren det er snakk om er en 6" GP100 (blånert selvfølgelig ) Ladningene jeg kunne tenkt meg å prøve er 3,3 og kanskje 3,5? men er litt lessen for å prøve 3,5.
  11. Dette er Tanfoglio sin 1911 klone, som for oss i NSF kan brukes i Militærpistol i felt.
  12. Det er jo en enkel måte å få mindre A-skyttere, er jo bare å skru ned prosentandelen, samt igjen øke antall resultater innenfor A-klasse krav fra 1 til eks. 3... (sånn at folk som er "uheldig" og skyter godt på ett stevne slipper å havne i A)
  13. Problemet med Ruger New Model Blackhawk® Convertible Revolver, er at den er single action ellers er den vel fin, men personlig ville jeg ha gått for en double action revolver. en 586/686 eller en Ruger GP100 kanskje
  14. sorander

    Feltrevolver

    Hmm, ikke mulig å få noen bilder av herligheten? (skjønner at den kanskje ikke er helt satt sammen enda )
  15. Beklager min feil, leste litt i IBOK'en og det var for det meste referert til "a fine stone" eller "file". 400 sandpapiret var bare for å forkorte en spesiell del. Her er linken til boka: http://gunner777.wordpress.com/2008/08/ ... -knowledge.
×
×
  • Create New...