Jump to content

Padden

Members
  • Posts

    38
  • Joined

  • Last visited

About Padden

  • Birthday 10/30/1981

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Padden's Achievements

Contributor

Contributor (5/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Takk for det! Den siden var ny for meg, herved lagret for framtidig bruk. Jeg var så heldig at våpenhuset i stavanger hadde en komplett ortgies inne, så jeg kjøpte den og får tilsendt alt som ikke er registreringspliktig. Så krisen er avverget for nå (forhåpentligvis...)
  2. God dag! Får vekke denne til live da jeg har havnet i en Ortgies knipe selv... Har en 32 som har fungert ypperlig de siste årene, men nå er det jevngodt med å spille lotto når jeg skyter med den... Jeg har store problemer med å få den til å kaste tomhylsene, og har utkaster/matefeil nærmest kontinuerlig. Etter inspeksjon ser jeg at ekstraktoren er godt slitt, og ikke tar skikkelig tak i hylsene. Samtidig er det ikke original tennfjør i den lenger, og det kan se ut som at den fjøren som er i er litt for kompakt. Ved sakte tilbaketrekning av sleiden går den et par cm tilbake før det virker som at tennstempelet slår fram og dytter tomhylsen tilbake. Dette, kombinert med slitt ekstraktor er jo en uheldig kombinasjon, så jeg er på utkikk etter ny ekstraktor og tennfjør. Og det er selvsagt sold out hos gunpartscorp... Noen som vet hvor det eventuelt kan skaffes? Ha en strålende dag!
  3. Hei! Jeg kjører denne opp og håper på flere svar, da jeg lurer på denne jeg også... God påske! Padden (Også kalt Thomas).
  4. http://www.imfdb.org/index.php?title=Dirty_Harry The script called for Inspector "Dirty" Harry Callahan (Clint Eastwood) to use a Smith & Wesson Model 29 with a 4" barrel, chambered in .44 Magnum throughout the film as his sidearm. This proved troublesome for the filmmakers, since the Model 29 was no longer in production at the time. Before shooting began, Eastwood contacted Bob Sauer (then a representative for Smith & Wesson) to acquire the gun for the film. It was a challenge, but Fred Miller at the plant had a couple assembled from parts eventually. To better familiarize himself with the weapon's handling and recoil, Eastwood took one to a gun range and fired live rounds through it. Unlike the gun in the script, the only barrels acquired for the guns in this film were the 8 3/8" barrel and the 6 1/2" barrel. Both can be seen used in some scenes. The blanks it fired were custom made since the 5-in-1 blank didn't fit the chambers. It is said scriptwriter John Milius was presented with one of the actual guns used in the film as a gift later on. En veldig fin side for å finne svar på spørsmål av denne typen.
  5. Nå har jeg og LabRat gjort et par små grep etter tips fra Lee303, og jeg kan meddele at kulemateren fungerer. Det som måtte til, var at bunnen der kulene står og venter på å bli "hentet" av isetterarmen, måtte bygges opp 2 mm. Slik som det var opprinnelig var det rett og slett for dypt der, slik at den nest nederste kulen presset den nederste slik at den falt på siden eller ut. Som sagt holdt det med 2mm (la inn to små teflonskinner, skaffet av LabRat). Selve sekskantsporet på "kulematerdien" måtte også bygges ut litt, da det var litt slark i den. Det gjorde at returoperasjonen ikke gikk slik det skulle. Men med litt ekstra gods løste også dette problemet seg. Konklusjon; Jeg kan møte Evert på halvveien og si at han har delvis rett. Dette er litt skrale greier i utgangspunktet, men med enkle grep lar det seg ordne slik at det fungerer etter boken. Har nå stått og kjørt den både med og uten kuler, og den fungerer nå utmerket. Så atter en gang; Takk for hjelpen!
  6. Takk for hjelpen! Tipset til Lee303 skal iverksettes i kveld!
  7. Tja, vet ikke om jeg er helt enig i det. Det eneste jeg gjerne har bevist, er at den ikke fungerer særlig bra i 32 ACP. Som nevnt fungerer den slik den skal, men det virker som om kulene blir for små. Men takk for hjelpen!
  8. God dag godtfolk! Igår ankom delene til operasjon "raskere lading", og jeg satte straks igang med å få det på plass. Hylsemater og kulemater skulle på plass på pro 1000, og akompagnert av min faste medmontør LabRat satte jeg igang. Hylsemateren var veldig grei å få på plass, og fungerte veldig bra. Jeg vil si at den i sin enkelhet var genial. Verre var det med kulemateren. Den hadde en noe mer "komplisert" oppsettsmetode (sier komplisert, da jeg mener i forhold til hylsemateren. Det var ikke akkurat atomspaltingsnivå på den). Vi fikk den til å fungere slik den skulle "teoretisk", så monteringsmessig var det suksess. Men det virker rett og slett som at kulemater i 32 ACP ikke skal være så lett. Det var rette kulematerpakke, og det står på den at den skal fungere i 32 ACP, men det virker rett og slett som at kulene blir for små. Prøvde med 74 grs FMJ Magtech og 78 grs bly fra Clarry, men begge to var umulig å få til å stå rett vei. Det lot seg ikke gjøre å hente ut en og en med selve materen på patentet uten at de øvrige raste ut og laget rot. Så spørsmålet blir; Er det noen som har vært borti denne kulemateren i 32 ACP som kan gi noen tips om hvordan dette kan la seg ordne?
  9. Kjöper endel til lading der, og jeg må si at jeg igrunnen er veldig fornöyd. Så ikke noen vonde ord fra meg.
  10. Hei! Tar opp denne tråden igjen jeg. Hvordan stiller det seg for folk som aldri har hatt våpen, og heller ikke er registrerte jegere eller skyttere? Min samboer er midt oppe i et arveoppgjør nå, så spørsmålet er serdeles relevant. Det gjelder både rifler og håndvåpen. Jeg fant en gammel pistol (som fungerer utmerket) etter min avdøde bestefar. Jeg søkte om å få overta denne samt en hagle, og fikk godkjent begge deler uten å være med i pistolklubb eller skytterlag. Går fint ann å kjøpe ammo med våpenkortene også (Har kjøpt til pistolen, og kortet til haglen er likt). Jeg snakket med våpenkontoret, og fikk klarsignal fra de om at jeg kunne overta de i operativ stand. (Og før noen begynner å lure; Jeg "organiserte" meg selvfølgelig så snart det lot seg gjøre, slik at jeg kan få mest mulig ut av denne hobbyen, så nå er medlemskap på plass og pistolen skyter flott. Haglen bruker jeg ikke ennå, da jeg har en avtale med våpenkontoret om at jeg skal ta jegerprøven først og den avtalen skal jeg holde. Men våpenkort på begge fikk jeg veldig raskt.)
  11. Padden

    Blånering?

    Hvis dere søker etter tråder på kammeret om duracoat finner dere noen som hjelper. På tråden "erfaringer med duracoat" ligger det flere bilder og framgangsmåte. Det du trenger er selvfølgelig duracoat (rundt 300 kroner og holder til flere våpen), luftkompressor med tilbehør, og et airbrushkit (clas ohlsson til ca 150 kroner). Jeg og naboen min LabRat brukte Bracleen fra clas til avfetting, det fungerte veldig fint. Så det er ikke så dyrt
  12. Padden

    Blånering?

    Har sansen for digital kamo på ørkenfarget våpen, det må bli det neste for meg
  13. Padden

    Blånering?

    Det eneste problemet med Duracoat slik jeg ser det, er at når du har tatt ett våpen blir du så fornøyd at du umiddelbart begynner å planlegge neste prosjekt
  14. Padden

    Blånering?

    Jeg gjorde de vurderingene som måtte til, og fant ut at jeg vil gjøre noe for å få ha denne i stand lengst mulig. Pistolen ble fullstendig demontert (ikke så lett som man skulle tro), pusset ned, og avfettet. Så ble hele pistolen airbrushet med duracoat, type svart matt. Ved demonteringen fant jeg forøvrig rust på godt skjulte plasser, så det var jo like greit sånn sett. Ved montering etterpå reagerte jeg med en gang på at siktet var blitt betraktelig mye bedre. Før var blåneringen så blank at jeg hadde problemer med å få skur og korn tydelig der jeg ville ha det, nå er det veldig enkelt og greit å finne kornet uten anstrengelse. Jeg er med på synspunktene til de som mener at dette er å forringe pistolens sjel, men jeg konkluderte med at det er jo fremdeles samme pistol bare i "fornyet" utgave. Legger ved bilde så kan folket vurdere selv.
×
×
  • Create New...