Jump to content

Fersking

Members
  • Posts

    64
  • Joined

  • Last visited

Fersking's Achievements

Contributor

Contributor (5/17)

  • 10 years in
  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

0

Reputation

  1. Et alternativ er jo Hornady LNL AP, har denne selv og er meget godt fornøyd. Lader både til rifle og pistol. Til 6,5x55 bruker jeg Lee collet die, dette medfører at alt går smørefritt også til rifla. Her er en link: http://www.hornady.com/store/Lock-N-Load-AP/" target="_blank" target="_blank" target="_blank Får også hylsemater etc.
  2. Bruker RCBS Trim Pro, sammen med 3-way cutter er det gull!
  3. Har fått gjort dette 2 ganger, så på nordmøre går det hvertfall godt!
  4. http://www.japanphoto.no/product/fotoboker-og-dvd-film/boken-digital-fotografering-1/ Denne kjøpte jeg i bokhandelen og den er vel den beste jeg har lest så langt.
  5. Har en seven i nevnte kaliber. Ble Hausken Kompakt til slutt med 1/2" 20 gjenger. Ellers er det verdt å nevne at den var ikke så ille rekylmessig før dette heller.
  6. Har forhåndsbetalt alt jeg har kjøpt gjennom folk på kammeret. Har ikke hatt noe trøbbel så langt. Hvis jeg skulle få det, synes jeg det er riktig å advare andre som vurderer å gå i samme fella!
  7. Virker som det er flere interesserte:
  8. Har det skjedd noe mer på denne fronten?
  9. Valgte også å gå over til 22-250 pga at jeg lader selv. Hadde jeg ikke gjort det, hadde jeg nok fortsatt hatt 223. Selv om hastigheten lokket MEGET den også.
  10. Her har du oppskriften: http://www.kammeret.no/forum/viewtopic.php?f=13&t=7358&hilit=legge+bilder+oppskrift
  11. Kjøper du 22-250 slipper du hvertfall tenke: "Hadde det vært bedre med..." Snakker av erfaring!
  12. Fersking

    Marlin 1895

    Takker så meget for forslag! Har sendt forespørsel, så får vi se hur det går.
  13. Fersking

    Marlin 1895

    Er på utkikk etter en Marlin 1895 (G) evt. (GS). Hvor finner man forhandler som kan ha noe slikt på lager? Har sjekket Jaktdepotet og de kunne ikke levere. Forsåvidt også interessant om noen her inne skulle ha en å selge!
  14. http://www.lapua.com/fileadmin/user_upload/Relodata/Rifle/.338LapuaMagnum.jpg Her ser d i alle fall ut til å være greit.
×
×
  • Create New...