Jump to content

123hehe

Members
  • Posts

    27
  • Joined

  • Last visited

123hehe's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Æ å søskenbarne mitt e også intressert, bor i hamarøy men det e jo bærre et steinkast unna
  2. Du trenger bare våpenkort for det kalibret du skal lade
  3. Hvis du skal ha 17 hmr må du ha en 10/22 magnum, låskassen på en vanlig 10/22 er ut ifra det jeg har lest rundt omkring ikke solid nok og heller ikke lang nok.
  4. Det er jo bare ungdommelig nysgjerrighet (var veldig nøye med å sjekke løpet mellom skuddene)
  5. Har testet det også, var bedre "presisjon" enn voks slugs men tør ikke anbefale noen andre å gjøre det, brukte kun leirdue patroner, hadde problem med at hylsa satt fast i kammeret så jeg bestemte meg for å avslutte testinga.
  6. Hadde nok heller kjøpt vanlige slugs hvis angrep fra bjørn er en bekymring, voks slugs er ganske porøse.
  7. Hei har testet litt selv i en Remigton 870 og konklusjonen er: moro og interessant men ikke brukbart til noe annet enn å sprenge vanndunker ol. tror ikke kvaliteten på ammo har noe å si når man lager voks slugs. Om hagla di tåler det skal jeg ikke uttale meg om, men i 870'en var det ingen problemer men den er også kjent for å være veldig solid.
  8. 123hehe

    TiltvikLHS

    Da har vi vært å skutt litt, blandt annet med Krag Jørgensen på 500 meter+ Det ble også skutt med de vanlige riflene som har fått seg noen lag med Duracoat og KMO har fått Vortex'en montert på Saueren Det ble en fantastisk dag for skyting med 0-1 ms vind, skal legge ut noen bilder etterhvert.
  9. er veldig fornøyd med Mildot ballistics http://www.mildotballistics.com/
  10. 123hehe

    Howa houge 308

    Er også en lykkelig eier av en Howa varmint i 308
  11. 123hehe

    TiltvikLHS

    Her er en kort video fra et område med lange avstander å lite folk
  12. 123hehe

    TiltvikLHS

    Tusen takk for alle komplemangene mønstra av båten idag å har tre uker fri så kryssa fingran for at det blir mer skyting og filming Alle tips mottas med gled! M67 og alle andre e ikke så lett å få DFS'en skrudd ut av kroppen
  13. Har testet (Ipod touch) Ballistic FTE, Bulletflight og Mildotballistics som er ganske ny og kombinerer det beste fra de to første app'ene, er veldig fornøyd med alle tre. alle tre viser så godt som samme treffpunkt og har vært på blinken, testet fra 150-900 meter med 308win,6.5x55 og 22wmr
×
×
  • Create New...