Jump to content

PeterBrick

Members
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

PeterBrick's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Jeg tror jeg vil fratrer fra AR15 og jeg starte fra rifler Jeg tenkte at jeg vil bare melde seg på Slagen Skytterlag kjop rifle i wingevapen i Moss og begynne skytte men jeg ser at det ser litt annerledes ...
  2. Jeg ser at her er et helt annet system - men godt å vite. Jeg er Polsk - der er fire alternativer Jakt - rifle, hagle, pumpehagler Sports - alt men ikke automatvåpen ---- jeg tror her er det samme... hjemme forsvar - alt men ikke automatvåpen personlig forsvar - bære pistol (Concealed carry) For NJFF jeg må være norsk statsborger ?
  3. Ok. Jeg tror i Norge er en skytebane for alle våpen typer ...
  4. Jeg vil gjerne praktisere skyting fra lang rifle (som Remington 700 SPS win308) og prøve med pumpehagle. Bare for sport. Så det vil være normal lang skytebane?
  5. PeterBrick

    Dilema

    Hvis jeg ønsker å kjøpe en pumpehagle jeg må bare være medlem av skyteklubben (skytebane) ?
  6. Jeg tenkte at hvis jeg vil være medlem av en skyteklubb jeg kan kjøpe en rifle (som Remington 700 sps) eller halvautomatisk rifle (som Arsenal Sar 223 Rem) )
  7. Jeg søker en skytebane naer Tønsberg Jeg snakker bare med politiet i stokke. De sa at jeg ma bli medllem av skytebane og ette pa jeg kan kjope rifle.
  8. PeterBrick

    Dilema

    Shit hit the fan - I was just kidding bro Shotgun - Jeg leter etter hagle (which will survive - sorry min Norsk is on monkey level ) mange år, og det vil fungere. Bruk for skyting på skytebanen - jeg liker når noe spark (kick ) meg på brystet
  9. PeterBrick

    Dilema

    Home defence diskuteres IKKE her på forumet. Nagant 762 Skyting på skytebanen.
  10. Jeg leter etter konkurranse rifle for Dynamisk sportsskyting Jeg ser at http://www.pvas.no har STAG COMP RIFLE M3G Og det er ganske rimelig pris (22 490 nok) Kjenner du andre butikk med konkurranse rifle i Norge enn PVAS ?
  11. PeterBrick

    Dilema

    Jeg har lite dilema. Hvilken shotgun er bedre for første kjøp? Mossberg 590 a1 eller winchester SXP defender ?
  12. Hei Er ARSENAL SAR 223 REM populare i Norge? Kan jeg kjøpe her lyddemper for det ?
×
×
  • Create New...