Jump to content

Mikkelrev

Members
  • Posts

    689
  • Joined

  • Last visited

About Mikkelrev

  • Birthday 06/14/1966

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Mikkelrev's Achievements

Experienced

Experienced (11/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Posting Machine Rare
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

0

Reputation

  1. Hannrev, 6,27 kg skutt på åte 100m den 27 feb kl 21:30. Remington 700 i 30-06. Fikset litt på linken din. Kjell Olav
  2. Nei ikke noe spesielt men har merket at den kommer senere på natten eller tidlig på morgenen. Må vel gjøre seg ferdig med genspredning før mat kan inntas. Ble feil. Skulle være svar til deg som spurte ang nedgang i besøk i paringstiden. Fikk ikke slettet innlegget for og legge svaret inn på rett plass.
  3. Sesongens 2, 14 sept 2014 på åte. Sesongens 3, 16 jan 2015 Sesongens 4, 25 jan 2015, denne hadde skabb. Sesongens 5, 1 feb kl 03:40, denne hadde også skabb. Sovnet av i ca 30 min i bua. Mens jeg sov hadde det vært en annen skabbrev på åte. Men fikk tatt ut 1 skabbrev tross en liten dupp, det tok bare nesten 2 timer lengre. Den andre skal også bort, må bare få anledning til og jakt. Samtlige er skutt på åte. De 2 første ble skutt med 222 rev 40 grs v-max. De 3 siste ble skutt med Remington 700 i 30-06. De 4 første ble skutt på 100 m, men den 5 dukket opp på 50 m ble nesten bom da jeg hadde litt for lite overhold.
  4. 5 rever er det blitt til nå denne sesongen. Det er blitt 3 stk på de 3 siste helgene i januar. En stund siden jeg har vært inne her så jeg må forske litt før jeg får lagt ut bilder. Ser ut som at jeg husker dette. Dette var sesongens første rev. Skutt på åte 31 aug 2014. Valp
  5. Hei. Lurer på hvor du har kjøpt den kolbeforhøyeren? Har vært borti de tidligere en plass men finner ikke det igjen nå.
  6. Enig V-max. Jegere her som ikke vet at alt vilt er fredet i romjulen?? Har de ikke tatt jegerprøven. Nei nei, mye tull her nå.
  7. Vil ønske alle predator jegere et riktig godt nyttår og et godt fangstår i 2013.
  8. Vil ønske alle mårfangere/mårjegere et riktig godt nyttår og et godt fangstår i 2013.
  9. Jeg satt 5 timer ute i skogen ei natt på sensommeren og fikk tatt et bilde av denne karen. Her forskyner den seg grovt at valnøtter som var tenkt til ekornene. Hadde en misstanke om at den var der for jeg så at valnøttene var regelsrett knust, så på gjenliggende valnøtt skall så kunne det være mår. Satte opp et camo telt noen meter unna flere uker før dette bildet ble tatt slik at han skulle venne seg til det. Bildet ble ikke helt perfekt med utrolig artig å få dette festet på film med håndholdt kamera, selv om jeg hadde kamerat montert på stativ.Det var meget spesielt og se den vill ute i naturen og såpass nært. Han var ikke lenge der, tror han værte noe. Denne trengte jeg ikke å vente på den dukket plutselig opp på verandaen på hytta. Tror ikke den lever enda, fikk skutt en mår på åte for noen helger siden nå, nei lys ble ikke brukt da jeg ikke har lys på denne åte og så var det på morgenen/tidlig formiddag. Han var helt oppe på vereandaen og sto og så på meg. Jeg stod inne i stua og tok bilde gjenom vinduet. Hadd er observasjon før dette, da han hoppet fra buske til buske, en fantastisk flott opplevelse og se hvordan denne karen forserer busker. Tror ikke dette er samme dyra. En har jeg tatt i conniebar felle og en er skutt og siden har det vært stille, ikke sett noe mere eller fått noen i fellene, har 2 ute, venter på litt sportsnø før jeg setter ut den 3. Har hørt at det er mye mår i området, jeg fikk selv sett en del i sommer/høst.
  10. Sporjakt på mår må være en vanskelig affære. Har forsøkt litt på dette uten hell. Du finner et spor, følger det en stund, for så og se at sporet forsvinner under en stein eller ned i et hull i bakken, har også mistet spor under busker og ikke funnet noe spor som kommer ned fra trær i nærheten. Kan være at den har sittet øverst i et tre og observert meg men jeg har i allefall ikke klart å få øye på den hvis den har vært der. Har sett mår som hopper fra tre til tre, et utrolig syn. Det virker som at den er bedre i trær enn hva ekorn er. Så sporjakt på mår er krevende men neppe umulig.
  11. Her er bilde av måren jeg fikk i fella. Her en den jeg fikk skutt sammen med ravnene.
  12. Var og hentet en stor hann mår i fella i går, den var 1,82 kg. Jeg brukte ei skjære som åte med luktestoff. Har 2 feller ute nå men skal få opp ei til om 2 uker. Fikk også skutt en forrige helg da jeg satt på åta og skulle plukke litt ravn og kråker. Fikk da 2 ravner og så kom det en mårefant russlende, den fikk jeg også skutt. Det var en hann mår det også, på 1,72 kg. Har sett og fått meldinger om at det er en del mår i området der jeg har hytta så jeg får håpe det blir flere i løpet av sesongen. Bildene må gjøres mindre før opplassting men de kommer.
  13. Har noen bilder av disse plaskassene? Hvor får man tak i de?
×
×
  • Create New...