Jump to content

Vapenskjold

Members
  • Posts

    321
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Vapenskjold's Achievements

Rising Star

Rising Star (9/17)

  • Very Popular Rare
  • Dedicated Rare
  • Reacting Well Rare
  • First Post
  • Collaborator

Recent Badges

143

Reputation

  1. Jeg bruker 6,5x55 Diamond Line i R8 uten noe problemer. Sjekk fjæra i magasinet. Kanskje feilstilt eller defekt.
  2. Du skriver det selv: " ikke tegn på en sunn økonomi". Det er noe annet enn krise som du skrev først. Krise er noe helt annet og mye, mye verre. Alt går opp og ned her i verden, og ingenting vokser opp i himmelen. Norge har hatt mange fantastiske år med økonomisk vekst og lite arbeidsløshet. Da er det egentlig sunt at landet får seg en liten vekker i negativ retning. (Alltid bra og lærerikt å lese historie).
  3. Hva sikter du til? Er det noe jeg har gått glipp av...
  4. Lapua Mega 18,5 gram fabrikkpatron. Elg på 180 kg slaktevekt gikk 25 meter med denne kula innenbords. Kula gikk inn bak bog etter å ha flydd 60 meter, og satt i skinnet på andre siden bak bog. Blodslått på en side, men har opplevd det verre med andre kuler. Kula veier som dere ser 16 gram nå, og har en fin soppform. Pipa er 54 cm. Jeg har topp presisjon med Lapua Mega i min Blaser. Bedre enn mye annet jeg har prøvd.
  5. Zeiss Victory HT 1-4 x 24 er minst kresen på øyeplassering. Jeg har prøvd noen kikkertsikter opp gjennom årene, og har ikke funnet noen "raskere".
  6. For oss som ikke liker trange soveposer: https://www.hektapatur.no/sove-ute/soveposer/sommerposer/pajak-4two-dobbel-pose?att=T2xpdmUgKCM3MTY2MzAp&gclid=Cj0KCQjwj5mpBhDJARIsAOVjBdrKEyW7MxHsu2-pAE47tfNyQOy5eLJOW3h_f4SYccvLbgwzpGR5qmYaAhXxEALw_wcB
  7. Jeg trodde Hemingway fikk prisen for sine erfaringer med kvinnfolk og whisky..
  8. Herr Kipling fikk også Nobels pris i litteratur. "En mann kan aldri ha for mye rødvin, for mange bøker eller for mye ammunisjon" - Rudyard Kipling
  9. Jeg vil anbefale deg å kjøpe et brukt kikkertsikte av topp kvalitet f. eks. på finn.no. Schmidt & Bender, Kahles, Zeiss eller Meopta i forstørrelse 1.5-6 x 42 kan du sikkert få kjøpt til ca 5 til 6 tusen.
  10. .308 idiot står ikke på kaliberlista til Blaser.
  11. Sendte inn en Leupold Vari 2 3-9x50 til J&F Arendal, etter et ordentlig tryn på vei til elgpost tidlig på morgenen. Kikkertsikte ble fast 4x50 etter dette. (Felte en piggokse noen timer etter). Turen over dammen og tilbake tok 5 måneder. Kikkertsikte var som nytt etter besøket og det til kr. 0,-.
  12. Veldig fornøyd med min Antonio Zoli i 6,5x55 12/76. Kjøpt ny på gamle Røgeberg i Oslo. Har hatt aimpont og kikkertsikte på den, men de siste årene har det stått en Doctersight 3 på toppen. Den blir nok værende der. Super presisjon med 140 grs kuler. Bilde fra årets skyteprøve.
  13. Det er nok aller best med jaktbu. Hvis du sitter inntil et tre med kamuflasje ville jeg brukt en decoy. En harelignende lokk som du plasserer innenfor haglehold, for å få fokuset bort fra deg. Reven vil da gå rett på decoyen. Se link: https://www.jaktdepotet.no/lokk-mojo-critter-2
  14. Det var T10. Nå er alt klart til en tur på banen.
  15. Kjøpte Blaser sadelmontasje med 30mm ringer idag. Selgeren i butikken glemte selvfølgelig å selge meg skrutrekker og torxtrekker. Det heter mersalg.. Hvilken torx størrelse er det på skruene til ringene? Takk for svar!
×
×
  • Create New...