Jump to content

Norrøna

Members
  • Posts

    785
  • Joined

  • Last visited

About Norrøna

  • Birthday 06/01/1983

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Norrøna's Achievements

Experienced

Experienced (11/17)

  • Dedicated Rare
  • Reacting Well Rare
  • 10 years in
  • First Post
  • Collaborator

Recent Badges

11

Reputation

  1. Har prøvd SnoSeal 2 ganger, begge ganger ble relativt nye gtx-støvler søkklek. Muligens en tilfeldighet, men gitt kostnad for nye blir jeg ikke å prøve flere ganger. Har de siste 6 år brukt Grangers G-wax, og ser ingen grunn til å ikke fortsette med det. Mine 2cent.
  2. @Elgjaeger, kom gjerne med en tilbakemelding på hva du synes om den, vurderer den sterkt!
  3. Sliter litt med å se at det skal være vanskeligere å skyte med kort pipe kontra lang, såfremst man bruker kikkertsikte. Hvis man ikke bruker kikkertsikte blir det nødvendigvis vanskeligere, da man får kortere siktelinje.
  4. Det var nytt for meg, jeg har bare 30mm. Merkelig å skille på 1" og 30mm da.
  5. Jaktdepotet har inne med ujevne mellomrom. Per idag bare i 30mm.
  6. Anbefaler Burris Signature zee. Passer rett på basene, har plastinnlegg slik at ringene utligner eventuelle spenninger på siktet grunnet muligens(sannsynligvis) skjevt monterte baser. Disse leveres med to forskjellige tykkelser på plastinnlegg, slik at man kan bygge tilt i ringene om man ønsker.
  7. Ikke en ukjent sak, alle X-Bolt i 308win som jeg kjenner til er likens, deriblant min. 150gr Fusion går styggbra, og er den ammunisjon jeg landet på. 20 felte elg(+ 1 med 165gr), deriblant 3 okser over 300kg slaktevekt bevitner at det er en kombinasjon som fungerer fint. En annen fordel med såpass lav kulevekt er lite gjennomskudd, for de som jakter med hund. Kula står som regel under skinnet på motsatt side.
  8. Ta kontakt med Midt-Troms Utmarksservice, så ordner det seg nok.
  9. Fantastiske bruksvåpen, har en NL i .308.
  10. Så va det det med å lese da... Fall og tap er ikke det samme 32-40 Win
  11. Nå er da Browning X-Bolt produsert i Japan.. Har en X-Bolt i 308 Win, fantastisk våpen! Merk dog at i 308 win får man best presisjon med kulevekter på 150gr og nedover. 180gr samler greit, men ikke supert.
  12. Som Chiefen.v-2 skriver. Bruker i tillegg å strø hundepellets rundt åte.
  13. Bruker stortsett bare avskjær og bein fra slakting. Men legger det i baljer, fyller opp med vann, og legger ut når frosten kommer. Forutsetter selvfølgelig at det er noenlunde stabilt vinterklima da...
×
×
  • Create New...