Jump to content

Kveron73

Members
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Kveron73's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Hei Greppe. Vet ikke hvor i landet du befinner deg,men det er noen rundt i landet som har noen eldre Drillinger du kan ta titte,føle og kjenne på. Jeg vet ikke om du lader selv,men hadde tatt med 6,5x57R i vurderingen. Jeg var også veldig skeptisk til sikring på siden av kolbehals pga samme problemet som deg med en halvautomat hagle jeg hadde. Litt trening,var det løst for min del. Er utrolig mye fine,gode og veldig bra eldre Drillinger der ute. Lykke til med letingen,håper du finner deg en du blir fornøyd med.
  2. Jeg tenker også å bruke forskjellige kikkerter,hva brukte du av montasje? Når du har såpass mange løp bbdg?
  3. Det med treffpunkt har vel mye med jobben som gjøres. Muffa sitter jo ikke der originalt,det jo rimelig vanlig å skifte utskutte pipe
  4. Jeg snakket med Børsemaker Vågsland om dette for en stund tilbake. Jeg har en litt eldre S/L 96 dl. Dette er av den mod som kom før løpsbytte modellene. Han mente det samme som Aanerud her,at det veldig liten vits med muffe. Kal.jeg har er 9,3/62 kunne tenkt meg et i 7/64 i tillegg.
  5. Åh,så utrolig flott. Blir fort våtedrømmer av å se sånt. Er greit kostbart også det meste derfra,men utrolig flott.
  6. Hei. Trenger man egentlig "muffe". Er det ikke egentlig like greit å ha flere løp tilpasset til å skru rett i kassa??
  7. Utrolig flott våpen. Når er godsaken bygd?
  8. Hva med lysprikken. Er det store justeringsmuligheter,synes ofte jeg ikke får den liten nok. Grunn til interessen er at jeg har en eldre mod før den ble kalt Z4 å var uten lys. Den har jeg vært utrolig fornøyd med. Synes mange av de nye kikkertene i dag kommer med vel mye stæsj,som jeg personlig ikke har noe brukt for. Har fler Swarovski kikkerter fra før som jeg utrolig fornøyd med,men de er uten lys.
  9. Kveron73

    Swarovski Z4 I

    Hei. Er det noen som har erfaringer med Swarovski Z4I 3-12x50. Å dele,Ønsker gjerne høre både +og-. Den skal brukes som en allround kikkert til enten 9,3x62 eller 7x64. Ikke primært til bruk om natten,det har jeg andre kikkerter til.
  10. Er det ikke en skrue i bakkant av avtrekkeren??
  11. Er det ikke justerbar snellert 96'n??
  12. Hehe,du kan så si. For min del har jeg opplevd begge deler. Jeg er litt sær kanskje,men jeg vil ha kravepatron i mine brekkvåpen. Bare for de jeg synes det skal være sånn,så kan andre synes hva de vil
  13. Tusen takk for mange god innspill og tilbakemeldinger. Da er såpass enkelt å gjort om til Kravepatron,er det mange våpen som blir sett på med ny interesse,for min del
  14. Hei. Kan man kamré/brosje om 3006 til 30R?? Skjønner det blir merarbeid pga 30R er kravepatron. Er en del Drilling,Kombier og Dobbelrifler i 3006. Lurer derfor om det går,ikke alle argumentene om hvor bra 3006 og hvor problemfritt dette er for mange i brytevåpen.
×
×
  • Create New...