Jump to content

haattshaatt

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

haattshaatt's Achievements

Newbie

Newbie (1/17)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Crosmanpistolen i Game-on lenken: Det ser ikke ut som den kommer med sikter, så det må skaffes utenom. Kanskje ikke helt optimalt....... http://www.pyramydair.com/s/m/Crosman_1 ... istol/2705 I tillegg angis her at den kommer med 2 transferporter for å kunne trimme ned hastigheten. De har noen alternativer, men også denne uten baksikte. Sikte vil heve prisen en del http://www.game-on.no/products/crosman- ... pumpe-45mm Skal man ned i pris, blir det CO2. Vær OBS på at en kapasitet på mer enn 60 skudd pr. fylling er ønskelig for å gjennomføre konkurranser. Det betyr også at man bør ha en mulighet til å sjekke gjenværende kapasitet underveis (manometer). Og regulator er egentlig også en "betingelse" på PCP. Single pump unngår slike problemer..........
  2. Har en Baikal: det er skutt gode resultater med slike. Eneste svakhetene ellers er at den er (for)tung, noe som er OK hvis du er stor og stærk, utgangshastigheten er litt lav, og den må spennes for hvert skudd. Det siste har fordelen at det roer ned skyterytmen..... Så på siden til Game-on at de har fått inn denne: http://www.game-on.no/products/crosman- ... mm---1720t Aldri prøvd den, men kanskje et alternativ? Til 10 meter match er den unødvendig kraftig; burde kanskje jekkes ned litt?
  3. Vanskelig dette: Ikke mye å velge mellom, tror du må akseptere CO2 hvis du ikke skal kjøpe brukt. For eksempel en Crosman "konkurranse modell", se bla. hos Gameon. Eller en CP1 (Teknikmagasinet mfl.). Men en matchpistol er noe helt annet enn disse.......... Det hender at klubber selger unna eldre pistoler for å oppgradere fra CO2 til luft. Klassikeren er da gjerne FWB mod2, som er en solid gammel bulkfill CO2 match modell med stålsylinder. Prisen bør ligge rundt 2000 et sted. FWB C25 dukker opp av og til; rykter sier at aluminiumsylinderen på disse blir sprø med årene!
  4. Ja, det er hotshot fra AGW som kryper til korset. En gammel luffer som sjelden skyter krutt. Savner selvsagt det gamle forumet; her er jo luftvåpen laveste nivå på organisasjonskartet, uten underavdelinger Men som det er antydet annetsteds, er det kanskje ikke så sannsynlig at AGW blir gjenopplivet, og jeg ser jo at mange av mine gamle venner nå er her på Kammeret. Så da er det bare å blime....... Ser forresten at dere har en avdeling for bueskyting: Det er en stund siden bueskytterforbundet pakket sammen forumet sitt og flyttet til Fakebook, så da er kanskje dette et alternativ? Får se om det er noen gamle kjente der også?
×
×
  • Create New...